Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Οι Τοπικές Μονάδες Υγείας έφτασαν τις 100 – Αναμονή για τις 454 προσλήψεις στα Κέντρα Υγείας



Τις εκατό έχουν φτάσει πλέον οι Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) σε λειτουργία, με επόμενο στόχο του υπουργείου Υγείας να είναι οι δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας (ΠΦΥ) να φτάσουν τις 120 μέχρι το τέλος του χρόνου.

Onmed.gr

Όπως τονίζει ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, Σταμάτης Βαρδαρός «Στο Κόκκινο», είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι η πλειονότητα των ανθρώπων που στελεχώνουν τις ΤΟΜΥ, είναι νέοι άνθρωποι και αφοσιωμένοι στην ιδέα της μεταρρύθμισης που διευρύνει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και το κοινωνικό κράτος.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημοσιευθεί η προκήρυξη για προσλήψεις 454 μόνιμων γιατρών για τα Κέντρα Υγείας, γεγονός που θα ενισχύσει σημαντικές τις δημόσιες δομές και θα αποφορτίσει τα νοσοκομεία. Ωστόσο, γίνεται κατανοητό ότι παρά τις προσπάθειες, δεν επαρκούν οι δυνατότητες του δημόσιου συστήματος υγείας για να καλύψουν καθολικά τον πληθυσμό της χώρας. Σε αυτή την προσπάθεια είναι κρίσιμος ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα, προσθέτει ο κ. Βαρδαρός, ο οποίος όμως διευκρινίζει: «Εμείς θέλουμε να μας επικουρεί με συγκεκριμένους κανόνες, πλαίσιο και με μια ορατή αποτελεσματικότητα». Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα των νεών συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ, προσθέτει, με τις οποίες δίνεται τέλος στις 200 επισκέψεις κάθε μήνα (από τις οποίες πολλές ήταν πλασματικές και τελείωναν πολύ γρήγορα από τις πρώτες ημέρες). Πλέον, πηγαίνουμε σε ένα άλλο πλαίσιο, ξεκινώντας από τους οικογενειακούς γιατρούς ειδικότητας γενικών γιατρών, παθολόγων και παιδιάτρων, οι οποίοι θα δεσμεύουν στο ιατρείο τους 20 ώρες την εβδομάδα σχεδόν σε καθημερινή βάση και θα εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ της λίστας τους δωρεάν, μέσα σε αυτό το τετράωρο.

Σύμφωνα με τον κ. Βαρδαρό, αντίστοιχη θα είναι η ρύθμιση των επισκέψεων και στους γιατρούς των άλλων ειδικοτήτων, η οποία θα οριστικοποιηθεί κατά τη διαπραγμάτευση με τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο για τη διαμόρφωση συλλογικής σύμβασης που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες.

51 σχόλια:

  1. ΤΟΜΥ οπως ανανεωσιμες πηγες ψηφων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 100 υποστελεχωμενες γυφΤΟΜΥ γεματες υπερηλικες/αποτυχημενους/ρωσοποντιους χωρις καμια αλλη επιλογη εκτος απο την ζητιανια και με ενα ονειρο, να κλεψουν οτι μπορουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειδες ρωσοποντιος-ξεροσοποντιος ειμαι πολυ καλυτερα απο σενα,που τρεμεις,τι θα κανεις χωρις εοπυυυ και συνταγολογια.χαχαχ

      Διαγραφή
    2. Ζω και βασιλευω συριζογκιουφτο χωρις χρΕΟΠΥΥ και εσυ μαζεψε φραουλα στην Μανωλαδα γιατι χωρις 50ρικο ιατρειο δεν ξαναβλεπεις! Τερμα τα τζαμπατζιλικια του Αδωνι,τωρα εχουμε......Αριστερα!

      Διαγραφή
    3. Αν ήσουν καλύτερα από εμένα κkafkasio katsaplia δεν θα ήσουν σε γυφΤΟΜΥ! Άρπα και ένα ......voucher του Πολάκη !

      Διαγραφή
  3. Υποδικε Βαρδακαθυστερημενε, περιμενε να γυρισει ο κοσμος απο τις διακοπες και θα δεις τι εστι.. ....ξυλο με βρεγμενη σανιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι τετοια παρασιτα συντονιζαν και στο Ματι με τα γνωστα αποτελεσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Επρεπε να ταν η ΝΔ που απέδειξε την ..."αξία" της στην Ηλεία, στην υπόλοιπη Αττική κλπ. το 2007 όπου οι εκπρόσωποι του κρατικού μηχανισμού μιλούσαν για «οργανωμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης» της κυβέρνησης, αλλά διαψεύσθηκαν στην πορεία από τις αποκαλύψεις για ολιγωρία και αμέλεια των αρμοδίων.

      Και τοτε ο Αρειος Πάγος έκρινε για τις πυρκαγιές της Ηλείας ότι παρά την υψηλή επικινδυνότητα εκείνης της ημέρας δεν είχαν ληφθεί επαρκή μέτρα ενημέρωσης των πολιτών. Σύμφωνα με την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου έπρεπε να γίνουν τότε προφορικές ανακοινώσεις, μεγαφωνικές ειδοποιήσεις, αλλά και περιπολίες οχημάτων του δήμου και της αστυνομίας.

      Η ΝΔ όμως στον κόσμο της.

      Διαγραφή
    2. Δικιο εχεις συριζογκιουφτο 3.38! Ειστε η......ΝΔ της Αριστερας!

      Διαγραφή
  5. 4 συμβεβλημενοι ιατροι στα πολυτελη ιατρεια τους......8000€ το πολυ! Μια γυφΤΟΜΥ με 4 (το πολυ!)ανειδικευτους ρωσοποντιακ παππουδες...... 25000€! Ασφαλισμενοι, παρτε ΤΩΡΑ τηλεφωνο τον ΕΦΚΑ για να ζητησετε πισω τις εισφορες σας πριν οι ΣΥΡΙΖΑκριδες φανε και τα ......συρταρια των ταμειων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 4 ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ 200 ΜΑΙΜΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ.....8000 ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ.
      ΜΙΑ ΤΟΜΥ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ Ή ΝΕΟΥΣ ΟΡΕΞΑΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ 5000 ΠΟΛΙΤΕΣ.
      ΕΣΥ ΒΡΕΣ ΤΩΡΑ 200 ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΟΥ.ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

      Διαγραφή
    2. Ουτε νεους ουτε εμπειρους γιατρους εχετε, ουτε εξοπλισμο κα συριζογκιουφτο πανω απο 200 με τον φακελο δεν θα δουν, ουτε καν 100! Μην ανησυχεις για μενα που με κανατε μαγκα, για τον Σεπτεμβριο που που ερχονται οι ιωσεις και το ξυλο να ανησυχεις! Παλι καλα που ομολογησες οτι θα στειλετε 5000 και οχι 2250 στις γυφΤΟΜΥ! Το ακουτε ρωσοποντια κοροιδα? Αλλα παλι σας περισσευουν αλλοι......5000 γκιουφτο!Αρπα και 72 σεντσια απο τον Καρανικα!

      Διαγραφή
    3. Πεντε.....χιλιαδες? 2250 δεν ανακοινωσατε? Τωρα εγιναν......5000? Δεν θα χασω μαζι σου τον χρονο μου αναλφαβητο φτωχαδακι/καθαριστρια με απολυτηριο δημοτικου και κομματικη ταυτοτητα ΣΥΡΙΖΑ! Οποιος ειναι γιατρος καταλαβαινει ποσους μπορουν να δουν 4 (αν φτασετε τον.....μαγικο αριθμο!)γιατροι σε εναν μηνα! Και μην......αγχωνεσαι, ο κοσμος θα κανει τις συγκρισεις του: απο την μια το πολυτελες ιατρειο, το ανθρωπινο ραντεβου, η εξατομικευμενη προσεγγιση απο τον προσωπικο του γιατρο και απο την αλλη ......ερειπια,εξοπλισμος......jumbo, ουρες ΙΚΑ plus, χαος, ρωσοπονριακ/υπερηλικες /αποτυχημενοι! Η ΝΔ σας. .....πληρωσε για αυτην την λαμακια?

      Διαγραφή
    4. ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ?

      Διαγραφή
    5. Αστειο συριζοεμεσμα 4 κλαρινορωποντιοι,αν εχετε 4 , απο ενα τεταρτο για τον καθενα (με φακελο βαλε καμια ωρα!)ασφαλισμενο μας κανει 16 νοματαιους την ωρα ! Επι 8 ωρες (σιγα μην δουλευουν ακαταπαυστα !)μας κανει 128 ατομα! Επι 22 εργασιμες ημερες (και βγαζω αργιες, αδειες !)γυρω στους 2800! Αυτα θεωρητικα, διοτι ιατρικες πραξεις, παραπομπες, γμωματευσεις ακομη και χωρις ηλεκτρονικο φακελο θα...... πεθανουν στην δουλεια για τους μισους! Δεν συζητω ΜΕ τον ηλεκτρονικο φακελο! Το θεμα λοιπον δεν ειναι που θα βρω εγω τους....... διακοσιους (και με 40 τα ιδια με πριν θα βγαζω καραγκιοζο!)! Το θεμα ειμαι πως θα εξυπηρετησετε..... εσεις τους 11000 που αντιστοιχουν στο καθε καυκασιο διποδο που μαντρωσατε στα γυφταρχεια σας! Ειδαλλως ενα μεγαλο...... Ευχαριστω στον ΣΥΡΙΖΑ που μας απαλλαξε απο τα κ@λοχαρτα του Αδωνι και αναγκαζει τον κοσμο να στραφει στον Ιδιωτη! Αν το εκανε η......κακη Δεξια, μαυρο το φιδι που θα την ετρωγε! Venceremos συντροφε! Εγω παντως θα σας ψηφισω και ας σας θεωρω... ....λαμακες! Ειστε οι ......σωτηρες μου!

      Διαγραφή
  6. Ναι αλλά πόσο κόσμο βλέπουν...; Γιατί δεν νομίζω ότι η πλειοψηφία του κόσμου αγαπάει τόσο τις κρατικές δομές... Μόνο όσοι δεν έχουν θα πάνε... ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ και ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ μόνο πάνε ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξανθοκηφηνας: οπως στησαμε τις γυφΤΟΜΥ, ετσι.....συντονιζαμε και στο Ματι! Για αυτο δεν .....αλλαζουμε τιποτα! Ολα γιναν τελεια ! Το ειπε και ο.... ...Τοσκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΑΝΘΟΣ:Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ.

      Διαγραφή
    2. ΞΑΝΘΟΣ:Ο ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΒΕΡΝΑ.

      Διαγραφή
    3. Ξανθοκηφηνας: απο αργομισθος τεμπελχανας σε ΚΥ .......φωτια του Δημοσιου Συστηματος Υγειας! Οι φωτιες συριζοχαφιεδακο καινε αναλογα με το ποιος .......τις σβηνει! Εσεις την κατασβεση μονο με......βενζινη ξερετε να την κανετε! Αρπα και ενα voucher του Πολακη για τον κοπο σου!

      Διαγραφή
  8. Ονειρευτειτε γιατρους ανικανοι πυρομανεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 100 γυφΤΟΜΥ με 200 ανειδικευτους υπερηλικες καυκασιους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που είναι ο Άδωνις και ο Βορίδης να σώσουν την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ταμτακος: εγω παντως συμβληθηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο Ζαχαρία.
      Θα εκδόσεις άλλο βιβλίο σύντομα;

      Διαγραφή
    2. Συμβεβλημένος μη συμβεβλημένος Ταμτάκος παραμένεις.

      Διαγραφή
    3. Ταμτακος: Μα για αυτο υπεγραψα την γυφτοσυμβαση του Βαρδατρομπα χαφιεδακο 7.07!

      Διαγραφή
  12. Κυμα επιστροφης των.....Ελληνων γιατρων που εγκαταλειπουν μαζικα Αγγλια, Γερμανια, Σουηδια κλπ για μια θεση γυφΤΟΜΥ!Επιτελους οι κοποι μας. ......ανταμειβονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσάκο ένα φιλάκι από τον ...Βορίδη.
      Απ τον Αδωνι όμως ...σφαλιάρα σβουριχτή, Νέρωνα πυρομανή νεοδημοκράτη.

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ. ΣΤΙΣ ΤΟΜΥ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
      ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΓΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΒΡΙΖΩ,ΚΑΙ ΤΑ 72 ΣΕΝΤΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΤΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Χαιρομαι που ομολογεις συριζοχαφιε 7.27 τι ακριβως....... γιατρους θελετε! Να δουμε τι θα πει και ο κοσμος σε κανα μηνα που θα ψαχνει γιατρο να του λυσει το προβλημα!Το ......χιουμορακι θα σου κοπει τοτε! Εγω δεν δουλευω για 72 σεντς γκυφτουλα! Εσυ τα βρισκεις ......μια χαρα! Δικα σου ειναι!

      Διαγραφή
    4. Ορφανο του τσαουσεσκου 3.50 ακομη και τους ανεκδιηγητους Αδωνι και Βοριδη εχετε κανει να φανταζουν σαν γκουρου της Υγειας με την βλακεια σας!

      Διαγραφή
    5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ --ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΜΕΙΑ-ΓΚΙΕΓΚΕ?

      Διαγραφή
    6. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΑ 72 ΣΕΝΤ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΑ ΕΒΑΛΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ.ΤΟΤΟΙΟ ΚΟΜΠΛΕΞ.....

      Διαγραφή
    7. Δεν υπάρχει συνταγογράφος ειδικότητα συριζοτραμπουκάκο ! Και θα το καταλάβετε όταν ο κόσμος θα έρθει για να λύσει τα προβλήματα του όπως κάνει ως τώρα! Τότε να τους πείτε ότι δεν έχετε γιατρούς διότι ψάξατε......συνταγογράφους! Θα το .......εκτιμήσουν πολύ !

      Διαγραφή
    8. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΜΥΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΙΜΑ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!

      Διαγραφή
    9. Το βλέπω που δεν....... βρίζεις τρόφιμε του συριζαικού παρακράτους αλλά να ξέρεις το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ο Σεπτέμβρης έρχεται! Θα κριθείτε και τα συγκριθείτε με τους συμβεβλημένους!Και καμιά προπαγάνδα δεν σας σώζει τότε ! Τα υπόλοιπα τα αφήνω στον κόσμο!

      Διαγραφή
  13. Γενικο προασκλητηριο ΤΟΜΥ: Ελατε ολοι, τυφλοι,κουφοι,αφρικανοί, καυκασια γερόντια,νοσταλγοι του Νικολάε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.ΤΑ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ?Η ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ?ΘΑ ΛΕΓΟΣΟΥΝ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΥΧΕΡΑ.......

      Διαγραφή
    2. Καλα εκανες αποτυχημενε καυκασιε 12.37! Την ιστορια με τον Χατζηγακη την ξερεις?

      Διαγραφή
  14. Ξανθοτεμπελχανας: μπειτε στις γυφΤΟΜΥ καιβθα κανετε καριερα! Δειτε εμενα! Απο παρασιτο σε Κεντρο Υγειας οπου ολη μερα ροχαλιζα οταν δεν παριστανα τον λαικο αγωνιστη βρεθηκα......υπουργος! Ποιος? Εγω! Αν ειναι δυνατον! Αρα ολοι εχετε ελπιδα! ΓυφΤΟΜΥ και ξερο ψωμι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ελπιδα ......Ερχεται! Και ζηταει.. ....5ρικο! Τερμα τα τζαμπατζιλικια του κακου Αδωνι! Τωρα κυβερνα η πρωτη φορα ......Αριστερα! Εχεις ? Καλως! Δεν εχεις? Τσακο ενα......voucher του Πολακη και περιπατει......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΤΟ 5ΡΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΕΥΡΟ ΕΤΣΙ?ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ.

      Διαγραφή
    2. Το βλεπω συρζογκιουφτο 11.08 για αυτο ειμαι εκτος! Αν δεν το εβλεπα θα ημουν καθαριστρια στην Κουμουνδουρου οπως εσυ! Αρπα και 70 σεντσια για τον κοπο σου απο τον ΣεκιουριΤακη!

      Διαγραφή
  16. Igo gini giatro giftomi! Exetazi olo to zoo elina ke gia piato fasolada! Abhazia den dinun ute afto! Edo Ksanto sosi emas! Den pirazi liga lefto! Meta siderosi giagia pari portofoli!ksanto ksanto ksanto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΣΧΕΙΣ?ΤΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΧΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. Sindromo syriza. Giufto 11.10!

      Διαγραφή
  17. ΝΔ : Ευχαριστούμε ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι μόνο η ΝΔ αλλά όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 40 χρόνια θα πρέπει να ευχαριστήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί κατάλαβε τι έπρεπε να κάνει ,για να γίνουν μεταρρυθμίσεις. Εκανε λοιπόν την κωλοτούμπα και τις μεταρρυθμίσεις ,που του είπανε οι δανειστές και τουλάχιστον στην υγεία έγινε ΠΦΥ.Αν τώρα γίνουν και στα νοσοκομεία και καταργηθεί η μονιμότης και η πλήρης και αποκλειστική απασχόληση τότε ,θα του χρειάζονται πράγματι πολλά ευχαριστώ για τον τομέα της υγείας.

      Διαγραφή