Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΟΠΥΥ: «Ανοίγει τις πόρτες» σε νέους γιατρούς



Healthview.gr

«Ανοίγει» ο ΕΟΠΥΥ τις πόρτες του σε νέους γιατρούς, προχωρώντας στην υπογραφή νέων συμβάσεων. Συγκεκριμένα, έως τον ερχόμενο Ιούνιο, θα ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία ώστε ο Οργανισμός να προχωρήσει σε συμβάσεις με νέους γιατρούς. Σήμερα ο ΕΟΠΥΥ έχει συμβάσεις με 5.000 γιατρούς και σύμφωνα με τη διοίκηση του Οργανισμού, με σωστό προγραμματισμό ο αριθμός τους μπορεί να ξεπεράσει τις 7.500.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, «θα ζητάμε σε συγκεκριμένες περιοχές, συγκεκριμένες ειδικότητες με βάση τις δυνατότητες που έχει το δημόσιο σύστημα στην περιοχή». Ο ίδιος εκτίμησε ότι «μέσα στο επόμενο τρίμηνο να ολοκληρωθεί η διαδικασία και θα ανοίξουν οι συμβάσεις».

5 σχόλια:

  1. Δηλαδη τα ......ΨΕΥΤΡΟΝΙΑ, θα κοβουν ειδικοτητες και θα αυξανουν ......γιατρους!
    Ιουνιος? Ποιου ετους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χα χα χα!!!!!Θα πέσει τρελό γέλιο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΣΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ 7500 ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 10000 ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ !!!ΑΔΕΡΦΙΑ ..ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ ΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ 10ΕΥΡΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι συμβάσεις θα αφορούν εργαστηριακούς γιατρούς; Γιατί από τους κλινικούς δεν νομίζω οτι θα ενδιαφερθεί κάποιος σοβαρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή