Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Κουρουμπλής: Πληρώνουμε 4εκατ. ευρώ το χρόνο για υπηρεσία με 15 άτομα

Ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή και αποκάλυψε ότι το υπουργείο πληρώνει 4 εκατ. ευρώ το χρόνο για ένα κτίριο 32.000 τετραγωνικών που στεγάζει 15 άτομα.

«Έδωσα ένα μήνυμα χθες σε κάποιους ότι τώρα υπουργός είμαι εγώ. Σε όλα αυτά τα συμφέροντα που έχουν αλωνίσει αυτόν τον χώρο τόσα χρόνια. Το Εθνικό σύστημα είναι γερασμένο», σχολίασε και ένας από τους λόγους που αναγκάστηκε να το πει είναι η παρακάτω αποκάλυψη που έκανε:

«3,5 με 4 εκατομμύρια τον χρόνο πληρώνουμε για ένα...
... κτίριο 32.000 τετραγωνικών μέτρων όπου στεγάζεται μια υπηρεσία 15 υπαλλήλων. Εγώ δεν λέω ότι είχε κάποιον λόγο κανένας, αλλά οι συμβάσεις. Η ιστορία του ΤΑΙΠΕΔ θα πρέπει να ανοίξει. Το πούλησε το ΤΑΙΠΕΔ το κτίριο αυτό σε μία τράπεζα, με δέσμευση να το νοικιάζουμε για 30 χρόνια, με 4 εκατ. ευρώ και τη συντήρηση δική μας».

«Θα αποδειχθούμε πάρα πολύ ικανοί και ας είμαστε νέοι στην κυβέρνηση. Ούτε αυτοκτονικές τάσεις έχουμε, ούτε λιγότερη αγάπη για τον τόπο, είπε μεταξύ άλλων ο Π. Κουρουμπλής και πρόσθεσε:

«Θα ήταν πολιτικός τυχοδιωκτισμός να έχεις την ευθύνη μιας χώρας και να έχεις τη λογική του τσαμπουκά».

Ακούστε το ηχητικό εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου