Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Πατούλης μαινόμενος κατά Γεωργιάδη και Βορίδη: “Είναι άσχετοι με τα θέματα της Υγείας”!

Ανάλογο συμβάν είχε καταγραφεί και τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε υπάρξει σφοδρή κόντρα μεταξύ του κ. Πατούλη με τον τότε υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

IATRONET

Σκληρή επίθεση κατά των δύο υπουργών Υγείας της κυβέρνησης Σαμαρά, εξαπέλυσε την Πέμπτη ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας (ΙΣΑ).

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Kontra “Επί του Πιεστηρίου”, ο κ. Πατούλης χαρακτήρισε άσχετους με τα θέματα της Υγείας τους κ.κ. Άδωνι Γεωργιάδη και Μαυρουδή Βορίδη.

Η επίθεση προκαλεί αίσθηση, καθώς προέρχεται από ένα προβεβλημένο στέλεχος της ΝΔ και δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τα τεκταινόμενα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπειτα από το ατυχές αποτέλεσμα στις εκλογές.

Ανάλογο συμβάν είχε καταγραφεί και τον Μάρτιο του 2014, όταν είχε υπάρξει σφοδρή κόντρα μεταξύ του κ. Πατούλη με τον τότε υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Σε τηλεοπτική εκπομπή, ο κ. Πατούλης είχε χαρακτηρίσει “προχειρότητα” το νομοσχέδιο για το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ).

Λαϊκισμός

Σε σχόλιο που είχε κάνει ότι διαλύεται η πρωτοβάθμια περίθαλψη με τα χαράτσια στην Υγεία, ο κ. Γεωργιάδης τού είχε απαντήσει πως “η διαστρέβλωση και ο λαϊκισμός έχουν τα όριά τους:

“Να πάτε στα βουνά να κάνετε επανάσταση”, είχε πει ο τότε υπουργός, τονίζοντας ότι το εισιτήριο των 5 ευρώ στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων ισχύει από το 2011.

“Είστε αγενής και άσχετος”, του είχε απαντήσει ο πρόεδρος του ΙΣΑ.

Δ.Κ.

1 σχόλιο:

  1. Μετα χριστον προφητης. Πριν τις εκλογες σουζα τ αλογακι!τωρα πατουλη δεν μας πειθεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή