Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΣ, ΕΟΟ, ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ, ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2014 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Χτες, μετά την ακρόαση των φορέων στη Βουλή σχετικά με το νομοσχέδιο που αφορά στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη, συναντήθηκαν όλοι οι υγειονομικοί φορείς της χώρας, προκειμένου να καθορίσουν τις ενέργειές τους το αμέσως προσεχές διάστημα.

Αποφασίστηκε ομόφωνα:

1.- Να προκηρυχτεί πανυγειονομική απεργία την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου που διαλύει την περίθαλψη και θα προκαλέσει απερίγραπτα δεινά στους ασθενείς.

2.- Τη μέρα της απεργίας να πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στις 11πμ στο υπουργείο Υγείας και πορεία στη Βουλή.

3.- Μέχρι τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου να υπάρξουν επαφές τα σωματεία μέλη μας και με όλους τους κοινωνικούς φορείς της χώρας και να πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας σε κάθε πόλη.

Το πανυγειονομικό μέτωπο θα συνεχίσει τη δράση του και μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, ώστε μέσα στην τεράστια κρίση να προασπίσει την περίθαλψη του ελληνικού λαού.

Οι φορείς που συμμετείχαν στη συνάντηση

ΠΙΣ, ΕΟΟ, ΠΟΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ, ΠΟΕ-ΕΟΠΥΥ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΣΕΥΠ-ΕΟΠΥΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

1 σχόλιο:

  1. O σύντροφος Στάλιν η ο Τσάρος θα ήταν περήφανοι για την ενότητα του συνδικαλιστικού στρατού των κρατικοδίαιτων στα προνόμια και ιδιωτών στις υποχρεώσεις ανθών της κομματικής ιατρικής νεολαίας που τώρα γέρασε περήφανα και δε της αναγνωρίζουν το δικαίωμα εξ αίματος να κάθεται πλησίον του Βασιλεως και φυσικά πάνω απο τους πληβείους του ΕΣΥ και τους επαιτες ιδιώτες!

    Να το απο συστασεως του ΙΚΑ διεφθαρμένο σύστημα εκκολαψεως ιατρών διαφορετικών προνομίων και υποχρεώσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή