Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Παράταση στον διαγωνισμό για την βελτίωση της ψηφιακής ετοιμότητας των νοσοκομείων

Συντάκτης: Virus

Παράταση δόθηκε στην καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών του ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την βελτίωση της ψηφιακής ετοιμότητας των νοσοκομείων.

Η καταληκτική ημερομηνία μεταφέρθηκε από τις 4 στις 22 Σεπτεμβρίου. Για την ολοκλήρωση του διαγωνισμού τέθηκε κριτήριο αξιολόγησης η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής. Ειδικότεραμ πρόκειται για το υποέργο 1 «Βελτίωση της Ψηφιακής Ετοιμότητας των Νοσοκομείων – Αναβάθμιση πληροφοριακών συστημάτων & υποδομών νοσοκομείων» του έργου «SUB4-Βελτίωση της Ψηφιακής Ετοιμότητας των Νοσοκομείων» σε τρία τμήματα (συμφωνίες πλαίσιο) με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ: 5162373». Το έργο έχει προϋπολογισμό στα 111.600.000,00 ευρώ.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του συστήματος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά με τον διαγωνισμό, από το γραφείο του Τμήματος Διαγωνισμών της Η.ΔΙ.Κ.Α. ΑΕ Λυκούργου 10, Τ.Κ 10551 e mail : paraschou@idika.gr

2 σχόλια:

  1. Φτιαξτε τους σοβαδες που πεφτουν αχρειοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είναι σε τόσο μεγάλη ψηφιακή ετοιμότητα που έχουν παραγγείλει και απινιδωτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή