Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Παραίτηση βόμβα του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας! Όλο το παρασκήνιο

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 
Health Report.gr

Την παραίτησή του έδωσε στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας ο Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Συνεχίζονται όπως φαίνεται οι …εκπλήξεις για την ηγεσία του υπουργείου Υγείας καθώς εκτός από καρατομήσεις καταγράφονται πλέον και παραιτήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν διορισθεί από τη νυν κυβέρνηση.

Η νέα …έκπληξη -όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του HealthReport.gr – αφορά στην παραίτηση του Διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Άγγελου Παπαδόπουλου.
Ο Άγγελος Παπαδόπουλος

Ο κ.Παπαδόπουλος, που είχε διορισθεί επί ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά στην ανώτερη θέση καθώς στην 1η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ) ανήκουν όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της Αττικής, παραιτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας χωρίς ωστόσο ο ίδιος να θέλει να δημοσιοποιήσει τους λόγους της παραίτησής τους.
Σε νέα θέση Συντονιστή Διευθυντή στο ΕΣΥ

Έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι ο κ.Παπαδόπουλος στην συνέχεια θα εργασθεί ως Συντονιστής Διευθυντής σε νοσοκομείο στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο παραμένει άγνωστο πως εξελέγη στη θέση αυτή και σε ποια διαδικασία κρίσης των γιατρών, καθώς αποτελεί μάλλον αντιδεοντολογική αν όχι παράτυπη διαδικασία, όταν κανείς κατέχει ήδη δημόσια θέση να μπαίνει σε κρίση για θέση στο ΕΣΥ.

Να σημειωθεί ότι ο κ.Παπαδόπουλος πριν ορισθεί Διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας εργαζόταν ως γιατρός – διευθυντής ΕΣΥ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν. Επίσης είχε διατελέσει υποδιοικητής στην 1η ΥΠΕ το 2010 επί Διοίκησης Τάσου Χατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου