Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Άδωνις Γεωργιάδης σε κυβέρνηση: Παραιτούμαι κάθε παραγραφής, εάν δεχθείτε και εσείς έλεγχο



Αυτό ανέφερε τη Μεγάλη Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

ΙΑΤRONET.GR

“Παραιτούμαι κάθε παραγραφής, εφόσον κ.κ. Ξανθέ, Κουρουμπλή και Πολάκη δεν έχετε αντίρρηση να ελεγχθούν και τα δικά σας πεπραγμένα στο υπουργείο Υγείας”.

Αυτό ανέφερε τη Μεγάλη Τετάρτη ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα σκάνδαλα στην Υγεία.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ απευθύνθηκε σε έντονο ύφος προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, λέγοντας πως ο κ. Πολάκης τον κατηγόρησε για εμπλοκή της συζύγου του στην επιλογή προσωπικού για το ΚΕΕΛΠΝΟ:

“Είδαν το όνομα Μανωλίδου σε κάποιο σημείωμα και θεώρησαν πως είναι η σύζυγός μου, ενώ επρόκειτο για την υπεύθυνη προσλήψεων του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας”.

Ο κ. Γεωργιάδης εγκάλεσε τον κ. Πολάκη, λέγοντας πως έχει ασκηθεί δίωξη κατά τριών υπαλλήλων του υπουργείου για το θέμα του ΚΕΕΛΠΝΟ:

“Θα αφήσετε τους υπαλλήλους να πάνε στη φυλακή, επειδή εκτελούσαν εντολές δικές σας;”, αναρωτήθηκε.

Αγράμματοι

Ο πρώην υπουργός Υγείας έδωσε εξηγήσεις και προς τον γενικό γραμματέα του ΚΕΕ, ο οποίος είχε στηλιτεύσει νωρίτερα αναφορές του περί “αγράμματων κομμουνιστών”:

“Δεν αναφερόμουν σε σας, διότι είπα αγράμματοι”, είπε ο κ. Γεωργιάδης, για να διευκρινίσει:

“Αυτά που λέτε εσείς βγάζουν νόημα. Μπορεί να διαφωνώ, αλλά βγάζουν νόημα, σε αντίθεση με τα όσα αναφέρουν στελέχη της κυβέρνησης”.

Δημ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου