Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Ο ΕΟΠYΥ ήταν κατάκτηση του Ελληνικού Λαού!



Γράφει ο Dr .Παναγιώτης Στάικος

Γιατί αν δεν υπήρχε ο ΕΟΠYΥ κάποιοι ασφαλισμένοι , κάποιων ταμείων δεν θα μπορούσαν να πάρουν ούτε τα φάρμακά τους.

Και δια χειρός Παύλου Πολάκη μπήκε (3) τρία μέτρα κάτω από την γη .!!!

Όμως ο Στάικος γράφει στα παλιά του τα παπούτσια το φιρμάνι Πολάκη και έτσι οι 10 πρώτοι ασθενείς την ημέρα ( 200 τον μήνα όπως ήταν με την σύμβαση του ΕΟΠΥΥ) θα εξετάζονται ή θα γράφουν τα φάρμακά τους δωρεάν και επειδή η εφορία μας απαγορεύει το δωρεάν ( με βαριά πρόστιμα ) , θα κόβουμε απόδειξη με (1) ευρώ , αφού έτσι μου επιτάσσει η Εθνική Αστική Συνείδησή μου και η ανάγκη για έμπρακτη Κοινωνική Αλληλεγγύη προς τα σκληρά δοκιμαζόμενα από την κρίση λαϊκά στρώματα , τα οποία στερούνται ακόμη και τα (5) πέντε ευρώ , γιατί ο Λάτσης και ο Βαρδινογιάννης δεν έχουν ανάγκη τον ΕΟΠΠΥ.


Έτσι λοιπόν από 1/8/2018 με μια ψυχρή ανακοίνωση του Αντιπροέδρου του ΕΟΠΥΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ , δια χειρός Παύλου Πολάκη καταγγέλλονται οι συμβάσεις των 5.500 χιλιάδων Συμβεβλημένων Ιατρών του ΕΟΠΥΥ από το 2012, που Ξεκίνησε ο ΕΟΠΥΥ , από τους οποίους εξυπηρετούντο εντελώς δωρεάν 55.000 ασθενείς τη ημέρα ή 1.100.000 ασθενείς τον μήνα , οι οποίοι δρούσαν ουσιαστικά ως τμήμα των Δημόσιων Δομών Υγείας , αφού αυτές λόγω της υποστελέχωσης τους είναι ανθρωπίνως αδύνατον να καλύψουν τις ανάγκες όλου του Ελληνικού λαού.!!!

Αλήθεια Αξιότιμε Αναπληρωτά Υγείας Παύλο Πολάκη όταν λέγατε , ότι θα χώσετε κάποιους τρία μέτρα κάτω από την γη , μήπως εννοούσατε αυτούς τους φτωχούς ασθενείς;;;;

Αλήθεια είστε Υπερήφανος για αυτή σας την απόφαση ;;;

Εσείς δεν λέγατε , ότι οι 5.500 γιατροί του ΕΟΠΥΥ , που είχαν υπογράψει τις Συμβάσεις με εκείνους τους << Γερμανοτσολιάδες>> τον Λοβέρδο και τον Λυκουρέντζο ήταν λίγοι και θα τους διπλασιάζατε και αντί να τους διπλασιάσετε , πήρατε και το βόδι;;;;;

Όσο για τους 465 γιατρούς ,που εντάχθηκαν θεσμό του Οικογενειακού Γιατρού , δεν είναι παρά κάποιοι παλιοί γιατροί του ΙΚΑ , προκειμένου να συμπληρώσουν χρόνια για την σύνταξή τους ή ιδιοκτήτες Ιατρικών Κέντρων , για να στηρίξουν τις επιχειρήσεις τους.!!!

Αλήθεια φθάνουν οι 465 γιατροί για να καλύψουν τις ανάγκες , που κάλυπταν οι 5.500 ( πολύ λίγοι κατ ‘ εσάς στο παρελθόν);;;

Ασφαλώς πλάκα θα μας κάνατε .!!!!

Λυπάμαι κύριε Πολάκη , γιατί ως μαθητής ήσασταν Άριστος και περάσατε στην Ιατρική με την πρώτη μεταξύ των πρώτων , την οποία δεν τελειώσατε στα 5,5 χρόνια όπως εγώ, που ασφαλώς θα μπορούσατε, γιατί θέλατε να ασχοληθείτε με τον συνδικαλισμό , αλλά υπήρξατε εξαιρετικός στην εξειδίκευση της Χειρουργικής Ειδικότητας και ποτέ δεν πήρατε φακελάκι από ασθενή και σας θαύμαζα και τώρα είστε ένας αξιοθρήνητος –αποτυχημένος Υπουργός.!!!!

Κρίμα .!!!!

Σε όλους τους ασθενείς μου και κυρίως σε αυτούς τους 200 τον μήνα που για χρόνια εξέταζα μέσα από την σύμβαση του ΕΟΠΥΥ από το 2012 εντελώς δωρεάν , για τους οποίους θα συνεχίσω να παρέχω τις υπηρεσίες μου ΔΩΡΕΑΝ ,για όσα χρόνια θα ασκώ την Ιατρική , κόβοντας την απόδειξη του (1) ενός ευρώ, αφιερώνω αυτό το Υπέροχο Τραγούδι σε στοίχους του μεγάλου Φιλέλληνα Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ μελοποιημένο από τον αξέχαστο Μάνο Λοΐζο την ΣΤΗΘΑΓΧΗ.!!!

Παραφράζοντας τον μεγάλο ποιητή:

Που τίποτα δεν έχω μες στα χέρια μου να δώσω στο φτωχό λαό μου

Τίποτα πάρεξ ένα μήλο

Ένα κόκκινο μήλο, την καρδιά μου…..

Αστακός 2/8/2018

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

8 σχόλια:

  1. Μάλλον είσαι μπερδεμένος. Δεν σταματούν 5500 συμβάσεις, αλλά μόνο 1700 παθολογων και παιδιατρων. Θα αντικατασταθουν από άλλες για να βλέπουμε Πραγματικά 200 ασθενείς και όχι βιβλιάρια από τα φαρμακεία. Σεμνά λοιπόν και όχι λογιδρια του αέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου και αλλά παραμύθια για αυτές τις τόσο ωραίες συμβάσεις!Πες μου και το άλλο με το "Θολό τοπίο " του αφεντικού σου!Μάλλον εσύ είσαι μπερδεμένος και πουλημενος

      Διαγραφή
    2. Αλλους γκιουφτο 1.26 ουτε βρηκατε ουτε θα βρειτε! 4 συμβεβλημενοι στα πολυτελη ιατρεια τους ......8000€ το πολυ! Μια κλαρινογυφΤΟΜΥ με 4 (το.....πολυ!)ανειδικευτα καυκασια γεροντια......25000€! Ασφαλισμενοι παρτε ΤΩΡΑ τηλεφωνο τον ΕΦΚΑ και ζητηστε τις εισφορες σας πισω πριν οι ΣΥΡΙΖΑκριδες φανε και τα......συρταρια των ταμειων!

      Διαγραφή
    3. Καπως ετσι καψατε και το Ματι αχρηστοι!

      Διαγραφή
  2. Μπράβο συνάδερφε, αλλά γιατί μόνο 200??Δεν είναι αρκετοί για ..πολιτική καριέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ έκανε ο Πολάκης . Ολοι εχουν ελπιδα .
      Συνάδελφε μπράβο! Κοίτα τα τρωκτικά πως αντιδρούν! Σε πανικό είναι για οτιδήποτε

      Διαγραφή
  3. Ετσι καναμε κι εμεις. Κι η παιδιατρος συζυγος. Αλλα δε θελω πια ετσι. Η ιατρικη ειναι λειτουργημα αλλα ειναι κι επαγγελμα βιοποριστικο. Παντου οι γιατροι αμειβονται κι αποτελουν επιφανη μελη της κοινωνιας γιατη προσφορα τους. Εχουμε ευθυνη στους γονεις μας και στα δυο μας παιδια να τα συντηρουμε κι να τα φροντιζουμε. Η κυβερνηση εδειξε μαινος κατα των επιστημονων με αδικες αμοιβες κι αδικη φορολογια κι εισφορες. Το πως συμπεριφερεσαι στους γιατρους σου δειχνει το ποσο νοιαζεσαι για το well being του λαου σου.

    Θωμας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΘΩΜΑ.ΕΙΣΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ?ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
      ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΖΗΣΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
      ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΕΛΙΟΣ.

      Διαγραφή