Τρίτη 22 Μαΐου 2018

IMTJ Summit αύριο στην Αθήνα- Η Ελλάδα στο επίκεντρο του Τουρισμού Υγείας

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Κομβικής σημασίας για το μέλλον του Τουρισμού Υγείας της Ελλάδας θεωρείται το συνέδριο IMTJ Summit που ξεκινά αύριο στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της ΕΛΙΤΟΥΡ, Γεώργιος Πατούλης επισημαίνει ότι «επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας για να ενταχθεί δυναμικά η Ελλάδα στους παγκόσμιους χάρτες Τουρισμού Υγείας».

Το IMTJ Medical Travel Summit ξεκινά αύριο τις εργασίες του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Πρόκειται για το συνέδριο της Διεθνούς Έκδοσης Τουρισμού Υγείας International Medical Journal, το ετήσιο IMTJ Medical Travel Summit 2018, που φέτος επέλεξε την Ελλάδα για τη διεξαγωγή του, ως πολλά υποσχόμενη χώρα με ανερχόμενο ενδιαφέρον για τον Τουρισμό Υγείας διεθνώς.

Το 4o ετήσιο Summit του IMTJ διεξάγεται από τις 22 -24 Μαίου με συνδιοργανωτή την Elitour στη χώρα μας, μετά από το Ηνωμένο Βασίλειο απ’ όπου ξεκίνησε, τη Σλοβενία και την Κροατία, δύο χώρες της Βαλκανικής που ευνοήθηκαν θεαματικά μετά τη φιλοξενία του, ως προορισμοί Τουρισμού Υγείας στη διεθνή αγορά.

Στο συνέδριο θα συμμετέχουν opinion leaders και προσωπικότητες διεθνούς βεληνεκούς, με εξειδίκευση στα ζητήματα της ταχύτατα εγειρόμενης αγοράς του Τουρισμού Υγείας, και παρουσιάζει ιδιαίτερο επιστημονικό, όπως και τουριστικό, επιχειρηματικό και οικονομικό ενδιαφέρον.
Ελληνική συμμετοχή

Η Ελλάδα συμμετέχει αντίστοιχα με ομιλητές τους δικούς της επιστήμονες και τεχνοκράτες, των οποίων οι παρουσιάσεις και ομιλίες ζητήθηκαν έπειτα από επιλογή του IMJT Summit, βάσει της διεθνούς αναγνωρισιμότητάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου