Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Online η διαθεσιμότητα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ ONLINE


Online η διαθεσιμότητα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ

Online η διαθεσιμότητα των ιατρών του ΕΟΠΥΥ 

"Ένα από τα συχνότερα παράπονα που διατυπώνουν όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ είναι ότι τηλεφωνούν στους συμβεβλημένους ιατρούς του οργανισμού για ραντεβού και οι περισσότεροι δηλώνουν ότι δεν έχουν άλλη διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο μήνα. 

Έτσι λοιπόν, ο ΕΟΠΥΥ αποφάσισε ν' αλλάξει τον τρόπο ενημέρωσης των ασφαλισμένων του που γίνεται απλούστερος, ταχύτερος και ...online! Ένα από τα συχνότερα παράπονα που διατυπώνουν όσοι είναι ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΥΥ είναι ότι τηλεφωνούν στους συμβεβλημένους ιατρούς του οργανισμού για ραντεβού και οι περισσότεροι δηλώνουν ότι δεν έχουν άλλη διαθεσιμότητα για το συγκεκριμένο μήνα. Έτσι λοιπόν, ο ΕΟΠΥΥ αποφάσισε ν' αλλάξει τον τρόπο ενημέρωσης των ασφαλισμένων του που γίνεται απλούστερος, ταχύτερος και …online! 

Ας δούμε λοιπόν, βήμα βήμα, τη διαδικασία που πρέπει ν' ακολουθούμε εφεξής για να μαθαίνουμε, άμεσα – μέσω internet, τη διαθεσιμότητα των γιατρών που είναι συμβεβλημένοι με το ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από τον οργανισμό: 

ΒΗΜΑ 1ο: Μπαίνουμε στο site του ΕΟΠΥΥ 

ΒΗΜΑ 2ο: Πηγαίνουμε στην ενότητα "Συμβεβλημένοι Προμηθευτές Υγείας" και επιλέγουμε τον ιατρό που μας ενδιαφέρει με μία σειρά από κριτήρια όπως, ειδικότητα, περιοχή που έχει το ιατρείο του, κλ.π. 

ΒΗΜΑ 3ο: Πηγαίνουμε στην ενότητα "Διαθέσιμες Ιατρικές Επισκέψεις" και συμπληρώνοντας τα σχετικά πεδία ("περίοδος", "νομός", "ειδικότητα") και γράφοντας κατόπιν το όνομα του γιατρού που μας ενδιαφέρει πληροφορούμαστε τη διαθεσιμότητά του για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα – εάν έχει δηλαδή συμπληρώσει τις 400 επισκέψεις ή όχι. 

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μάλιστα καλεί τους συμβεβλημένους με αυτόν ιατρούς να συνεργαστούν με το σύστημα και να δηλώνουν online τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους, ώστε οι ασφαλισμένοι να πληροφορούνται άμεσα με ποιον γιατρό έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού. Η συνεργασία τους, όπως είναι προφανές, είναι απαραίτητη προυπόθεση για να λειτουργήσει σωστά το Online αυτό σύστημα που μπορεί να διευκολύνει αφάνταστα τους ασφαλισμένους. 

4 σχόλια:

  1. περσινά ξινά σταφύλια!
    400 !! επισκέψεις.
    μπαγιάτικη είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αρμοδιοι καλα θα κανουν να βρουν αλλο τροπο διοτι για να προγραμματισεις ενα ραντεβου ειναι χρονοβορο αφου απαιτει Α.Μ.,ΑΜΚΑ και τηλεφωνο.Ο ασφαλισμενος θα πρεπει να αναφαιρει και την ωρα που μπορει η μερα.Επομενως θα πρεπει να εχει καθε γιατρος μια γραμματεα μονο για τα ραντεβου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιγραφη ενος ραντεβου ασφαλισμενος θα ηθελα ενα ραντεβου - ιατρος ποτε θελετε -ασφαλισμ.την αλλη εβδομαδα -ιατρος θελω τον ΑΜΚΑ σας -ασφαλ.περιμενετε να φερω το βιβλιαριο -ιατρος περιμενει-------------.μετα απο 5 λεπτα ερχετε -μα ποιος ειναι δεν τον βρισκω ,με προσπαθεια τον βρισκει κ.λ.π.Να μην μακρυγωρω περασαν 10 λεπτα.Σε μιση ωρα χτυπα το τηλ ο ιδιος ασφαλισμ.ξεχασα την μερα αυτη δεν μπορω ......ψαξιμο αλλου ραντεβου.Ετσι δουλεια δεν γινετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα ραντεβού να κλεινονται ηλεκτρονικα. Ο γιατρος δεχεται, εξεταζει, κ.ο.κ καταχωρεί, ...αμοιβεται . Ειτε ερθει ειτε δεν ερθει το ραντεβού. Ας τα βρουνε μεταξυ τους. Τωρα , προγραμματίζεις ...δεν ερχεται....ξαναπρογραμματισε με αλλον, τηλεφωνο... δεν μπορω να ερθω αυριο κ.ο.κ. και βεβαια οσο ποιο ευγενικος εισαι τοσο χειροτερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή