Σάββατο 26 Μαΐου 2018

Τέλος στην ελεύθερη επιλογή γιατρού, υποχρεωτική η υπαγωγή στον οικογενειακό


Μέχρι το τέλος του 2018, για να επισκεφτούμε έναν ειδικό γιατρό, θα πρέπει πρώτα να έχουμε ειδικό παραπεμπτικό από τον οικογενειακό στον οποίο θα υπαγόμαστε, ανάλογα με το τόπο διαμονής μας.

Βασιλική Κουρλιμπίνη

Όπως αναφέρει το κείμενο του SMοU με τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η ελληνική πλευρά, εντός του έτους θα πρέπει να έχει εφαρμοστεί πλήρως η παραπομπή σε ειδικούς γιατρούς αποκλειστικά από τον οικογενειακό γιατρό στον οποίο θα υπαγόμαστε.

Και μπορεί η ηγεσία του υπουργείου Υγείας να σημείωνε πως δεν τίθεται ζήτημα "gate keeping”, ο όρος αναφέρεται ρητώς στο σχέδιο της συμφωνίας με τους Θεσμούς. Παράλληλα στο κείμενο του επικαιροποιημένου μνημονίου τονίζεται πως πρέπει να ολοκληρωθεί η υποχρεωτική εγγραφή στον οικογενειακό γιατρό, ο οποίος θα λειτουργεί ως "gate keeper”.

Η επίσκεψη σε εξειδικευμένο γιατρό μόνο μετά από παραπεμπτικό του οικογενειακού έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων στους κόλπους των ιατρικών συλλόγων. Ζητούν την ελεύθερη επιλογή γιατρού, σημειώνοντας πως το νέο σύστημα του υπουργείου Υγείας- στο πλαίσιο της μεταρρύθμισης της πρωτοβάθμιας περίθαλψης (με τη δημιουργία των Τοπικών Μονάδων Υγείας)- θα δυσχεράνει και θα καθυστερεί την πρόσβαση των ασθενών στο δημόσιο σύστημα, οι οποίοι τελικά, αν έχουν τη δυνατότητα, θα επιλέξουν να πληρώσουν ιδιωτικά την ιατρική επίσκεψη. Ερώτημα παραμένει τι θα γίνει με την περίθαλψη των χρονίως πασχόντων. 

Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υγείας, ο οικογενειακός γιατρός θα παραπέμπει τους ασθενείς στα κέντρα Υγείας, τις δημόσιες μονάδες δευτεροβάθμιας/ τριτοβάθμιας φροντίδας υγείας και τους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ παρόχους υπηρεσιών υγείας, εφόσον όμως το κρίνει ιατρικώς απαραίτητο. Στη συνέχεια με το παραπεμπτικό οι ασθενείς θα προγραμματίζουν επίσκεψη κατά προτεραιότητα στο σύστημα μέσω της υπάρχουσας διαδικτυακής εφαρμογής (σύστημα ηλεκτρονικών ραντεβού της ΗΔΙΚΑ). Εξαιρούνται εντούτοις τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά.

Τα ερωτήματα που διατυπώνουν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ είναι πολλά: ποιος θα είναι ο αρμόδιος ιατρός (οικογενειακός ιατρός ή ο εξειδικευμένος ιατρός του ΕΟΠΥΥ) που θα πιστοποιεί την επείγουσα κατάσταση του ασθενούς, πως θα προκύπτει ο έλεγχος της αποζημίωσης της επίσκεψης, πως θα κρίνει ο οικογενειακός γιατρός την κατάσταση ενός ασθενούς που δεν παρακολουθεί, εάν χρήζει ή όχι παραπομπής πρώτα στο δημόσιο σύστημα και στην τελική ανάγκη στο συμβεβλημένο και πολλά άλλα.

Πρόσφατα και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ζήτησε το ξήλωμα της απόφαση για το "gate keeping”, προειδοποιώντας πως οι γιατροί δεν θα γίνουν "τροχονόμοι” του υπουργείου Υγείας.

Βέβαια ακόμη δεν έχουν βρεθεί οι οικογενειακοί γιατροί που θα στελεχώσουν τις Τοπικές Μονάδες, ούτε έχει εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος αριθμός όσων θα συνεργαστούν με τον ΕΟΠΥΥ. Η δεύτερη προκήρυξη για τη στελέχωση των ιατρείων της γειτονιάς δεν έχει προχωρήσει, μετά τη χαμηλή συμμετοχή στην πρώτη του Σεπτεμβρίου (583 γιατροί έκαναν αίτηση για 1.200 θέσεις). Αλλά και στην πρόσκληση του ΕΟΠΥΥ του Ιανουαρίου που αφορούσε στη σύναψη συμβάσεων με 2.829 ιδιώτες παθολόγους, γενικούς γιατρούς και παιδιάτρους, μόλις 657 υπέβαλλαν αίτηση για να συνάψουν σύμβαση ως οικογενειακοί γιατροί.

38 σχόλια:

  1. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και υπόψη συνάδελφοι, αυτή η ανωμαλία ισχυεί και για σας τους ίδιους...ως ασθενεις...και τις οικογένειές σας.

    Θέλετε να πάτε π.χ. στο Ιπποκράτειο που ναι οι παλιοί σας συνάδελφοι;
    Ξεχάστε το.
    Στο εργαστήριο π.χ. που ξέρατε;
    Αμ δε.

    Στο ίδιο καζάνι βράζετε κι εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ελληνικο κρατος μονο αυτο το συστημα μπορει να στηριξει στην παρουσα φαση και οι ασθενεις και γιατροι θα πρεπει να προσαρμοστουν .Ειχαν γινει και τρελες υπερβολες με τους ειδικους και υπερειδικους στους οποιους πηγαιναν οι πασχοντες χωρις λογο.Μαλλον τα πραγματα τωρα θα γινουν πιο ορθολογιστικα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα δεν θα υπάρχει δημόσια ΠΦΥ διότι οι γιατροί μόνο αυτό το σύστημα θα περιφρονουμε αιώνια!Ζητώ ο θρίαμβος της ιδιωτικής ΠΦΥ!Ζητω η......Αριστερά που την οδήγησε στον θριαμβο με τις βλακείες της! Και άρπα και 70 σεντς 10.22 σαν καλός ΣΥΡΙΖοχαφιεδακος!

      Διαγραφή
    2. Το ελληνικό κράτος ρουφιανισκο 10.22 δεν υπάρχει τίποτα σπάταλο αργοσχολο και ανίκανο που να μην στηρίζει! Πχ ο χρΕΟΠΥΥ των 186 εκ. λειτουργικά έξοδα! Αφού λοιπόν το κράτος μπορεί να στηρίξει μόνο ένα σύστημα που ποτέ δεν θα λειτουργήσουν οι γιατροί ,θα υπάρχει μόνο ιδιωτική ΠΦΥ για τους πολίτες !Ευχαριστούμε που η ανικανότητα σας λειτουργεί για εμάς!
      Ιδιώτης γιατρος

      Διαγραφή
    3. Αυτά να μας τα πεις όταν η ασθένεια χτυπήσει την πόρτα σου...! Αλλοίμονο στον παθόντα... Οι μόνοι που θα επιβιώσουν είναι οι ιδιώτες... και κρίνω εξ ιδίων αναγκών... Γιατί το πρόβλημά μου, εμένα και της οικογενείας μου δεν θα το εμπιστευτώ στον καθένα που δεν γνωρίζω από που κρατάει η σκούφια του και τι εκπαίδεσυη έχει και δουλεύει για φραγκοδίφραγκα, άρα ή τόσο κρίνει ότι αξίζει ή το κάνει επειδή δεν έχει άλλη λύση άρα ανάλογη θα είναι και η προσοχή που θα μου δώσει... Το παρόν σύστημα τελειώνει το δημόσιο σύστημα υγείας, υποβαθμίζει τους φτωχούς και αυξάνει το ταξικό χάσμα... Η αξιοπρεπής υγεία πλέον θα απευθύνεται σε όσους διαθέτουν... δηλ. στο 30% του πληθυσμού... Κατά τα άλλα η πρώτη φορά αριστερά ενδιαφέρεται για τους φτωχούς...! Εάν εφαρμοστεί, που δεν το πολυπιστεύω γιατί δεν έχουν κότσια να φάνε κι άλλες κατάρες, εδώ να είσαι να το δεις...!

      Διαγραφή
    4. Το ελληνικό κράτος τόσο μπορεί να στηρίξει στην παρούσα φάση επειδή έχει προτεραιότητα να πληρώνει τους κομματικούς κηφήνες και να ξοδεύει δημόσιο χρήμα για πελατειακούς λόγους!

      Διαγραφή
    5. Έχουμε Καρανικες , Παππα , Αυλωνιτου και αλλά πόσα να ταΐσουμε.Ορθολογιστικα λοιπόν δεν μας φτάνουν τα λεφτά!Βρείτε πρώτα τους μισούς έστω γιατρούς και μετά πουλήστε πνεύμα. Από απειλές και ψευτομαγκια από τους πιο ψεύτες και αναξιόπιστους ολων των εποχών δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε.

      Διαγραφή
    6. Το συστημα των ειδικων εχει δοκιμαστει και αποτυχει παταγωδως .Απαιτουνται παθολογοι και γεν γιατροι που θα κανουν σωστη διαλογη ετσι ωστε τα κρυωματα να μην καταληγουν στον πνευμονολογο και τα αρθριτικα στο ρευματολογο .Ειτε το θελουμε ειτε οχι ,λεφτα για πεταμα δεν υπαρχουν .

      Διαγραφή
    7. Είτεβ το θέλετε είτε όχι το σύστημα των Ειδικών πέτυχε και για αυτό είχαμε υψηλή ποιότητα υπηρεσιών υγείας την οποία οι ανίδεοι ΣΥΡΙΖόγυφτοι ισοπεδώσατε! Λεφτά .....ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τα τεμπελοκομματόσκυλά σας στον χρΕΟΠΥΥ των 186 εκ. λειτουργικών εξόδων όταν δίνετε μόλις 80 εκ. σε γιατρούς , για τις καταχρήσεις του υπόδικου προισταμένου σας του Βαρδαρόμπα, για το νοίκι της Ράνιας και του Παρασκευόπουλου για τον μισθό του Καρανίκα , για ......χιλιάδες νοσοκόμες /γραμματείς/φαρισαίους και ενοίκια κτιρίων για τις γυφΤΟΜΥ σας κλπ κλπ κλπ !Αλλά απλά ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΗ σας περιμένει!

      Διαγραφή
  4. Παλια καραμέλα. Ποτε δεν εφαρμόστηκε. Ουτε τωρα προκειται.
    Ο Ελληνας θελει τον ειδικό του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι λέγανε και γι άλλα και να που εφαρμοστήκανε.

      Τις προάλλες κάποιος θυμήθηκε την κατάργηση του ...θρησκεύματος από τις ταυτότητες! Τι συλλαλητήρια, τι φωνές, και ο συγχωρεμένος ο Χριστόδουλος...
      Μια χαρά εφαρμόστηκε.

      Και η FYROM μια χαρά Μακεδονία θα λέγεται.
      Και οι συντάξεις θα περικοπούν.

      Κι ας θέλανε αλλιώς " οι Έλληνες " που γράφεις.

      Διαγραφή
    2. Βρείτε γιατρούς κορόιδα και βλέπουμε ! Αυτό δεν είναι διοικητικό μέτρο ! Αν δεν συνεργαστούμε θα πάρετε τα......φρύδια μας !

      Διαγραφή
  5. Οποιος εχει αντιθετη αποψη δεν ειναι ρουφιανισκος.φυσικα κανεις δεν κοπτετε για τον ασθενη απο εμας που γραφουμε σχολια.την τσεπουλα μας κοιταμε.και καλυτερα να αφησουμε το πονο για την ασθενη εξω απο εδω.τωρα αυτο το συστημα πασχει στο οικονομικο σκελος οχι σαν συστημα.ας κοιταχτουμε στα ματια.αλλα οταν υπαρχει υπερπαραγωγη ιατεων και ο καθε μετριος παει στις βουλγαριες και τσεχιες να σπουδασει αυτα ειναι τα αποτελεσματα.επαυξανω τα οσα γραφτηκαν για αργοσχολους καρανικες για αριστερους της πλακας και για τεμπελχαναδες ομως οταν μιλαμε για ελευθερη οικονομια και ιδιωτη γιατρο δεν περιμενουμε απο τον κρατικο κορβανα.ελευθερος επαγγελματιας δεν αημαινει εοπυυ.σεβομαι και τους 600 που εκαναν αιτηση γιατι κανεις μας δεν ξερει κατω απο ποιες συνθηκες εκαναν.σεβομαι και αυτους που κρατανε αντισταση.αλλα δεν σεβομαι αυτους που δηθεν μιλανε εξ ονοματος του καλου των ασθενων αλλα το μονο που κοιτανε ειναι η τσεπη τους.με 5000 ευρω να ειστε σιγουροι οτι θα ηταν ενα αριστο συστημα θα εγραφαν.λυπαμαι αυρη την αποψη εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογικό είναι να έχεις αυτήν την άποψη ως ρουφιανίσκος στην λίστα πληρωμών του ΥΠΥΓ ώστε να ονειρεύεσαι 5000 ευρώ αμοιβές και να συσχετίζεις πληθώρα γιατρών με αμοιβές όταν 18000 Έλληνες γιατροί έφυγαν και οι αμοιβές......χειροτερεύουν! Προφανώς δεν παίζει ρόλο ότι ξοδεύουν 186 εκ. .......λειτουργικά στον χρΕΟΠΥΥ για το κηφηναριό τους και θέλουν να διαθέσουν .......80 εκ. στους γιατρούς! Ούτε παίζει ρόλο ότι ενώ πριν την δουλειά την έκαναν 4 γιατροί τώρα την ίδια δουλειά θα την κάνουν(βέβαια δεν θα γίνει ΠΟΤΕ!) 12 γιατροί και παραιατρικοί με έξοδα κτιρίου και λειτουργικά! Μα και ......ένας γιατρός να μείνει στην χώρα ΡΟΥΦΙΑΝΙΣΚΟ αν διορίσετε και .......50000 παρατρεχάμενους και νοικιάσετε και ......270 κτίρια , πάλι ......δεν θα έχετε λεφτά να τον πληρώσετε!!! Τσάκο τώρα και 72 σεντς από την Κουμουνδούρου!

      Διαγραφή
    2. 10:35 ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ.ΤΟΛΜΗΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ,ΕΦΑΓΑ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΣΤΑ 50 ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ.ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ.Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.Ο ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΟΣ,ΧΕΙΡΟΜΑΛΑΞΕΙΣ,ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ,ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ.ΝΤΙΛΙΒΕΡΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.

      Διαγραφή
    3. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 2.25, Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕΝΕΙ ΚΑΛΟΣ, Ο ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΆΦΟΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΟΧΑΦΙΕΣ ΓΥΦΤΟΡΟΜΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΠΥΥ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΜΕΝΕΙ ΣΥΡΙΖΟΧΑΦΙΕΣ ΓΥΦΤΟΡΟΜΑ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΠΥΥ ΜΕ 186 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ! 72 ΣΕΝΤΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    4. Όποιος έχει αντίθετη άποψη 10.35 δεν είναι ρουφιανισκο αλλά όποιος αντί για άποψη έχει μόνο ψέματα είναι! Και εσυ είσαι αρχικαρασουπερρουφιαναρας ΤΟΥ υπουργείου!Θα χεις τους λόγους σου!

      Διαγραφή
    5. Τουλάχιστον δεν θα γίνει χαφιές του Βαρδατραμπουκου σαν και εσένα αξιοπεριφρονητε 2.25!

      Διαγραφή
  6. μπραβο 10.35 αληθειες λες.κυριως στο αν ηταν με 5000 ολοι θα λεγαμε ενα αριστο συστημα.εκει που εχεις δικιο ειναι στην υπερπαραγωγη ιατρων.βογγαει η τσεχια και η βουλγαρια και βγαζει εκατονταδες <>το αν ειναι μετριοι εως κακοι θα το δεσω με το εξης παραδειγμα.στην ελλαδα η οπου εχουμε σπουδασει μετα το 3 ετος μπαινουμε κυριως στις κλινικες.εχουμε επαφη με τον ασθενη.στα δηθεν ανωτατα της βουλγαρορουμανοτσεχιας σε ποια γλωσσα μιλανε στον ασθενη???αυτο και μονο αρκει για να καταλαβει κανεις τι ειδους ιατρικη μιλαμε με νοηματα αντι για βηξε του λενε γκουχ γκουχ??/και αυτους τους <>νομιζω δεν τους εχει αναγκη η ελλαδα μας ακομη πιο πολυ να τους πληρωνει ο εοπυυ.αααα και μην τολμησει κανεις και πει οτι ειμαι στημενος!!!αποψη λεω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον είσαι ο ίδιος ΣΥΡΙΖογυφτος 12.54,2.25 και 10.35! Την συντριπτική απάντηση για τις ονειρώξεις των 5000 , την υπερπληθωρισμό που δήθεν είναι το προβλημα και για το βολεμα των ΖΥΡΙΖΟτεμπελχαναδων σαν και του λογου σου την έδωσε ο συνάδελφος 1.54!Απλά σε έκανε σκόνη:και δεν είναι πρόβλημα η πληθωρα διότι με 18000 φευγατους θα έπρεπε να βελτιωθεί η αμοιβή σου αλλά την μειώνουν!και ο χρΕΟΠΥΥ βολεύει ατέλειωτους γυφτοΥπουργειο ΣΥΡΙΖΑιους σαν και εσένα ξοδεύοντας 186 εκ. λειτουργικά και μόλις 80 για τους γιατρούς!Και το κόλπο σας να διχασετε τον Ιατρικό Κόσμο σε εξωτερικούς και εσωτερικους είναι άθλιο! Υπάρχουν άξιοι συνάδελφοι και από τις δύο πλευρές και ελλειπείς παρομοίως (ΔΑΠ,ΠΑΣΠ,συγγενιλικια,πανεπιστημιακά δήθεν φροντιστήρια,μίνι μέχρι το.....)!Ψέμα είναι επίσης ότι στον γυφτολοχρΕΟΠΥΥ έχουν συμβληθεί μόνο απόφοιτοι εξωτερικου! Ισάξια περίπου εκπροσωπούνται και οι δύο ομάδες! Μόνο στις γυφΤΟΜΥ σας έστειλαν χαρτιά ανίδεοι καυκασιοι με πτυχία/φωτοτυπίες και ανειδίκευτοι!Άντε τώρα προβοκάτορα ΣΥΡΙΖΟρομα γιουφτο άρπα και 72 σεντσια από μένα!

      Διαγραφή
    2. Έχετε μεγάλη αγωνία χαφιέ 12.54 για την νέα σφαλιάρα που σας περιμένει, έτσι? Οι απόφοιτοι της ......Τσεχίας φταίνε για τις μειωμένες αποδοχές των γιατρών , όχι ότι φορτώνετε συνεχώς τους κωδικούς με νέες παρεχόμενες εξετάσεις ενώ μειώνετε τα κονδύλια,ε? Πάρτε το χαμπάρι ρουφιανοειδή του Μπαταχτσίμη, όλοι οι γιατροί ενωμένοι θα σας το κλείσουμε το παραμάγαζο !

      Διαγραφή
    3. ΣΥΡΙΖοχαφιέ 12.54 που παριστάνεις και τον γιατρό, αν ήσουν γιατρός θα ήξερες Πρώτον ότι οι συμβεβλημένοι με τον χρΕΟΠΥΥ είναι κάθε προέλευσης, Δεύτερον ότι σε όλον τον κόσμο οι φοιτητές Ιατρικής μπαίνουν από το 3ο έτος στις κλινικές, Τρίτον ότι σε όλον τον κόσμο δεν σπουδάζεις αν δεν ξέρεις ήδη την γλώσσα (δηλαδή ο φοιτητής ο Έλληνας στην Γερμανία ή στην Αγγλία , τι λέει καραγκιόζο στους ασθενείς?Γκουχου γκούχου....πόσο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ μπορεί να είσαι ψευτογιατρέ?), Τέταρτον θα είχες αντιληφθεί ότι αυτή η διχαστική προπαγάνδα αποσκοπεί στο να πλήξει την ενότητα του Ιατρικού Κόσμου, Πέμπτον το πόσο καλός γιατρός είναι κάποιος αποδεικνύεται στην πράξη από την αγορά και όχι με δηλώσεις που προδίδουν παραισθήσεις ανύπαρκτου μεγαλείου ! Αλλά τα ΖΩΑ σαν και εσένα και τους προισταμένους σου είστε και κατά της αξιολόγησης ! Τρέξε τώρα στο αφέντη σου τον ΥΠΟΔΙΚΟ Βαρδάχρηστο να του γλύψεις τις σόλες και άρπα και 60 σεντς !

      Διαγραφή
    4. ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟ 12.54. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΆ Ο 1.54 ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ !

      Διαγραφή
    5. Κεντρικά ΣΥΡΙΖΑ Κουμουνδούρου: Γύφτουλα 12.54 όταν αφού φίλησες κ..........ς και χ......ς ποδιές σε διορίσαμε στις τουαλέτες τις Κουμουνδούρου μας έλεγες ότι θα αστράφτουν ! Αντί για αυτό όλη μέρα σαχλαμαρίζεις στο πληκτρολόγιο! Στις χ.....ς σου γρήγορα άχρηστε !

      Διαγραφή
    6. Συγγνώμη, δεν κατάλαβα. Όλοι εσείς οι "ηθικοί " τσάμπα δουλευετε? Έχουμε φτάσει να θεωρούμε ανήθικο το αυτονόητο : Όταν δουλεύεις πληρώνεσαι ανάλογα με την προσφορά σου και την μόρφωση σου. Τόσο απλά. Τα υπόλοιπα είναι αριστεροηλιθιες απλοποιήσεις των εκάστοτε κυβερνώντων για να μην πληρώσουν. Όποιος θέλει εκεί είναι τα ΤΟΜΥ , εκεί είναι η προκήρυξη και άμα είναι και μάγκας να δώσει το μισθό του στο "χαμόγελο" .Αλλιώς κύριοι , ναι , σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο η Οικογενειακή Ιατρική κοστίζει 4000-5000 καθαρά το μήνα ανα γιατρο.Και ουτε πληθωρα γιατρων εχουμε ουτε ειναι κακο το συστημα που εχουμε .Το κακο εδω ειναι αλλο, οτι αμα εχεις βουλκανιζατέρ αυτα ειναι και λιγα...

      Διαγραφή
    7. Μπράβο συνάδελφοι 12.54 και 10.35 ! Λέτε πολύ μεγάλες αλήθειες! Περάστε μετά από το Ταμείο να πληρωθείτε!
      Σύντροφος Καρανικας

      Διαγραφή
    8. Πω ρε.....φουστη μου παράδειγμα!Δεν μου λες γιατρακλα 12.54 αυτοί που σπουδάζουν ιατρική πχ στην Γερμανία όταν μπουν στις κλινικές λένε γκουχ γκουχ; Σοβαρά τώρα εσύ σπούδασες .....Ιατρική με κενό κρανίο; Άντε στις πατάτες σου ωρε......γιουφτο.....ε γιουφτο !

      Διαγραφή
    9. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχα......γεια σου ρε γιουφτο 12.54 που με αυτο το IQ είσαι και γιατρός αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχσχαχαχαχα γκουχ γκουχ Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι είπε ο ......πατάτας της λαϊκής Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.....καλά ρε όλους τους αγράμματους στον χρΕΟΠΥΥ τους μαζέψατε;

      Διαγραφή
    10. Όλο το Σύστημα Υγείας στην Αγγλία,την Γερμανία, την Σουηδία βασίζετε σε ξένους ,αυτοί τι κάνουν στις κλινικές?Όλοι οι ξενόγλωσσοι φοιτητές του κόσμου τι κάνουν? Α ρε ......επαρχιωτακι καραβλαχε 12.54 που νομίζεις ότι είσαι στην κορυφή του Ολύμπου!Ξυπνά ρε......βλαχοοοοοοοοοοοοοοοοο.....

      Διαγραφή
    11. Για την γιατρακλα 12.54 που μόνος αυτός στον πλανήτη έκανε από το 3ο έτος σε κλινικές έχω να πω: πωπωπωπωπω κάτι καρακομπλεξικοι τύποι που υπάρχουν!Αν βέβαια είναι γιατρός που δεν το κόβω.....

      Διαγραφή
  7. ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΕΟΠΥΥΧΑΦΙΕΣ 10.35 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟΝ 2.25 ΚΑΙ ΤΟΝ 12.54! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ,ΓΙ ΚΑΙ Π/Θ,ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ,Π/Θ Η ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ!ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΞΑΝΘΟΚΗΦΗΝΑ/ΣΥΚΟΦΑΝΤΑΚΗ/ΒΑΡΔΑΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ/ΜΠΑΤΑΧΤΣΙΜΗ! ΚΑΙ Η ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ Η ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ......ΟΛΟΙ! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΜΕ ΨΕΥΤΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΠΛΗΘΩΡΑΣ!ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ Ο ΧΡΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!ΑΡΠΑ ΚΑΙ 60 ΣΕΝΤΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενθουσιάστηκες βοθροκαθαριστή του Ρουβικώνα ; Δες τώρα και την απάντηση ενός πραγματικού συναδέλφου, του 1.54 που απλά κάνει σκόνη τις γελοιότητές σου! Και άλλη φορά να μην σχολιάζεις τον εαυτό σου επιδοκιμάζοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλος ο Ιατρικός Κόσμος από τις σχολές της Ελλάδας ή του Εξωτερικού , Παθολόγοι/ΓΙ ,Ενδοκρινολόγοι/Διαβητολόγοι ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ δίνουμε την συντριπτική μας απάντηση για ακόμη μια φορά στα ρετάλια των χρΕΟΠΥΥ/ΥΠΥΓ και τους χαφιλεδες τους! Ή εμείς ή αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ξανθοκηφήνας : ξοδεύω 186 εκ. λειτουργικά για τα παράσιτα σαν και του λόγου μου που μάζεψα στον χρΕΟΠΥΥ! διορίζω χιλιάδες νοσηλευτές, ιατρικούς επισκέπτες, γραμματείς και νοικιάζω και κτίρια στα καλά καθούμενα, φορτώνω συνεχώς με νέες δωρεάν εξετάσεις τους κωδικούς ενώ περικόπτω τα κονδύλια! αφήνω τα άχρηστα στελέχη μου σαν τον Βαρδατρόμπα να κακοδιαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα και να τους κυνηγά ο εισαγγελέας διαφθοράς! Και όλα αυτά τα κάνω γιατί είμαι ένα σκλαβάκι ευρωγιούφτος των Τροικανών !
    Είπα όμως στους χαφιέδες μου να κλαίγονται ότι .......δεν έχουμε λεφτά, ότι όλα γίνονται για το ......καλό των ασφαλισμένων και ότι για όλα φταίει η ......πληθώρα των γιατρών (και ας μειώνονται με 18000 εκτός Ελλάδας και αμείωτη μετανάστευση! Πόσο ......αθλιότερος μπορεί να γίνω? Ο Άδωνις μπροστά μου είναι......γατάκι! 12.54 , 2.25 , 10.35 , περάστε παρακαλώ από το ......λογιστήριο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως καταλάβατε συνάδελφοι το παραμύθι πωπωπωπωπωπωπωπωπωπω τι σούπερ ουάου συμβασάρες είναι αυτές έληξε για τους τρόφιμους των ΞανθοΒαρδαροπαράσιτων. Τώρα ξεκίνησε το νέο παραμύθι : εντάξει δεν είναι καλά τα πράγματα αλλά τι να κάνουμε φταίει η πληθώρα των γιατρών !!! Νομίζω ότι ο εξαιρετικός 1.54 έδωσε ισοπεδωτική απάντηση στους μισθοφόρους εξ΄ονόματος όλων των γιατρών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή