Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Χημειοθεραπείες έγκλημα στον Ευαγγελισμό! Γιατί λιποθυμούν οι εργαζόμενοι;

Χημειοθεραπείες έγκλημα στον Ευαγγελισμό! Γιατί λιποθυμούν οι εργαζόμενοι;

Νοσηλεύτριες λιποθυμούν, βγάζουν εξανθήματα, έχουν δύσπνοιες και δυσφορία.
Τι συμβαίνει με τις χημειοθεραπείες που πραγματοποιούνται στον Ευαγγελισμό;



Της Δήμητρας Ευθυμιάδου - ΙΑΤROPEDIA

Σε απλούς θαλάμους χωρίς κανένα μέτρο προστασίας, πραγματοποιούνται στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας τον Ευαγγελισμό οι χημειοθεραπείες των καρκινοπαθών. Αντί να γίνονται στον υπερσύγχρονο ειδικό διαθέσιμο χώρο όπου γίνεται απαγωγή των επικίνδυνων σωματιδίων των φαρμάκων της χημειοθεραπείας. Όλα αυτά λόγω έλλειψης προσωπικού που δεν επιτρέπει στον ειδικό θάλαμο να ανοίξει.

Συνέπεια είναι να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην υγεία των εργαζομένων που κάνουν την αραίωση των φαρμάκων.

Σύμφωνα με το Σωματείο των Εργαζομένων του νοσοκομείου, εδώ και καιρό νοσηλεύτριες λιποθυμούν, βγάζουν εξανθήματα, έχουν δύσπνοιες και δυσφορία γεγονός που αποδίδεται ευθέως από το Σωματείο στις επιπτώσεις από τα χημικά των φαρμάκων.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζει: 
παρασκευή των διαλυμάτων (αραίωση των φαρμάκων) απαιτεί ειδικούς χώρους, ασφαλή μηχανήματα με φίλτρα και απαγωγή των επικίνδυνων σωματιδίων, απαιτεί κεντρικό χώρο στο Νοσοκομείο και εξειδικευμένο προσωπικό".

Σε επτά τουλάχιστον τμήματα γίνεται η παρασκευή των διαλυμάτων. Σε αρκετούς απ αυτούς χωρίς κανένα μέτρο προστασίας! Σε άλλους υπάρχουν πεπαλαιωμένα μηχανήματα με συχνές βλάβες. Πλήττεται βάναυσα η υγεία μας”.

Οι εργαζόμενοι εκτός από τις άμεσες επιπτώσεις που διαπιστώνουν καθημερινά, εκφράζουν την ανησυχία τους και για μακροχρόνια προβλήματα όπως καρκινογένεση, τα οποία δε μπορούν να υπολογισθούν ακόμη.

Και το ζήτημα είναι ότι υπάρχει εδώ και αρκετούς μήνες ειδικός κεντρικός χώρος στο φαρμακείο του Νοσοκομείου με ειδικό εξοπλισμό, αλλά απουσιάζουν φαρμακοποιοί που θα τον λειτουργήσουν.

Το σωματείο των εργαζομένων αναμένεται να διανείμει ειδικά έντυπα για να ενημερώσει τους νοσηλευόμενους ασθενείς του Ευαγγελισμού για τη δραματική κατάσταση που βιώνουν.

4 σχόλια:

  1. Δεν εματαγινε ποτες,
    Τετοιο γιατρικο ρημαδι !

    Γειανει τον καρκινοπαθη,
    Γιατρο στελνει στον Αδη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΛΕΤΗ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΩΣ ΑΠΑΤΗ -

    ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑΧΥΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ!

    Μια ομάδα ερευνητών από την πολιτεία της Ουάσινγκτον είχε ένα τεράστιο «Ωχ!" την στιγμή που πρόσφατα, αποκαλύφθηκε τυχαία η θανατηφόρα αλήθεια για την χημειοθεραπεία, κατά την διάρκεια μιάς έρευνας γιατί τα καρκινικά κύτταρα του προστάτη είναι τόσο δύσκολο να εξαλειφθούν με τη χρήση συμβατικών μεθόδων θεραπείας.

    Όπως αποδεικνύεται, η χημειοθεραπεία δεν θεραπεύει πραγματικά ή δεν θεραπεύει τον καρκίνο καθόλου, σύμφωνα με τα συμπεράσματα της μελέτης, αλλά μάλλον τροφοδοτεί την ανάπτυξη και των καρκινικών κυττάρων, που καθιστά πολύ πιο δύσκολο να εξαλείψουμε όταν μία χημειοθεραπεία έχει ήδη ξεκινήσει.

    Μπορείτε να το αποκαλέσετε «η καπνισμένη κάνη», που αποδεικνύει, μια για πάντα, την πλήρη απάτη της συμβατικής βιομηχανίας του καρκίνου. Δεν είναι μόνο η χημειοθεραπεία, η τυπική μέθοδος της θεραπείας του καρκίνου σήμερα, μια πλήρης πτώση βασισμένη στα συμπεράσματα, αλλά στην πραγματικότητα είναι
    επιζήμια για τους ασθενείς με καρκίνο.

    Τα ευρήματα σοκ δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Nature Medicine, και που όπως είναι αναμενόμενο, αγνοούνται από την επικρατούσα επιστημονική κοινότητα, τονίζουν με κάθε λεπτομέρεια τον τρόπο πώς η χημειοθεραπεία αναγκάζει τα υγιή κύτταρα να απελευθερώσουν μια πρωτεΐνη που ταΐζει τα καρκινικά κύτταρα, αναγκάζοντας τα να αναπτυχθούν και να πολλαπλασιαστούν.
    Σύμφωνα με τη μελέτη, η χημειοθεραπεία προτρέπει τα υγιή κύτταρα στην απελευθέρωση WNT16B, μία πρωτεΐνη η οποία βοηθά και προωθεί την επιβίωση και την αύξηση των καρκινικών κυττάρων. Η χημειοθεραπεία βλάπτει επίσης οριστικά το DNA των υγιών κυττάρων, μια μακροπρόθεσμη ζημία που εμμένει πολύ αφότου σταματήσει η χημειοθεραπεία. Αυτή η συνδυασμένη δράση καταστροφής των υγιών κυττάρων και η προώθηση καρκινικών κυττάρων τεχνικά κάνει την χημειοθεραπεία περισσότερο πρόκληση ενός καρκινογόνου πρωτοκόλλου από ένα πρωτόκολλο θεραπείας του καρκίνου

    Η "WNT16B, όταν εκκρίνεται, αλληλεπιδρά με τα καρκινικά κύτταραόγκων και τα αναγκάζει να αναπτυχθούν, να εισβάλλουν, και το σημαντικότερο, να αντιστέκονται στη μετέπειτα θεραπεία», εξήγησε ο ομο-συντάκτης της μελέτης Peter Nelson από το ερευνητικό κέντρο καρκίνου του Fred Hutchinson στο Σιάτλ στην Ουάσιγκτον, σχετικά με τα ευρήματα, τα οποία ονόμασε «εντελώς απροσδόκητα." "Τα αποτελέσματά μας δείχνουν ότι οι ζημιογόνες απαντήσεις στα καλοήθη κύτταρα ... μπορούν να συμβάλλουν άμεσα στην ενίσχυση της κινητικής ανάπτυξης του όγκου », πρόσθεσε ολόκληρη η ομάδα για αυτό που παρατήρησαν.

    Η αποφυγή της χημειοθεραπείας βελτιώνει τα αποτελέσματα για την υγεία, υποδεικνύει η έρευνα Αυτό σημαίνει, για όλες τις προθέσεις και τους σκοπούς, ότι η όλη διαδικασία της χημειοθεραπείας είναι εντελώς άχρηστη, και είναι στην πραγματικότητα εξαιρετικά επιζήμια για ασθενείς με καρκίνο.

    Όποιος ψάχνει για μια πραγματική θεραπεία θα πρέπει να αποφύγει τη χημειοθεραπεία, με άλλα λόγια, να ακολουθήσει μια εναλλακτική διαδρομή. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει τη διερεύνηση εναλλακτικών θεραπειών, όπως η θεραπεία Gerson ( http://gerson.org/gerpress/the-gerson-therapy/ ), ή την αξιολόγηση των αντικαρκινικών τροφίμων και θρεπτικών συστατικών, όπως το διττανθρακικό νάτριο, η κουρκούμη, υψηλής δόσης βιταμίνης C, και βιταμίνη D.

    "Όποιοσδήποτε χειρισμός κάνουμε στους όγκους μπορεί να αποβεί μοιραίος για την αύξηση του αριθμού των όγκων και να γίνει πιο μεταστατικός, το οποίο αυτό σκοτώνει τους ασθενείς στο τέλος της ημέρας,» παραδέχτηκε ο Δρ Raghu Kalluri, συγγραφέας μιας παρόμοιας μελέτης που δημοσιεύθηκε πέρυσι στο περιοδικό 'Cancer Cell . . Αυτή η συγκεκριμένη μελέτη διαπίστωσε ότι τα φάρμακα του καρκίνου, που ωθούνται χαρακτηριστικά παράλληλα με τη χημειοθεραπεία, αναγκάζουν τους όγκους να αναπαραχθούν με μεταστάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι χημειοθεραπείες ευθύνονται για καρκινογενέσεις και μεταστάσεις

    Ο καρκίνος αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη αιτία θανάτου στον ανεπτυγμένο κόσμο, αλλά ακόμη βρισκόμαστε σε πολύ πρώιμο στάδιο όσον αφορά την αντιμετώπιση και τη κατανόηση της επάρατης νόσου.

    Η τεράστια αποτυχία των συμβατικών θεραπειών του καρκίνου αντικατοπτρίζουν τη θεμελιώδη παρανόηση της πραγματικής φύσης του σύγχρονου ‘εχθρού’ για την υγεία μας.

    Πρώτον, η χημειοθεραπεία και η ακτινοθεραπεία αποτελούν στην ουσία καρκινογόνες θεραπεία. Η μοναδική δικαιολογία για τη χρήση τους, είναι στην πραγματικότητα, ότι είναι πολύ αποτελεσματικές θεραπείες για την πρόκληση ζημιάς στο DNA των κυττάρων – με την ελπίδα ότι τα καρκινικά κύτταρα θα είναι πιο ευάλωτα σε αυτές τις ζημιές από ότι τα υγιή κύτταρα.

    Δυστυχώς, όμως, αυτό δεν γίνεται πάντα πράξη. Η πραγματικότητα είναι ότι οι ‘παράπλευρες απώλειες’ για τον οργανισμό μέσω της ίδιας της θεραπείας είναι αναπόφευκτες. Και αυτό σημαίνει ότι δεν μιλάμε απλώς για πιθανότητας ζημιάς στον οργανισμό μέσω της θεραπείας, αλλά για το βαθμό που θα επιδράσουν οι παρενέργειες της θεραπείας.

    Έτσι έχουμε να κάνουμε με μία απόφαση σχετικά με τον επιτρεπόμενο βαθμό ζημιών στον ίδιο τον οργανισμό μέσω των θεραπειών της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας....

    Οι ζημιές στο ανθρώπινο DNA, ή γονιδιοτοξικές παρενέργειες της χημειοθεραπείας και της ακτινοθεραπείας αποτελούν πολυ πιθανές αιτίες κακοήθειας και μεταστάσεων..
    Κατά αυτόν τον τρόπο, είναι απολύτως παράλογο ότι τα πρότυπα της φροντίδας του καρκίνου στις ημέρες μας βασίζονται στη χρησιμοποίηση γονιδιοτοξικών στελεχών αντί για τη χρησιμοποίηση ουσιών οι οποίες είναι ικανές να προκαλούν επιλεκτικές ζημιές στα καρκινικά κύτταρα αφήνοντας ανέπαφα τα υγιή κύτταρα – θεραπεία που είναι γνωστή και ως επιλεκτική κυτταροτοξικότητα.

    Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό συστατικών στοιχείων πολλών φρούτων όπως η γραβιόλα – ενώ είναι πολύ χαρακτηριστικό ότι έρευνες που έψαξε το pentapostagma.gr υποδεικνύουν ότι ορισμένα παράγωγα των φρούτων μπορεί να είναι έως και 10.000 φορές αποτελεσματικότερα στο να νεκρώσουν συγκεκριμένα καρκινικά κύτταρα από ότι με τη θεραπεία με αδριαμυκίνη.

    Το αντικαρκινικό φάρμακα, tamoxifen, για παράδειγμα έχει ταξινομηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και την Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρία ώς ένα ανθρώπινο καρκινογόνο, και έχει τεκμηριωθεί ότι προκαλεί καταστροφικές παρενέργειες για τον οργανισμό (παραπάνω από είκοσι σοβαρότατες παρενέργειες) αλλά χρησιμοποιείται ακόμη ως η πρωταρχική θεραπεία για συγκεκριμένους τύπους καρκίνου του μαστού!!

    Εδώ στο pentapostagma.gr πιστεύουμε ότι η κατανόηση και η θεραπεία του καρκίνου καθυστερείται σκοπίμως ή αποκρύπτεται επιμελώς, ώστε οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρίες να συνεχίσουν να αποκομίζουν τεράστια έσοδα σε βάρος των εκατομμυρίων ασθενών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ 75% ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΗΜΕΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ

    Έρευνα με ερωτηματολόγια και δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δείχνουν ότι 3 στους 4 γιατρούς και επιστήμονες αρνούνται τη χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους, λόγω των ολέθριων επιπτώσεών της σε ολόκληρο το σώμα και το ανοσοποιητικό σύστημα, και λόγω του εξαιρετικά χαμηλού ποσοστού επιτυχίαςτης.
    Σύν τοις άλλοις μόνο το 2 στα 4% όλων των καρκίνων έχουν ανταποκριθεί στη χημειοθεραπεία ή αποδεικνύονται οτι ωφελούν στην παράταση της ασθένειας ,όμως συνταγογραφείται σε όλα τα επίπεδα για σχεδόν κάθε είδος καρκίνου.

    Δημοσκοπήσεις που έγιναν απο καταξιωμένους επιστήμονες του Αντικαρκινικού Κέντρου McGill σε 118 γιατρούς, οι οποίοι είναι όλοι οι εμπειρογνώμονες για τον καρκίνο.
    Ζήτησαν από τους γιατρούς να φανταστούν ότι πάσχουν από καρκίνο και να επιλέξουν μέσα από έξι διαφορετικές "πειραματικές" θεραπείες.Οι γιατροί όχι μόνο αρνήθηκαν την επιλογή της χημειοθεραπείας, αλλά είπαν ότι δεν θα επιτρέψουν ούτε στα μέλη των οικογενειών τους να περάσουν από αυτή την διαδικασία.
    Οι έρευνες αυτές έχουν μια βαθιά επίδραση στην κοινή γνώμη της χημειοθεραπείες στο μεγαλύτερο μέρος της Δυτικής κοινωνίας, ιδιαίτερα οι Ηνωμένες Πολιτείες, που τις χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε έθνος στον κόσμο. Αυτή η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους γιατρούς επηρεάζει αισθητά και τους ασθενείς, κι έτσι αυξάνεται ο αριθμός ασθενών που στρέφονται σε φυσικές θεραπείες, με τρόπους που θεραπεύονταν στις αρχές της δεκαετίας του 1900, πριν από την αναλαμπή της διεφθαρμένης ιατρικής, των φαρμάκων, και της ακτινοβολίας.


    Οι αυτοάνοσες διαταραχές προκαλούνται κυρίως όταν οι άνθρωποι λαμβάνουν τις χημικές ουσίες από τα τρόφιμα, το πόσιμο νερό, εμβόλια μολυσμένα με χημικά, τις τεχνητές γλυκαντικές ουσίες και τη ρύπανση του περιβάλλοντος. Η χημειοθεραπεία γεμίζει τον οργανισμό με φρικιαστικές τοξίνες. Οι γιατροί και οι επιστήμονες το ξέρουν, αλλά επειδή οι ​​παράνομοι από το FDA γιατροί συνταγογραφούν και δεν προτείνουν βιταμίνες, συμπληρώματα, βότανα, και σούπερ-τροφές, η χημειοθεραπεία εξακολουθεί να "συνιστάται.

    Ο τρόπος για να νικήσετε τον καρκίνο είναι να αποτοξινωθεί το σώμα σας και να ενισχυθεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
    Αν πχ ένα ηλικιωμένο άτομο είχε τραυματιστεί στο δάχτυλο του ποδιού, θα χρειαζόταν μια κρύα κομπρέσα για να τον βοηθήσει να θεραπευτεί, θα έβαζε το πόδι σε παγωμένο νερο κατ 'επανάληψη για ημέρες, και στη συνέχεια, θα περίμενε το δάχτυλο του ποδιού να θεραπεύτει.
    Οι γιατροί γνωρίζουν πόσο παράλογη είναι η ιδεολογία της χημειοθεραπείας, (είναι πραγματικά!)
    Οι γιατροί αναγκάζονται να σιωπούν, διαφορετικά θα πρέπει να βρουν κάποιο άλλο επάγγελμα.

    Η χημειοθεραπεία παρουσιάζει ελάχιστη επιτυχία στους όγκους που εμφανίζονται στο παχύ έντερο, τους πνεύμονες και το στήθος, όπως τεκμηριώνεται κατά την τελευταία δεκαετία, όμως με κάποιο τρόπο οι γιατροί εξακολουθούν να προωθούν την διαδικασία της χημειοθεραπείας για να εξαλείψουν τους όγκους των κακοήθων νεοπλασιών στις περιοχές του σώματος.

    Θα μπορούσε άραγε να είναι κάποια ακραία σύμπτωση το γεγονός ότι παρόλο που το 75% των γιατρών αρνούνται την χημειοθεραπεία για τον εαυτό τους και τα μέλη των οικογενειών τους, να την επιβάλλουν ακόμα στο 75% των ασθενών τους; Η δαπανηρή τιμή της χημειοθεραπείας και οι μίζες των πολυεθνικών φαρμακευτικών εταιρειών κραυγάζουν την απάντηση "όχι".

    Στην καλύτερη περίπτωση, η χημειοθεραπεία θα πρέπει να θεωρείται εναλλακτική θεραπεία, αλλά για πάνω από 70 χρόνια η αλλοπαθητική ιατρική έχει διαστρεβλωθεί στην αντίληψη του κοινού, δηλαδή η παραδοσιακή ιατρική, έτσι, αν ο μη γένοιτο συμβεί σε σας μια τέτοια περίπτωση και ο γιατρός σας προτείνει χημειοθεραπεία.....ρωτήστε τον εάν θα έκανε το ίδιο πράγμα στον εαυτό του, η στα μέλη της οικογένειας του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή