Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δ.Κοντός! Δείτε το παρασκήνιο



Δήμητρα Ευθυμιάδου

Βροχή έρχονται οι παραιτήσεις στο υπουργείο Υγείας. Φεύγουν Κοντός -Κοντοζαμάνης

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από το τιμόνι του ΕΟΠΥΥ, ανακοίνωσε τηλεφωνικά χθες το απόγευμα στον νέο υπουργό Υγείας, ο Δημήτρης Κοντός .

Ο κος Κουρουμπλής που σε καμία περίπτωση δεν περίμενε από τον ισχυρό άνδρα του ΕΟΠΥΥ, αυτή την αντίδραση, κάλεσε στο γραφείο του τον κο Κοντό για να συζητήσουν περαιτέρω το θέμα και τους λόγους που οδηγούν τον κο Κοντό σ αυτή τη κίνηση.

Το ραντεβού ορίστηκε για σήμερα το πρωί. Όπως δήλωσε αποκλειστικά στο HealthReport.gr, ο κος Κοντός, δεν προτίθεται να παραμείνει στον ΕΟΠΥΥ. »Θα ενημερώσω πλήρως τον αντικαταστάτη μου και θα αποχωρήσω» είπε χαρακτηριστικά στο HealthReport.gr, ο Δημήτρης Κοντός διευκρινίζοντας πως και να του ζητηθεί δε θα παραμείνει στη θέση του, δεδομένου ότι διορίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Την παραίτηση του έδωσε και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Κοντοζαμάνης.

7 σχόλια:

  1. Στα τσακίδια κι ακόμα παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά.. η χώρα δεν έχει (είχε) άλλους ανθρώπους να αναλάβουν τους οργανισμούς του Δημοσίου; Ο κ. Κόντος από το ΤΕΒΕ πήγε στον ΕΟΠΥΥ. Φυσιολογικά ΔΕΝ μπορεί να ανακυκλώνονται τα ίδια πρόσωπα στις δημόσιες θέσεις και μάλιστα όταν δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλος ο Κόντος του πρωην ΤΕΒΕ(ΟΑΕΕ) και άλλος ο Κοντός του ΕΟΠΥΥ

      Διαγραφή
    2. Υπάρχει και άλλος Κόντος που ήταν στο ΤΕΒΕ όμως και αυτός ο Κόντος του ΕΟΠΥΥ διεδέχθει τον, νομίζω συγγενή του, Κόντο στο ΤΕΒΕ πριν του ανατεθεί ο ΕΟΠΥΥ!! Ο ένας το κοντό του και άλλος το μακρύ του.

      Διαγραφή
  3. Ώρα τους καλή.. Φαίνεται τελείωσαν οι μασες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ώρα τους καλή! Φαίνεται τελείωσαν οι μασες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή