Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Βεβαιώσεις Εισφορών ΕΦΚΑ (ΤΣΑΥ) για την εφορία

31/05/2018

Από σήμερα 31/5/2018 στο site του Πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ , tsay.gr(Κατεβάστε την βεβαίωση εισφορών σας ΕΔΩ), έχουν αναρτηθεί οι βεβαιώσεις για την εφορία όσων έχουν πλήρωση ασφαλιστικές εισφορές μέσα στο έτος 2017 ή δόσεις μετά από διακανονισμό. 

7 σχόλια:

  1. ΄΄Συγνώμη!
    Δεν υπάρχουν ασφαλισμένοι με τα κριτήρια που θέσατε!
    Παρακαλώ πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και προσπαθείστε ξανά.'' Αυτό βγαίνει από το πρωί όταν βάζω τα στοιχεία που χρειάζονται. Το ίδιο μου είπε κι άλλος συνάδελφος. Οσο για τα τηλέφωνα που έχουν βάλει δίπλα... δοκιμάστε να καλέσετε !!! ''Ο αριθμός που καλείτε δεν χρησιμοποιείται '' !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχω πληρωσει το 2017 στον εφκα 4500ευρω και 2000 ευρω ρυθμισεις που ειχα κανει με το πρωην τσαυ. η βεβαιωση εισφορων που κατεβασα από το τσαυ γραφει 3897 ευρω. ξερει καποιος να πει τι συμβαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το πρωι μετα την εισοδο στο τσαυ βγαινει μηνυμα οτι δεν ειμαι ασφαλισμενη με τα κριτηρια που εθεσα και να δοκιμασω ξανα.Δοκιμασα αμετρητες φορες χωρις αποτελεσμα.Και αλλος συναδελφος που επισης εχει πληρωσει οπως εγω τις εισφορες λαμβανει το ιδιο μηνυμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙ 14,90 . ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πλήρωσα 6600 και η βεβαίωση γράφει 4300. Η δεν ξέρουν μαθηματικά ή μας δουλεύουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν κατάλαβα καλά συνάδελφοι γιατί εγώ κατάφερα να το εκτυπώσω μας γράφει το ποσό που αντιστοιχεί στο 2017 με βάση την εκκαθάριση που έγινε το 2018, δηλαδή όχι τι πληρώσαμε αλλά τι θα έπρεπε να είχαμε πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΜΟΙΠΑΘΗΣ...

    Συγνώμη!
    Δεν υπάρχουν ασφαλισμένοι με τα κριτήρια που θέσατε!
    Παρακαλώ πατήστε τον παρακάτω υπερσύνδεσμο και προσπαθείστε ξανά.

    Από διαφορετικούς υπολογιστές/περιηγητές ,το ίδιο μήνυμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή