Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Καρποδίνη: Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς

Συντάκτης: Virus

Αυστηρή προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση απηύθυνε η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ για όσους επιβουλεύονται και επιχειρούν να εξαπατήσουν τον οργανισμό. Σε ένδικα μέσα θα καταφεύγει ο ΕΟΠΥΥ, σύμφωνα με την κ. Καρποδίνη.

«Όσοι επιχειρούν να διαπράξουν απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ και των ασφαλισμένων του θα οδηγούνται στη δικαιοσύνη» έστειλε μήνυμα η κ. Θεανώ Καρποδίνη, διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ, μετά και την ανάδειξη της υπόθεσης εξαπάτησης του οργανισμού σχετικά με την εσκεμμένα λαθεμένη κατηγοριοποίηση επιθεμάτων. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αφορά παλαιότερη περίοδο κατά τη δημιουργία μητρώου ιατροτενχολογικών προϊόντων.


Σειρά μέτρων για την διασφάλιση της διαφάνειας των διαδικασιών ανακοίνωσε η κ. Καρποδίνη.«Καμία ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς προχωράμε σε στoxευμένες παρεμβάσεις και οχυρώνουμε τον οργανισμό με ελέγχους σε πραγματικό χρόνο, αντιστοίχιση κωδίκων διαγνώσεων και ιατρικών ειδικοτήτων που συνταγογραφούν, αποστολή προσωπικού κωδικού ταυτοποίησης στον ασφαλισμένο και εκτεταμένοι προληπτικοί και κατασταλτικοί έλεγχοι» σημείωσε χαρακτηριστικά η διοικήτρια του ΕΟΠΥΥ σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

2 σχόλια:

  1. Οι εταιρείες φταίνε επιδη ο χρΕΟΠΥΥ κατηγοριοποιησε λάθος τα υλικά! Από αυτό καταλαβαίνετε με ποιους συνεργάζεστε αγαπητοί Συνάδελφοι και λοιποί Παροχοι! Βγάλτε λοιπόν τα συμπεράσματα σας και δράστε αναλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή