Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Παναγιώτης Κουρουμπλής, υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Ανδρέας Ξανθός, αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Από Βασίλη Βενιζέλο - ygeia360.gr

"Κλείδωσε" αργά το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιανουαρίου η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Σύμφωνα με τις πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναμένεται να τοποθετηθεί την Τρίτη 27 Ιανουαρίου ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τον Ανδρέα Ξανθό στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, η νέα κυβέρνηση δεν θα περιλαμβάνει υφυπουργούς, ενώ για τη θέση του γενικού γραμματέα Υγείας αναμένεται να προταθεί ο τέως γενικός διευθυντής του υπουργείου Υγείας Πέτρος Γιαννουλάτος, ο οποίος θα αναλάβει μεταξύ άλλων την αρμοδιότητα για την Ψυχική Υγεία.

6 σχόλια:

  1. Ο Κουρουμπλής είχε ψηφίσει το 1ο μνημόνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Μεσοπρόθεσμο καταψήφισε …




      Σίγουρα άτοπη μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την παραπάνω αφίσα που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες μετά την περιβόητη δήλωση Χρυσοχοϊδη . Ο Π. Κουρουμπλής επιχειρείται να εμφανιστεί από κάποιους ως ο ήρωας του ΠΑΣΟΚ που παρότι τυφλός διάβασε και καταψήφισε το μνημόνιο σε αντίθεση με τον Υπουργό του ΠΑΣΟΚ που δεν διάβασε αλλά ψήφισε την δανειακή σύμβαση. Και φυσικά ήταν πολύ έξυπνο από την στιγμή που διαγράφηκε ο κ.
      Κουρουμπλής μη ψηφίζοντας το μεσοπρόθεσμο να περαστεί το μήνυμα! Είναι όμως ψέμα καθώς ο κ. Κουρουμπλής και διάβασε και ψήφισε το Μνημόνιο ..Δεν ψήφισε το Μεσοπρόθεσμο ο Κουρουμπλής αλλά το μνημόνιο και με τα δυο χέρια το ψήφισε…
      Από: activistis.gr

      Διαγραφή
  2. Κυβέρνηση Σαμαρα Ιουνιου 2014, πλην του Πρωθυπουργού = 39 μέλη
    Κυβέρνηση Τσίπρα 2015, πλη του Πρωθυπουργού = 40 μέλη
    Έτσι ξεκινάμε αγαπητοί του ΣΥΡΙΖΑ? Υποτίθεται μείωσε τα Υπουργεία (στην πραγματικοκότητα συγχωνεύτηκαν) αλλά τα μέλη αυξήθηκαν? Μάλλον ξεκινάμε με κοροϊδίες του κόσμου?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΟΡΚΙΣΤΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. Αλλος ενας συνδικαλας του ΠΑΣΟΚ εχει τις τυχες μας στα χερια του....Α ρε Ελλαδαρα αθανατη..δεν αλλαζεις με τιποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας κανουμε λιγο τα ...στραβα ματια. Εδω βλεπω "ρινισματα" απο ολα τα κομματα, παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή