Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Οι φωνές κατά Άδωνι στο Θριάσιο! Καυτή υποδοχή από τους εργαζόμενους


Οι φωνές κατά Άδωνι στο Θριάσιο! Καυτή υποδοχή από τους εργαζόμενους

Παρά το γεγονός ότι σε κάθε περίηγηση του στα δημόσια νοσκομεία ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν τυγχάνει και την θερμότερη υποδοχή από τους εργαζόμενους απ΄ότι φαίνεται δεν πτοείται.

IATROPEDIA

Έτσι και σήμερα το πρωί ο υπουργός υγείας δέχθηκε τα πυρά των εργαζομένων αυτή τη φορά στο Θριάσιο νοσοκομείο. 

Από νωρίς το πρωί οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο περιμένοντας την άφιξη του υπουργού υγείας. εξαλλου το είχε προαναγγείλει λίγο νωρίτερα μέσω Twitter, ότι σήμερα θα μοιράσει μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μεγάλη ποσότητα δωρεάν υγειονομικού υλικού -προσφορά από ομογενείς- στο Θριάσιο και σε άλλα νοσοκομεία.

Μόλις τον είδαν τα πνεύματα οξύνθηκαν. Μια ομάδα τον περικύκλωσε και άρχισαν να του επιρρίπτουν ευθύνες τόσο για την απογύμωνση του ΕΣΥ από νοσηλευτικό προσωπικό αλλά και την γενικότερη πολιτική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα λόγω μνημονίου.«Κάτω τα χέρια από τα νοσοκομεία». του φώναζαν έντονα οι εργαζόμενοι αλλά ο Άδωνις αυτή την φορά ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος. 

Μάλιστα τους συνιστούσε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να μιλούν ένας ένας. Μάλιστα όταν ένας εργαζόμενος απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας του ότι η χώρα έχει προβλήματα, ο υπουργός Υγείας απάντησε αναφέροντας: «Δεν λύνονται όλα εύκολα και κυρίως όχι με γκρίνια»

Στο αίτημα των εργαζομένων να στελεχωθεί το νοσοκομείο με προσωπικό ο υπουργός δεσμεύθηκε ότι αυτό θα γίνει από την ''δεξαμενή'' των σχολικών φυλάκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου