Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ομοβροντία κατά της επιλογής Κουρουμπλή για τον Κοκκινάκη στη θέση του γ.γ. Υγείας!

Βασίλης Βενιζέλος - ygeia360.gr

Τείχη υψώνουν εργαζόμενοι σε σειρά εποπτευομένων από το υπουργείο Υγείας φορέων εναντίον του πολύ ορατού ενδεχομένου να υλοποιηθεί εκείνο το οποίο αποκάλυψε το ygeia360.gr: Να τοποθετηθεί ο Σπύρος Κοκκινάκης στη θέση του γενικού γραμματέα Υγείας!

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, η πρόταση του νέου υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Παναγιώτη Κουρουμπλή για τοποθέτηση του Σπύρου Κοκκινάκη στη θέση του γενικού γραμματέα Υγείας έχει προκαλέσει πρωτόγνωρα ισχυρές αντιδράσεις στο εσωτερικό όλων των δομών οι οποίες εποπτεύονται από το υπουργείο Υγείας, αντιδράσεις οι οποίες έχουν βρει αποδέκτες ακόμη και σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, το Σάββατο 31 Ιανουαρίου θα είναι μία πολύ κρίσιμη, ίσως η κρισιμότερη ημέρα για την τύχη της πρότασης Κουρουμπλή για τον Σπύρο Κοκκινάκη, καθώς έχουν προγραμματισθεί αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις με άπαντα τα μέρη.

Ο Σπύρος Κοκκινάκης κατηγορείται εντόνως και δημοσίως ότι είναι το στέλεχος του υπουργείου Εργασίας το οποίο σχεδιάσε και εκτελεσε την περίφημη αξιολόγηση των υπαλλήλων του υπουργείου Εργασίας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου