Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Νοσοκομειακοί γιατροί στον υπουργό για τα προβλήματα του ΕΣΥ!



Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά αναμένεται να έχουν τις επόμενες ημέρες οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ) προκειμένου να εκθέσουν τα προβλήματα του κλάδου. Και δεν είναι λίγα αυτά. 
 

Ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ Δημήτρης Βαρνάβας βρίσκεται σε επικοινωνία με τον κ.Σαλμά ώστε να ορισθεί το ραντεβού. Στη συνέχεια οι νοσοκομειακοί γιατροί θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση όπου και θα εκτεθούν οι απαντήσεις που θα δώσει η νέα ηγεσία στα αιτήματα.
 
Άλλωστε οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν πολλά να εκθέσουν: από τις αποδοχές τους που έχουν πιάσει… πάτο, μέχρι τις ελλείψεις στα νοσοκομεία που κάνουν τη ζωή δύσκολη των ασθενών και των εργαζομένων. 
Επίσης αναμένεται να τεθεί το θέμα της μη καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών που αποτελεί δίκαιο αίτημα εδώ και καιρό.
Εξάλλου σε πολλά νοσοκομεία οι γιατροί βρίσκονται σε επίσχεση και σε άλλα αναμένεται να ξεκινήσουν όπως στον Ευαγγελισμό (ειδικευόμενοι).
  
Το ραντεβού πάντως θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες καθώς ο αναπληρωτής υπουργός ζήτησε μικρή παράταση από τον κ.Βαρνάβα, μέχρι να γίνει κατανομή αρμοδιοτήτων στο υπουργείο Υγείας.

ΙΑΤROPEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου