Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Μαζεύουν υπογραφές για να στείλουν εξώδικο κατά του ΕΦΚΑ!

Γράφει: Μαρία Γλένη 
Health Report.gr

Με εξώδικο απαντούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ στις υψηλές ασφαλιστικές εισφορές που καλούνται να πληρώσουν.

Μέσω της δικαστικής οδού θα επιχειρήσουν να βρουν το δίκιο τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ αφού καλούνται να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές, με υπολογισμό επί ανείσπρακτων ποσών, καθώς από τον ΕΟΠΥΥ, δεν έχουν πληρωθεί καλά καλά ακόμη για τον Σεπτέμβριο. Δείτε ΕΔΩ χαρακτηριστικά: Γιατροί ΕΟΠΥΥ: Απλήρωτοι Χριστουγεννιάτικα! Στον εισαγγελέα ο ΙΣΑ

Στο πλαίσιο αυτό οι γιατροί του Οργανισμού μαζεύουν υπογραφές ώστε να κινηθούν δικαστικά κατά του ΕΦΚΑ.

Όπως επισημάνει η πρόεδρος της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ Άννα Μαστοράκου, οι γιατροί θα προβούν σε εξώδικη δήλωση κατά του ΕΦΚΑ με τη ρητή δήλωση επιφύλαξης κατά των ατομικών σημειωμάτων ΕΦΚΑ, ώστε να επιδοθεί αρμοδίως με δικαστικό κλητήρα, στις αρχές του επόμενου μήνα ενώ καμία χρέωση δικαστικών εξόδων δε θα βαρύνει τους συμμετέχοντες.

Στο πλαίσιο αυτό η πρόεδρος καλεί «τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη για το έτος 2017, όπως αποστείλουν υπογεγραμμένη και σφραγισμένη την εξουσιοδότηση προς την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ αποκλειστικά στο mail eni.eopyy@gmail.com μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017, ώστε να συμπεριληφθούν ονομαστικά στο κείμενο της εξώδικης διαμαρτυρίας.»

Να διευκρινιστεί εδώ ότι όσα μέλη δεν έχουν ανανεώσει την συνδρομή για το 2017, παρακαλούνται να αποστέλλουν μαζί ΚΑΙ το καταθετήριο στην τράπεζα Πειραιώς. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να εγγραφούν τώρα στην Ένωση, ας αποστείλουν και την αίτηση εγγραφής μαζί με τα παραπάνω, και θα συμπεριληφθούν κανονικά.

Για όποια απορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία της Ένωσης (τηλ 2610639539).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου