Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ρόδος: Από τους 16 επικουρικούς εμφανίστηκε μόνο ένας!

Την Παρασκευή 30/8/2013 έληξε και η τελευταία προθεσμία που υπήρχε για να παρουσιαστούν οι επικουρικοί ιατροί που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το Νοσοκομείο Ρόδου. Δυστυχώς ο απολογισμός είναι τραγικός . Θυμόμαστε όλοι με τι τυμπανοκρουσίες εξήγγειλαν το κατόρθωμα τους να προκηρυχθούν 16 θέσεις επικουρικών ιατρών για το νοσοκομείο Ρόδου και τα μικρά νησιά πολλοί παράγοντες και παραγοντίσκοι της περιοχής .

ΚΛΙΚ εδώ ιστολόγιο της Ενωσης Γιατρών Ρόδου

Από τις 16 λοιπόν θέσεις εμφανίστηκε ΜΙΑ ολόκληρη γιατρός Πνευμονολόγος για το Νοσοκομείο. Αυτά είναι τα τραγικά αποτελέσματα της άθλιας πολιτικής που ακολουθείται στην υγεία από όλους αυτούς , που κάποια στιγμή πρέπει να απολογηθούν στον Ελληνικό λαό. Οι νέοι επιστήμονες εγκαταλείπουν την χώρα ,τα Νοσοκομεία αποψιλώνονται και τα μικρά νησιά μένουν πλέον ακάλυπτα από γιατρούς . Στην Κάρπαθο έχουν μείνει κενά όλα σχεδόν τα αγροτικά ιατρεία , η Χάλκη η Σύμη το Καστελόριζο η Τήλος αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα . Η λίστα δυστυχώς της εγκατάλειψης θα αυξάνεται καθημερινά . Αφήνουν τους ακρίτες χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη .

Εμείς όμως δεν θα ακολουθήσουμε την καταστροφική πολιτική ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ της Δημόσιας Υγείας ,θα στηρίζουμε το ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΜΑΣ με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει και όσο μπορούμε τα μικρά νησιά , γιατί πάνω από όλα θέτουμε την υγεία των συνανθρώπων μας συνεχίζοντας να δίνουμε καθημερινή μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες για να βγούμε νικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου