Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

Κακοκαιρία Daniel: Ο μίνι ανασχηματισμός θα επηρεάσει και το Υπουργείο Υγείας;

Γιάννα Σουλάκη - IATROPEDIA

Πολιτικές εξελίξεις "ντόμινο" φαίνεται να πυροδοτούν οι καταστροφικές πλημμύρες και οι ανυπολόγιστες ζημιές που άφησε πίσω της στον θεσσαλικό κάμπο, η κακοκαιρία Daniel.
//

Η ανάγκη αλλαγής προσώπων στο κυβερνητικό επιτελείο με αφορμή την καταστροφική επέλαση της κακοκαιρίας Daniel από τη χώρα μας, φέρνει στο προσκήνιο σενάρια για πιθανό μίνι ανασχηματισμό. Αυτός δεν αποκλείεται να αγγίξει και το υπουργείο Υγείας, καθώς δεν αποκλείεται ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης να κληθεί να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, στα οποία έχει μακρά επιτυχημένη πορεία και εμπειρία. Κι αυτά δεν είναι άλλα, από το επιχειρησιακό υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Εάν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, ο υπουργικός θώκος στην οδό Αριστοτέλους «χηρεύει». Δύο είναι τα ονόματα που εξετάζονται: το ένα είναι αυτό του Θοδωρή Ρουσόπουλου, ενώ δεν αποκλείεται και η αναβάθμιση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας, Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Ήδη από χθες ανώτατη κυβερνητική πηγή, όπως μετέδωσε και το newsit.gr, συνέστησε υπομονή μέχρι την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ όσον αφορά στον ανασχηματισμό.

1 σχόλιο: