Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Ανακοίνωση - Δελτίο τύπου ΠΑΣΙΠΑΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΛΗΡΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΑΣ
Αθήνα, 10/07/2022
(Π.Ε.Δ.Υ) - ΕΣΥ
Αρ. Πρωτ.: 131/2022

Απόφ. ΕΔ: 538/2014
e-mail: sec.general.pasipaa@gmail.com

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10-7-2022

Μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της 02/07/2022 και την συνεδρίαση των μελών του ΠΑΣΙΠΑΑ που πλειοψήφησαν της 10-07-2022, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας και ομοφώνως, έγινε συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου σε σώμα.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΣΙΠΑΑ έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος:
Θεσσαλονικεύς Νικόλαος

Αντιπρόεδρος:
Γρίβα Άννα

Γενικός Γραμματεύς:
Γώγου Μαρία

Ταμίας:
Διούδη Μαρία

Μέλος:
Βαρδίκος Εμμανουήλ

Μέλος:
Παπαλέτσος Ιωάννης

Μέλος:
Μπράτσου Αλεξάνδρα

Δέσμευση όλων των μελών του νεοεκλεγέντος συμβουλίου είναι, από όποια θέση και αν ευρίσκονται, να αναδείξουν σθεναρά τα προβλήματα των ιατρών της δημόσιας πρωτοβάθμιας περίθαλψης, ανεξάρτητα εργασιακής σχέσης.

Να πυκνώσουμε τις τάξεις του συλλόγου με την εγγραφή νέων μελών ώστε, με την στήριξη και συμπαράσταση από όλους, να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Να βελτιώσουμε τα οικονομικά, εργασιακά, ασφαλιστικά, και συνταξιοδοτικά συμφέροντα των ιατρών στην δημόσια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, η οποία δυστυχώς, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εργαζομένων, τείνει να συρρικνωθεί, προς όφελος της ιδιωτικής περίθαλψης και πρωτοβουλίας.

Θεωρούμε χρέος μας, εκτός της προάσπισης των επαγγελματικών συμφερόντων των εργαζομένων ιατρών, την συνεχή διεκδίκηση από όλους τους φορείς, για τη βελτίωση της παροχής φροντίδας στους πολίτες, με σύγχρονα μέσα, σύμφωνα με τις σημερινές τους ανάγκες.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΠΑΣΙΠΑΑ και της ομοσπονδίας ΠΟΙΟ-ΠΦΥ κ. Μπούρο Χαρίλαο, ο οποίος προσφάτως συνταξιοδοτήθηκε. Η πολύχρονη πείρα του στα συνδικαλιστικά, σε όλες τις βαθμίδες, αλλά και η επιτυχημένη θητεία του σε όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε, συνέβαλαν στην αναδιαμόρφωση και επαναπροσδιορισμό της θέσης του συλλόγου στον συνδικαλιστικό χάρτη, θέση την οποίαν καλούμεθα να διαφυλάξουμε.

Ο Πρόεδρος                                    Ο Γεν. Γραμματεύς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΥΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ            ΓΩΓΟΥ ΜΑΡΙΑ

4 σχόλια:

 1. Ξυπνηστε συντροφοι !Δεν υπαρχει πλεον Σοβιετικη Ενωση ,ουτε Σταλιν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για αυτό ακριβώς επιτρέπεται ο συνδικαλισμός...... βλακα 10.13!

   Διαγραφή
 2. Ο στοχος τους ειναι η καταπολεμηση της ιδιωτικης περιθαλψης και πρωτοβουλιας στην υγεια .Αντιλαμβανεστε τις μουχλιασμενες σταλινολενινιστικες αντιληψεις τους .Επαναλαμβανω :Σοβιετικη Ενωση τελος συντροφια ,παρτε το χαμπαρι επιτελους και σοβαρευθειτε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βλάκα 11.09 ο συνδικαλισμός για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων είναι κατάκτηση της αστικής δημοκρατίας και απαγορευονυ;ν στην Σ.Ενωση!

   Διαγραφή