Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Οι θλιβεροί κυβερνητικοί υπάλληλοι του ygeianet

Οι θλιβεροί κυβερνητικοί υπάλληλοι του ygeianet ξεπέρασαν κάθε όριο. Μετά τις γελοιότητες, τα ψέματα, τις προσωπικές συκοφαντίες ενάντια σε εκπροσώπους του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή αλλά και της ΔΗΠΑΚ (φυσικά οι αριστεροί αγωνιστές ενοχλούν και τους ίδιους και τους κ.κ. Υπουργούς προϊσταμένους τους, για τα μνημονιακά συνεταιράκια τους των παρατάξεων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ μούγκα ... ) τώρα έχουμε νέα ποιότητα : ρουφιανιλίκι και ΠΟΙΝΙΚΗ στοχοποίηση συναδέλφου. Προηγήθηκε (όπως υνήθως) ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός με μια από τις συνήθεις απαράδεκτες αναρτήσεις η οποία ΔΕΝ κατονόμαζε. 

Κι έρχονται τώρα οι παπαγάλοι του, η πέμπτη φάλαγγα του κυβερνητικού "συνδικαλισμού" , οι βασιλικότεροι του βασιλέως, που πρακτικά καλούν τον εισαγγελέα. 

Για να ξεπλύνουν τις τραγικές κυβερνητικές ευθύνες για την κατάσταση στο νοσοκομείο Ζακύνθου που έχουν περιγραφεί αναλυτικά εδώ και μήνες από την Ένωση Γιατρών, από το Σωματείο και από τα Επιστημονικά όργανα του νοσοκομείου. ΝΤΡΟΠΗ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ (και είναι άκρως επιεικής ο χαρακτηρισμός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου