Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017

Τομέας Υγείας ΝΔ: Οδοιπορικό σε Αχαΐα & Μεσσηνία


Mε διήμερο οδοιπορικό στην Αχαΐα και τη Μεσσηνία συνεχίζεται η Πανελλαδική δράση της ΝΔ «Μήνας Υγείας», που στόχο έχει την καταγραφή προβλημάτων και αδυναμιών για την πληρέστερη διαμόρφωση των θέσεων της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την Υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί την Παρασκευή 21 Απριλίου συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Αχαΐας. Πιο συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Ακράτας, στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Πατρών-Ρίο, στην Μ.Υ. ΠΕΔΥ «Άγιος Αλέξιος», στο Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Αντρέας» και στο Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο». Το απόγευμα της ίδιας ημέρα έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα και στις 18:00, η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας ΝΔ Δυτικής Ελλάδας (Αγορά Αργύρη, Αγίου Ανδρέα 12, Πάτρα)

Το Σάββατο 22 Απριλίου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Μεσσηνίας και επίσκεψη στο Γ.Ν. Κυπαρισσίας, το Γ.Ν. Καλαμάτας και στο Πρότυπο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «ΔΙΑΠΛΑΣΗ» και συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΝΟΔΕ. Το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί επίσκεψη στο Δημαρχείο και συνάντηση-συζήτηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, και στις 18:00 Νομαρχιακή Σύσκεψη Τομέα Υγείας Ν.Δ Μεσσηνίας (Αμφιθέατρο Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας).

Επικεφαλής του κλιμακίου είναι ο Τομεάρχης Υγείας της Ν.Δ. – Βουλευτής Επικρατείας, Βασίλης Οικονόμου, μαζί με τον Αναπληρωτή Τομεάρχη, Βουλευτή Αχαΐας, Ιάσονα Φωτήλα. Στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν, επίσης, οι Υπεύθυνοι Θεματικών Τομέων Υγείας των ΝΟΔΕ καθώς και στελέχη του κόμματος από τη Δυτική Ελλάδα και τη Μεσσηνία που συμμετέχουν στον Τομέα Υγείας της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου