Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Θέση στο νεκρομαντείο του Αχέροντα προτείνει η 6η ΥΠΕ στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ


Η εκκλησία πανω από το νεκρομαντείο του Αχέροντα ποταμού, το οποίο επισκέπτονταν οι Αρχαίοι Έλληνες για να συνομιλήσουν με τις ψυχές των νεκρών συγγενών τους 




Μαίρη Μπιμπή - health.in.gr
Θέση στο νεκρομαντείο του Αχέροντα προτείνει η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, στο πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλη Γιαννάκο.

Αφορμή για την εριστική πρόταση της 6ης ΥΠΕ η διαμάχη για την καταλληλότητα των χειρουργείων του Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Νωρίτερα, σήμερα Δευτέρα, η ΠΟΕΔΗΝ είχε δώσει συνέχεια στο περιστατικό με την επίτοκο που μετά από καισαρική τομή στο νοσοκομείο του νησιού εμφάνισε μετεγχειρητικές επιπλοκές τόσο η ίδια όσο και το νεογνό. Συγκεκριμένα, καλούσε το υπουργείο Υγείας να απαντήσει γιατί η γυναίκα, που γέννησε στις 31 Μαρτίου, από το περασμένο Σάββατο 8 Απριλίου νοσηλεύεται στη Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου Πατρών, με εμπύρετο και πιθανή μετεγχειρητική λοίμωξη.

Η 6η ΥΠΕ με ανακοίνωσή της απαντά ότι «η γυναίκα που χειρουργήθηκε πριν 10 ημέρες στο νοσοκομείο της Ζακύνθου νοσηλεύεται στη Γυναικολογική κλινική του ΠΓΝΠ, για πρόβλημα της περιόδου της λοχείας, άσχετο με το χειρουργείο (τοκετός με καισαρική τομή) στο οποίο υπεβλήθη».

Και σε ειρωνικό τόνο καταλήγει αναφέροντας: «Παρεμπιπτόντως, ενημερώνουμε τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ ότι υπάρχει κενή οργανική θέση στο νεκρομαντείο του Αχέροντα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου