Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Συνελήφθη η γιατρός του Λαϊκού! Απολογείται στην Ανακρίτρια

Τετάρτη 23 Μάιος 2018
Health Report.gr

Συνελήφθη η γιατρός του «Λαϊκού» νοσοκομείου, η οποία είχε εξαφανιστεί μετά την εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Η 44χρονη παθολόγος, της οποίας η μητέρα είχε δηλώσει εξαφάνιση στις 10 Μαίου, συνελήφθη μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας. Η γιατρός από το Λαϊκό Νοσοκομείο που είχε εξαφανιστεί αμέσως μετά από την εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος με τα αντικαρκινικά μαζί με το σύζυγό της δημοσιογράφο, αναζητείτο από τις αρχές για συμμετοχή στο κύκλωμα με τα αντικαρκινικά φάρμακα.

Ήδη η 44χρονη οδηγήθηκε στα γραφεία της Οικονομικής αστυνομίας για αποτυπώματα και φωτογραφίες ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με το κύκλωμα των αντικαρκινικών. 

Υπενθυμίζεται ότι η γιατρός είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου δύο εβδομάδες, μαζί με το σύζυγό της, μετά τις πρώτες συλλήψεις για το κύκλωμα παράνομης διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων. Διαβάστε ΕΔΩ τι είχε γράψει πριν μέρες το HealthReport.gr: «Στο στόχαστρο και άλλοι γιατροί και στελέχη του ΕΟΠΥΥ για την παράνομη πώληση ακριβών φαρμάκων!

Ο διοικητής του Λαϊκού, όπου υπηρετούσε, είχε επικοινωνήσει με τη μητέρα της στις 9 Μαΐου, όταν η γιατρός δεν εμφανίστηκε στην εργασία της. Η μητέρα της τον ενημέρωσε ότι είχε δηλώσει ήδη την εξαφάνισή της στο Α.Τ Παγκρατίου.

Το διαμέρισμα του Παγκρατίου σύμφωνα με πληροφορίες ελέγχεται από τους Αστυνομικούς οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες και σε ένα ακόμη διαμέρισμα που διαθέτει η 44χρονη στην περιοχή της Βαρυμπόμπης. Παράλληλα γίνεται έρευνα στοιατρείο που διατηρεί η 44χρονη στο κέντρο της Αθήνας.

2 σχόλια:

  1. Ενώ ο γιατρός που κατάκλεβε στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα επί σχεδόν 7 χρόνια και μετά για να γλυτώσει πήγε να κρυφτεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του παίζοντάς το διευθυντής και συνεχίζοντας να κλέβει,το χούι δεν κόβεται εύκολα,παραμένει ακόμα ελεύθερος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορώ με την όλη αυτή κατάσταση.Η καθηγήτρια που είχε δώσει τον κωδικό της για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση,όπως και κάποιοι άλλοι γιατροί,στην εν λόγω, συνάδελφό τους,για να τους ξεκουράζει από το φόρτο εργασίας, δεν ήλεγχαν ποτέ τι γράφει και σε ποιούς συνταγογραφεί με τους κωδικούς τους;;
    Τι να υποθέσω; Οτι δεν γνώριζαν από υπολογιστή και πήγαν και πιστοποιήθηκαν στην ΗΔΙΚΑ και δεν ζητούσαν έστω μιά φορά το μήνα ένα τυπωμένο αντίγραφο των πραγματοποιηθεισών συνταγών ,ή έστω ένα έλεγχο στο φαρμακείο του Νοσοκομείου;
    Τώρα πως τις βρήκαν τις πλαστές συνταγές και έτρεξαν στη διοίκηση και ζήτησαν παρέμβαση του εισαγγελέα;
    Ο έχων την ευθύνη ενός τμήματος πότε και πως κρίνεται ικανός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή