Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

«Αντεπίθεση» Άδωνι κατά Πολάκη για τις τιμές των φαρμάκων


Χωρίς τέλος είναι η κόντρα του πρώην Υπουργού Υγείας και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αδ. Γεωργιάδη και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη. Το νεότερο «επεισόδιο» προέκυψε μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για «πειραγμένες» τιμές φαρμάκων την περίοδο πριν τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Ο κ. Γεωργιάδης, με επίκαιρη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον Υπουργό Υγείας, επισημαίνει ότι πρόκειται για σενάριο εκβιαστικού χαρακτήρα προκειμένου ο κ. Πολάκης «να κρύψει το δυσώδες τέρας της αριστερής υποκρισίας και τον υπολειμματικό ρόλο της ηγεσίας του Υπουργείου ως προς την προστασία της δημόσιας υγείας».

«Πρόκειται για μια πολιτική ανήθικου εμπαιγμού, προσφιλούς κατά τα άλλα στον ίδιο, διά της ατέρμονης επίκλησης αόριστων επιχειρημάτων για άκρως σοβαρά ζητήματα όπως η διακίνηση μαύρου χρήματος, η ευνοϊκή μεταχείριση συγκριμένων φαρμακοβιομηχανιών, αλλά και η εσκεμμένη αλλοίωση των τιμών ορισμένων φαρμάκων, την ορθότητα των οποίων θα εξετάσει σύντομα η Ελληνική Δικαιοσύνη», υποστηρίζει ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Έτσι, ο κ. Γεωργιάδης ρωτά τον Υπουργό αν υπάρχουν τεκμήρια που πιστοποιούν την ορθότητα των λεγομένων του κ. Πολάκη και αν ναι, ζητά τη γνωστοποίηση τους στη Βουλή, αποδεικνύοντας, παράλληλα, ότι έχουν κατατεθεί προς διερεύνηση στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου