Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Εξιτήριο με προβλήματα για δύο! Όλες οι λεπτομέρειες για την περιπέτεια πρωθυπουργού- υπ.Οικονομικών!



Εντός της ημέρας (17:00) αναμένεται να πάρει εξιτήριο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο μάτι η οποία όμως θα του κοστίσει πολλές πολιτικές δραστηριότητες και πρωτίστως την παρουσία του στο Eurogroup. Εξιτήριο πιθανώς θα λάβει και ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος είτε σήμερα είτε αύριο με άγνωστο όμως το πολιτικό του μέλλον. 
 
Ο πρωθυπουργός θα αναγκασθεί να περάσει τις επόμενες ημέρες ακίνητος στο σπίτι του κάνοντας αναγκαστικά λίγες κινήσεις έως ότου αποκατασταθεί η υγεία του ματιού του. Άλλωστε σε αυτές τις περιπτώσεις οι ασθενείς ελάχιστα μπορούν να κάνουν καθώς κάθε απότομη κίνηση ή βάρος μπορούν να ανατρέψουν τα θετικά αποτελέσματα της επέμβασης. 
 
Το χειρουργείο ήταν βαρύ και παραμένει άγνωστο εάν και σε μία εβδομάδα από σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει επανέλθει πλήρως στα καθήκοντά του ή θα μπορεί να προχωρά σε περιορισμένες και πολύ συγκεκριμένες δραστηριότητες. 
 
Από την άλλη ο υπουργός Οικονομικών που αντιμετωπίζει χρόνιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, παραμένει αμφίβολο εάν τελικά θα αναλάβει τα καθήκοντά του καθώς η συγκεκριμένη θέση απαιτεί πολλά ταξίδια και πολύ ταλαιπωρία. 
 
Πάντως σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση του είναι αρκετά καλή όμως θα πρέπει να γίνουν κι άλλες εξετάσεις και τότε θα προβούν σε νέες ανακοινώσεις. 
Ο κ. Ράπανος περπάτησε για λίγο αλλά παρουσιάζει ακόμα αστάθεια. Σήμερα υποβάλλεται σε γαστροσκόπηση, ενώ εξιτήριο αναμένεται να λάβει είτε σήμερα το βράδυ είτε αύριο την Τρίτη.
 
IATROPEDIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου