Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Αποκλειστικά στο HealthReport: Παίρνει πίσω όλη την υπουργική απόφαση για τους νοσηλευτές ο Μάκης Βορίδης

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Γράφει:Δήμητρα Ευθυμιάδου

Όλη την απόφαση και όχι μόνο το δικαίωμα στη συνταγογράφηση των νοσηλευτών , αναμένεται να πάρει πίσω εντός της ημέρας, ο υπουργός Υγείας, Μάκης Βορίδης, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές και υπο το βάρος των έντονων αντιδράσεων του ιατρικού κόσμου, ο Μάκης Βορίδης κάνει πίσω και αποσύρει ολόκληρη την υπουργική απόφαση που όριζε το καθηκοντολόγιο των νοσηλευτών.

Εκτός από το σημείο τριβής που αφορά στη συνταγογράφηση, τόσο ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος όσο και η Ένωση των γιατρών του ΕΟΠΥΥ, ζήτησαν μέσω τουHealthReport.gr να αποσυρθεί και το σημείο όπου προβλέποταν ότι οι νοσηλευτές θα μπορούν να προχωρούν σε ιατρικές πράξεις, όπως τοπική αναισθησία.

Να θυμίσουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας, δήλωσε αποκλειστικά στοHealthReport.gr ότι«Πράγματι έτσι όπως ήταν διατυπωμένη η απόφαση δημιουργούσε παρερμηνείες και δεν ήταν αυτόν ο σκοπός μας»

Η απόφαση Βορίδη ξεσηκώσε θύελλα αντιδράσεων με όλους τους προέδρους των υγειονομικών φορέων (ΠΙΣ, ΙΣΑ, ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ, ΟΕΝΓΕ) να τάσσονται κατά της συνταγογράφησης από τους νοσηλευτές.

2 σχόλια:

  1. Να πας εσυ Μακη να σε συνταγογραφησει ο φαρμακοποιος της γειτονιας, να σε κανει αναισθησια η νοσοκομα, για να ηρεμησεις, οταν θα μαθεις οτι το κομμα του Εθναρχη δε θα το κληρονομησει απομειναρι της Χουντας!!!!

    ....Εσενα αβανταρουν οι οιγαρχες, που σε εκανε ο δικτακτορας Παπαδοπουλος επικεφαλης της ΕΠΕΝ, για να παρεις το απομειναρι της Νεας Δημοκρατιας?
    Θα τριζουν τα κοκκαλα του Καραμανλη, που νομιμοποιησε το Κομμουνιστικο κομμα, και εκλεισε ισοβια τα χουντοφασισταρια στη φυλακη, να σκεφτεσαι εστω, εσυ και καποιοι ολιγαρχες, στην ιδεα!

    Με αυτα και μ'αυτα, ακομα και εγω που σα νεολαιος επι Αβερωφ εζησα τη λυσσα των Νεοπασοκων Ουρουκ Χαι το 82, ουτε τους φασιστες τους φτιαγμενους στις υπογες υπηρεσιων χωνεψα, ουτε τους φιλοχουντικους χωνευω που μισουν ελληνα αδερφο για χαρη της χαζομαρας τους.

    Εγω λοιπον οπως και αισθανομαι στον αερα, το "μυριζω", τη Κυριακη θα πανηγυρισω με ολη τη Πατριωτικη Δεξια, και το Κεντρο, την Αυτοδυναμια του Αλεξανδρου Τσιπρα, αν μη τι αλλο ενος ΕΛΛΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΣΜΑ!, Ενος Ελευθερου Ελληνα!...ακομα...θα τον δουμε και αυτον!

    Το Κεντρο και η Πατριωτικη Δεξια θα κανουμε την Αριστερα στην Ελλαδα οχι απλως Κυβερνηση, αλλα και Παντοδυναμη.
    Θα ψηφισω τον οποιοδηποτε βαλει στη μπαντα το κομμα του, την ιδεολογια του, το προσωπικο του οφελος, για χαρη της Πατριδας! Και αυτος σε αυτες τις εκλογες ειναι ο Τσιπρας και ο Συριζα!

    Σε ευχαριστω Μακη που εκανες αλλον εναν Δεξιο, να σπασει τα κομπλεξ του, να διαβει το Ρουβικωνα....Ειμαστε πια ΟΛΟΙ ΣΥΡΙΖΑ! Απο την Ακρα Αριστερα, μεχρι και τη Πατριωτικη Δεξια, θα ψηφισουμε τους Ελευθερους Ελληνες Αριστερους, και αν χρειαστει, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΚΟΥΓΚΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!

    Γιατι ηρθε η ωρα, να προετοιμαστειτε ολοι για το Κουγκι! Δε μας χωνευει κανενας σε αυτη την Ευρωπη, ειμαστε οι Νεοι Εβραιοι. Ισως μονον οι Εβραιοι μας νιωθουν σε αυτον πλανητη σημερα, περισσοτερο απο καθε αλλο λαο, γιατι εζησαν στο πετσι τους την Ευρωπαικη Κουλτουρα και ΕθνικοΣοσιαλΔημοκρατια!
    Και οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε, τοσο πιο πολυ ενωμενοι θα γινετε, και τοτε παλι θα ανθισει και μεγαλουργησει ξανα ο Ελληνισμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιο λεβεντικη τοποθετηση δεν εχω δει......Μπραβο παληκαρι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή