Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αναζητούνται επειγόντως γενικοί γραμματείς

ypoyrgio

Γενικοί γραμματείς αναζητούνται για να στελεχώσουν το υπουργείο Υγείας αφού αρνήθηκε ο πλέον σίγουρος υποψήφιος με «ευδόκιμο» θητεία επί υπουργίας Κακλαμάνη.
Διάφορα ονόματα ακούγονται λοιπόν τόσο από τα παρελθόν όσο …και από το μέλλον. Οι πληροφορίες αναφέρονται σε πετυχημένα στελέχη που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό τομέα αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα, ένα εκ των οποίων προέρχεται από πολιτική μετεγγραφή.
Ο νέος υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος έχει σηκώσει ήδη τα μανίκια και έχει ξεκινήσει δουλειά χωρίς τους νέους γραμματείς αλλά το θέμα θα πρέπει να έχει κλείσει μέχρι τέλος της εβδομάδας αφού από Δευτέρα έρχεται η τρόικα και το επιτελείο του υπουργείου Υγείας θα πρέπει να είναι σε ετοιμότητα.
Εξάλλου η περίοδος χάριτος τελείωσε και ο κος Λυκουρέντζος θα πρέπει να διαχειριστεί τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα που θα του θέσει η τρόικα τα οποία αφορούν τις υποχρεώσεις του ΕΟΠΥΥ για να εξομαλυνθεί η δημόσια περίθαλψη, η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και οι φαρμακευτικές δαπάνες που έχουν ξεφύγει και τέλος η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία.

HEALTHVIEW.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου