Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΣΚΟΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ



Κατατέθηκε τελικά στη βουλή το νομοσχέδιο καταστροφής των πολυιατρείων του ΕΟΠΥΥ και των εργαζόμενων σε αυτά.

ΥGEIANET

Φαίνεται πως ο υπουργός και η κυβέρνηση είναι σίγουροι πως βρήκαν τον αναγκαίο αριθμό προθύμων κυβερνητικών και λοιπών βουλευτών που θα δώσουν την ψήφο τους στην καταστροφή, στις απολύσεις στην απόλυτη απαξίωση και ταλαιπωρία των συμπολιτών μας, ιδιαίτερα των φτωχότερων στρωμάτων.

Το νομοσχέδιο αυτό δεν πρέπει να ψηφιστεί.

Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες δυνατές συνδικαλιστικές, πολιτικές και νομικές ενέργειες.

Στις ονομαστικές ψηφοφορίες που είμαστε σίγουροι πως θα ζητηθούν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης ο καθένας θα πάρει τις ευθύνες του.

Ο λαός και οι υγειονομικοί θα θυμούνται ποιοι με περισσή ανευθυνότητα και κυνισμό έδωσαν την ψήφο τους στην καταστροφή των δημόσιων δομών ΠΦΥ, στο κλείσιμο των πολυιατρείων, στην στέρηση της δυνατότητας σε εκατομμύρια συμπολιτών μας στην πρόσβαση στις υπηρεσίες που έχουν ανάγκη, στις διαθεσιμότητες και απολύσεις 8χιλιάδων γιατρών και εργαζόμενων στον ΕΟΠΥΥ.

Η κοινοβουλευτική διαδικασία θα δείξει καθαρά ποια θέση παίρνουν πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές. Ποιοι θα ψηφίσουν να παραδοθεί η δημόσια ΠΦΥ στα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ποιοι με την ψήφο τους θα στερήσουν από εκατομμύρια φτωχών συμπολιτών μας το «αποκούμπι» τους για δωρεάν πρόσβαση στο γιατρό και τις υπηρεσίες των πολυιατρείων του ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ,για να υλοποιήσουν πειθήνια τις μνημονιακές επιταγές για μείωση των δημόσιων δαπανών υγείας και των παροχών προς τους ασθενείς .

Ήλθε η ώρα για να φανεί ποιοι βουλευτές γιατροί θα ψηφίσουν να πεταχτούν στο δρόμο συνάδελφοι τους που υπηρετούν για 20 και 25 χρόνια, χωρίς ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, χωρίς αποζημίωση, όπως σχεδιάζει η μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Τίποτα δεν χάθηκε ακόμα.

ΑΘΗΝΑ 26/1/14

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΣΚΟΖΟΣ, Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΙΣ

2 σχόλια:

  1. Αφήστε τους κλαυθμούς αγαπητέ συνάδελφε... Εσείς δεν υποστηρίζατε μετά πάθους την πλήρη και αποκλειστική; Γιατί κοροϊδεύετε τους συναδέλφους; Να είστε τίμιος και να αναλαμβάνετε το κόστος όσων υποστηρίζετε... Τα υπόλοιπα είναι πολιτικές αερολογίες... ψέματα και στάχτη στα μάτια... Ενδιαφέρεστε μόνο για την πολιτική σας ανέλιξη... Για να μη νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΠΑΣΚΟΖΕ ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΛΟΓΙΑ.Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗς ΠΛΗΡΟΥς ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ?

      Διαγραφή