Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Στρατούλης-Ξανθός υφυπουργοί στο ΥΥΚΑ



Ξεκαθαρίζει το τοπίο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την δομή του Υπουργείου Υγείας. Μετά την ανακοίνωση, από τον ίδιο τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι θα είναι ο νέος υπουργός Υγείας, στο ίδιο υπουργείο φαίνεται ότι θα δούμε και τους κ.κ. Δημήτρη Στρατούλη και Ανδρέα Ξανθό. 

Ο κ. Στρατούλης, που μέχρι στιγμής ακούγονταν για το υπουργείο Εσωτερικών, φαίνεται ότι τελευταία στιγμή μετακινείται στο Υγείας, αναλαμβάνοντας τον τομέα των Κοινωνικών ασφαλίσεων, ενώ ο κ. Ανδρέας Ξανθός, τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναλαμβάνει, ενδεχομένως ως αναπληρωτής ή υφυπουργός σε τομέα της Υγείας του συγκεκριμένου υπουργείου.

parapolitika.gr

1 σχόλιο:

  1. Aν ισχυουν ολα αυτα ο κΤσιπρας εχει ξεχασει κατι πολυ σημαντικο.1)Οτι για πρωτη φορα στο συλλογο γιατρων του ΙΚΑ εξελεγη πρωτη δυναμη ο Συριζα 2)Στον ιατρικο συλλογο Αθηνων δευτερη δυναμη ο Συριζα3)Δεξιοι συναδελφοι ψηφισαν Συριζα για πρωτη φορα.4)Αντιπροεδρος του ΠΙΣ Γιαννης Μπασκοζος.
    Ολα αυτα συντροφε Αλεξη οφειλονται στον τομεαρχη υγειας Γιαννη Μπασκοζο που εκανε τεραστιο αγωνα ολα αυτα τα χρονια και ιδιως τα πετρινα.

    Να μην ξεχναμε αυτους που αγωνιστηκαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή