Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Από κόσκινο ξανά οι Διοικητές των Νοσοκομείων! Νέοι έλεγχοι αποτελεσματικότητας

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Από κόσκινο αναμένεται να περάσει και πάλι τους Διοικητές των Νοσοκομείων η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Και αυτό όχι τυχαία καθώς έχουν τεθεί συγκεκριμένοι στόχοι στους Διοικητές των Νοσοκομείων οι οποίοι πρέπει να τηρηθούν με ή χωρίς μνημόνια.

Πρόκειται άλλωστε για στόχους που έχουν τεθεί εδώ και καιρό και θα πρέπει να έχουν υλοποιηθεί ήδη στα νοσοκομεία.

Όπως αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές στο HealthReport.gr, από τον Σεπτέμβριο αναμένεται να κληθούν οι Διοικητές των Νοσοκομείων για να απαντήσουν σχετικά με το τι έργο έχουν πράξει και αν έχουν επιλύσει συγκεκριμένα προβλήματα που είχαν επισημανθεί.

Μάλιστα οι ίδιες πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι στο στόχαστρο θα μπουν Διοικητές που τους είχε δοθεί οδηγία να λύσουν πχ. μεγάλες αναμονές σε τμήματα που μπορεί να φθάνουν ακόμη και τον έναν χρόνο.

Εξάλλου μόλις πριν λίγους μήνες απομακρύνθηκαν ορισμένοι Διοικητές που δεν είχαν πετύχει τους στόχους, ενώ σήμερα αναζητούνται νέα στελέχη για την κάλυψη των θέσεων. Διαβάστε ΕΔΩ για την αναζήτηση νέων Διοικητών Νοσοκομείων: «Νέα προκήρυξη για Διοικητές και Αναπληρωτές Διοικητές Νοσοκομείων! Όλα τα κριτήρια”

Δεν αποκλείεται πάντως όσοι δεν έχουν ολοκληρώσει το έργο που τους έχει ανατεθεί και μάλιστα τους έχει γίνει και σχετική παρατήρηση το προηγούμενο διάστημα, να δουν ακόμη και την πόρτα εξόδου από το ΕΣΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου