Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Μηδέν επισκέψεις ακόμη στους οικογενειακούς γιατρούς του ΕΟΠΥΥ! Γιατί δεν εξυπηρετούνται οι ασθενείς

Παρασκευή 10 Αύγουστος 2018

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Παρότι υποτίθεται ότι έχουν ενεργοποιηθεί οι νέες συμβάσεις των οικογενειακών γιατρών του ΕΟΠΥΥ, μέχρι σήμερα κανένας ασφαλισμένος δεν έχει εξυπηρετηθεί.

Πάνω από 10 ημέρες χωρίς Παθολόγους, Γενικούς Γιατρούς αλλά και Παιδιάτρους είναι όλοι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ αφού μέχρι στιγμής ουδείς εξυπηρετείται από τους λιγοστούς οικογενειακούς γιατρούς που έχουν συμβληθεί με τον Οργανισμό.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του HealthReport.gr μέχρι σήμερα δεν έχουν υπογραφεί ακόμη οι συμβάσεις των οικογενειακών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥμε αποτέλεσμα να μην εξυπηρετείται κανένας ασθενής από τους λιγοστούς γιατρούς που έχουν συμβληθεί με τον Οργανισμό.

Ενδεικτικό είναι όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του HealthReport.gr ότι στο ηλεκτρονικό σύστημα όπου μπορεί κανείς να αναζητήσει γιατρό του ΕΟΠΥΥ, έχουν εγγραφεί ….μηδέν επισκέψεις.

Συμβάσεις στον αέρα

Αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι οι γιατροί που έχουν συμβληθεί με τον ΕΟΠΥΥ, δεν έχουν λάβει ακόμη υπογεγραμμένη τη σύμβαση με συνέπεια να μην τους επιτρέπει το σύστημα να καταχωρούνεπισκέψεις. Παρότι οι ασθενείς τους έχουν δηλώσει στο διαδίκτυο, οι γιατροί δεν μπορούν να κάνουν αποδοχή στο ηλεκτρονικό σύστημα αφού δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη η σύμβασή τους.

Αποτέλεσμα βέβαια είναι μέχρι σήμερα να μην έχει εξυπηρετηθεί κανένας ασφαλισμένος μέσω του ΕΟΠΥΥ.

Όλα αυτά την ώρα όμως που το υπουργείο Υγείας έχει διαμηνύσει σε όλους τους ασφαλισμένους πως ο οικογενειακός γιατρός είναι υποχρεωτικός για όλους. Βέβαια για να κλείσει κανείς ραντεβού, είναι μάλλον μια…άλλη υπόθεση. Διαβάστε ΕΔΩ ενδεικτικά: «Ο Γολγοθάς των ασφαλισμένων για την ανεύρεση οικογενειακού γιατρού! Όλα τα εμπόδια”

Η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων εν μέσω θέρους δεν είναι φυσικά τυχαία, καθώς και οι ιδιώτες γιατροί είναι λιγοστοί, και αυτοί των δημοσίων δομών σε ΤΟΜΥ και Κέντρα Υγείας. Άλλωστε και οι γιατροί των Κέντρων Υγείας θέτουν τα δικά τους εμπόδια. Δείτε ΕΔΩ: «Νέο όχι των γιατρών των Κέντρων Υγείας να γίνουν οικογενειακοί γιατροί! Εξώδικη δήλωση”

Με συνέπεια να έχουν μείνει οι …μετρημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ και αυτοί χωρίς ενεργοποιημένες συμβάσεις

Οικογενειακοί γιατροί του ΕΟΠΥΥ σε αριθμούς

Χαρακτηριστικό είναι πως οι ιδιώτες οικογενειακοί γιατροί που είπαν το «ναι” στον ΕΟΠΥΥ είναι λιγοστοί και φυσικά δεν επαρκούν για όλους. Αρκεί να σκεφθεί κανείς πως κάθε γιατρός μπορεί να έχει 2250 εγγεγραμμένους ασφαλισμένους.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του HealthReport.gr, μέχρι στιγμής ο αριθμός των ιδιωτών γιατρών (Παθολόγων και Γενικών Γιατρών) δεν ξεπερνά το 300.


Ειδικότερα σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Αχαΐα, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Λάρισα, Μαγνησία και Έβρο περίπου 300 οικογενειακοί γιατροί είναι διαθέσιμοι οι οποίοι βέβαια επαρκούν μόλις για το 11% του πληθυσμού.

Συγκεκριμένα στην Αττική υπάρχουν 195, στην Αχαΐα 5, στη Θεσσαλονίκη 50, στο Ηράκλειο 16, στα Ιωάννινα 7, στη Λάρισα 11, στη Μαγνησία 12 και στον Έβρο 3.

64 σχόλια:

  1. Ξανθοκηφηνας: ετσι ακριβως ......συντονιζαμε και στο Ματι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΕΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ

      Διαγραφή
    2. Ο Καλος γιατρος γιουφτο 4.48 μπορει και να μην ειναι κληρονομος/προικοθηρας! Αρπα και 72 σεντσια!

      Διαγραφή
    3. χαχα κομπλεξικε εσυ μονο ετσι μπορεις ανικανε συνταγολογε?

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΝΟΙΑ! ΣΧΕΔΙΟ! ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ! ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι βλεπουμε απο το site του χρΕΟΠΥΥ τον αριθμο των επισκεψεων! Μονο οι κηφηνες του κλαρινοοργανισμου δεν μπορουσαν να δουν ποιοι ειναι οι ελαχιστοι που συμπληρωναν τις 200 επισκεψεις σε 4 μερες για να τους στειλουν το ΣΕΥΥΠ! Μιλαμε για ΤΗΝ υποκρισια! Αλλα βολευε για να λασπολογουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς. Τώρα υπάρχει αδιαφάνεια και προφανώς υπάρχει λόγος. Ντροπή !!

      Διαγραφή
  4. Τοσο καλυτερα... για τα καυκασια γεροντια που συμβληθηκαν. Και τζαμπα πλωρωνονται και θαχουν χρονο να πιουνε την τσιπούρα τους(εν ωρα εργασιας εννοειται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ αθλιοι κυβερνωντες δινουν 1 ευρω μεικτα στον οικογενειακο γιατρο και ο Αθλητισμου Βασιλειαδης χαριζει κρατικο χρημα για να στεγασει 7 ομαδες για να ξεκινησει το πρωταθλημα... Δωστε μου 10000 τον μηνα κοπριτες αν θελετε να μπω στο συστημα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να θελεις να μπεις στον ΕΟΠΥΥΥΥΥΥ με 10000 γιατρουδαρα μου σημαινει οτι μονος σου-καθαρα ιδιωτικα-δεν τα βγαζεις(ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΙς ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ)αν εισαι του δεκαχιλιαρου αγορι μου τι μπλεκεις με το κρατος?μονος και αρχοντας.ολοι εχετε μαθει με τη σιγουρατζα και να αρμεγετε το κρατος,ετσι κ.αννα?σιγα μην το δημοσιευσεις

      Διαγραφή
    2. ΝΔ: ευχαριστουμε για το δωρο κοροιδα του ΣΥΡΙΖΑ!

      Διαγραφή
  6. Είμαι οικογενειακός ιατρός του ΕΟΠΥΥ, περνάω στο συστημα τις επισκέψεις αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι καταχωρούνται κανονικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ναι τα καταχωρεις αλλα. .....δεν φαινονται! Α ρε......νουμερα.....!

      Διαγραφή
  7. Βρε ασχετο συριζοχαφιεδακι 2.22 , αφου οταν κανεις καταχωρηση, μπορεις να βρεις την καταχωρηση σου στην....... Αναζητηση! Τι θα πει δεν εισαι......σιγουρη! Α ρε βοιδια......ε .......βοιδια! Αρπα και 72 σεντσια απο τον Τακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε συναδελφοι αυτο το ο,72 ρουμανοσλοβακοουγγρικοβουλγαρο-γιατο γιατο δαφνι ειναι.ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ-Ο ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΕΙΟ.ΕΤΣΙ?

      Διαγραφή
    2. Ο ΓΟΝΟΣ/ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΙΚΕ! ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΡΕΙΣ....Μ

      Διαγραφή
    3. ο βασιλης η ο δημητρης εισαι?χαχαχα συνταγολογοι

      Διαγραφή
  8. Κι εγώ είμαι οικογενειακή ιατρός, οι επισκέψεις καταχωρούνται κανονικότατα και στην ηλ. συνταγογράφηση και στο εδαπυ. Κάτι δεν κατάλαβε αυτός που έδωσε τις «αποκλειστικές πληροφορίες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια είναι ότι προπαγανδίζετε εναντίον χωρίς απτά επιχειρήματα, με πολλή φαντασία θα έλεγα και προάγετε την ακαταστασία του προηγούμενου σαθρού συστήματος, που έμπαζε από παντού . Μάλλον ο οικογενειακός χάλασε σε κάποιους τη μανέστρα γενικά. Και παρασύρουν γιατρούς κι ασφαλισμένους... Ποιά "γερόντια", μπορούν να κρατήσουν ηλεκτρονικό φάκελο; Ποιούς "χαλάει" το καταχωρημένο ιστορικό; όσοι καλοί συνάδελφοι ήθελαν να μην συμβληθεί κανείς άλλος, να παραιτούντο από τις συμβάσεις τους ΌΛΟΙ και μετά ας μέναμε όλοι έξω. Είμαι οικογενειακός ιατρός του ΕΟΠΥΥ και μια χαρά δουλεύω και θα είχα πολύ περισσότερο κόσμο αν δεν έκαναν ύποπτη προπαγάνδα όσοι θέλουν να υπάρχει ασάφεια και χάος. Τρομοκρατούν τον κόσμο με ανυπόστατους ισχυρισμούς και έμμεσες απειλές, ότι θα μείνουν χωρίς ειδικό γιατρό κλπ . Ως να ήταν πανάκεια το προηγούμενο σύστημα, όπου μετά τις 10 του μηνός δεν εύρισκες πουθενά γιατρό χωρίς να πληρώσεις. Πολλά κακά παιδιά πολεμούν τον οικογενειακό, αλλά αν δεν τους αρέσει, ας μείνουν έξω, όπως τόσα χρόνια ήταν έξω οι νεόι κυρίως γιατροί. Ουδείς αναντικατάστατος.Οι απαιτήσεις του νέου συστήματος, αποκλείουν τον παθητικό συνταγογράφο,το βιβλιάριο, που ταξίδευε ορφανό,τον έρημο τον ασυνόδευτο ΑΜΚΑ, την προκλητή ζήτηση, κλπ, όχι και τόσο δεοντολογικά ορθά κατεστημένα- ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους. Πολλοί, που κάποτε πολεμούσαν οργισμένοι όταν η επίσκεψη έγινε από 20, δέκα ευρώ, εξέδιδαν κατόπιν αποδείξεις με τρία και δύο και πέντε ευρώ...παροχή ιατρικών υπηρεσιών! Να ζητήσουμε καλύτερα, να μην πωλούνται απρόσκοπτα φάρμακα συνταγογραφούμενα από τα φαρμακεία χωρίς έγκυρη , επώνυμη, σφραγισμένη και επίκαιρη ιατρική συνταγή; Αυτό ΜΑΛΙΣΤΑ. Ας είμαστε σοβαροί λοιπόν. Ο φάκελος και το ιστορικό είναι , που ενόχλησαν. Τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 10:17 μ.μ.Εχεις απόλυτο δίκιο.Πολύ σωστά αυτά που έγραψες. Βλέπεις όμως το χαμηλό επίπεδο που έχουν πολλοί γιατροί.Πιό χαμηλό επίπεδο έχουν οι ιατρικοί σύλλογοι.Δεν έχουν γράψει μέχρι τώρα μιά πρόταση σωστή. Τις παθογένειες ετών,ούτε τις έβλεπαν,ούτε τις αντιλαμβάνονταν,ούτε έκαναν κάτι ,μιά αναφορά έστω στο σαθρό σύστημα και μιά πρόταση να διορθωθεί κάτι.
      Απέβλεπαν στο να τους ψηφίσουν οι άχρηστοι που είναι και οι περισσότεροι.
      Το σύστημα του οικογενειακού γιατρού είναι πολύ καλό. Η΄εφαρμογή του απαιτεί ικανότητες και ήθος. Εχει δυσκολέψει η δουλειά ,όπως έγραψα σε άλλο σχόλιο. Αυτά που θα γράφουν στο φάκελο θα τα διαβάζουν και άλλοι. Θα πρέπει να είναι σωστά.Τελείωσαν οι κατασκευές ασθενών-μαϊμού.Τελείωσαν οι συνταγές από τα φαρμακεία εν αγνοία των ασθενών.Τώρα θα μπορεί ο ασθενής να παρακολουθεί το ασφαλιστικό του φάκελο στον ΕΟΠΥΥ.Ολοι έχουν κάποιο τρόπο,αν δεν είναι οι ίδιοι έμπειροι στον υπολογιστή.( Παιδιά-εγγόνια ακόμη και το λογιστή τους ).
      Αυτό λοιπόν που δεν αρέσει στη νέα σύμβαση είναι οτι τώρα θα πρέπει να εργασθούν σωστά,να γράψουν το ιστορικό τη διάγνωση,το παραπεμτικό, Τέρμα οι πάσες στους φίλους μας ανευ λόγου και αιτίας.
      Το οικονομικό το χειρίστηκαν οι σύλλογοι με τον τρόπο που τους ξεφτίλισε ακόμη περισσότερο. Υποστήριζαν οτι η αμοιβή για επίσκεψη είναι ένα ευρώ!! Δηλαδή 2250 άνθρωποι σε μιά περιοχή θα είναι ΟΛΟΙ ασθενείς! Θα πάνε ΟΛΟΙ στον οικογενειακό! Θα πηγαίνουν ΟΛΟΙ κάθε μήνα και ο γιατρός θα έχεί μισθό 1800 ευρώ.
      Αν κρυφτούν οι σύλλογοι και δεν μιλάνε ,ωστε να μην ξεφτιλίζονται, θα στρώσει η κατάσταση.

      Διαγραφή
    2. Αρπα 72 σεντσια χαφιεδακο 10.17 που δηθεν εισαι και γιατρος και απο την Σεπτεμβρη καλα μνημοσυνα!

      Διαγραφή
    3. Συριζογκιουφτο 10.17 εχετε 400 γιατρους για 8 εκ. Αστικο πληθυσμο αρα ΗΔΗ αποτυχατε οτι και να λες! Και με 186 εκ. Λειτουργικα εξοδα στιν χρΕΟΠΥΥ χρειαζεται πολυ θρασος για να μιλας για οικονομια! 4 συμβεβλημενοι 8 το πολυ χιλιαδες € στοιχιζουν! 4 το πολυ γυφτοΟΙ σαν και του λογου σου σε μια γυφΤΟΜΥ 25000€ ! Κοψε λοιπον το παραμυθακι της ......οικονομιας! Και προσοχη! Ο Σεπτεμβρης ερχεται, ο κοσμος επιστρεφει και οι ιωσεις αρχιζουν......καλα ξεμπερδεματ!

      Διαγραφή
    4. Το οτι δεν πληρωνετε ενοχλησε καθυστερημενο 10.17 ενω τα τρωτε δεξια και αριστερα! Τα πραγματα ειναι απλα , αν μου δινεις τα μισα τα αλλα μισα θα υα δινει ο ασθενης! Αν μου δινεις το ενα τριτο το αλλο θα το δινει ο ασθενης? Το πιασες βλαμενς κομσομολε? Φυσικα αν ησουν γιατρος θα ηξερες οτι τα περι μη γιατρου απο τις 10 του μηνος ειναι συκοφαντια αλλα ο Σεπτεμβρης ερχεται και ο κοσμος θα κανει την συγκριση!Και εκει να δουμε που......θα κρυφτειτε!

      Διαγραφή
    5. Μπραβο χαφιε μας 10.17 τα εγραψες ακριβως οπως στο χαρτι που σου δωσαμε! Περνα τωρα απο την Κουμουνδουρου να παρεις ενα.. ......voucher Πολακη!

      Διαγραφή
    6. 10.50 είσαι ο 10.17 χαφιεδάκος που ακόμη ονειρεύεται ότι χωρίς να πληρώνονται οι γιατροί θα υπάρξει ΠΦΥ! Πάρε 72 σέντσια από τον Βαρδατρόμπα και περίμενε τον Σεπτέμβρη που ο κόσμος θα ψάχνει γιατρό! Το ξύλο με βρεγμένη σανίδα ......Έρχεται!

      Διαγραφή
    7. 10.50 παραληρεις ανοητως μπροστα στο μεγεθος της πρωτοφανους αποτυχιας και βεβαια ουτε στα 500m απεξω δεν περασες απο Ιατρικη Σχολη!

      Διαγραφή
    8. Είμαι ο 10:50 π.μ. Ουδεμία σχέση έχω με τον 10:17 μ.μ. πέραν από την ταύτηση απόψεων για το χάλι σας.

      Διαγραφή
    9. ΕΣΥ ΡΕ ΘΡΑΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΤΣΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΡΕ ΟΧΕΤΕ;;;

      Διαγραφή
    10. Εννοειται συριζοχαφιε 7.30 ! Πανε στο left.gr χαφιεδακο και ασε εδω να μιλησουν οι γιατροι που ξερουν το θεμα!

      Διαγραφή
    11. 10.50 εισαι ο 10.17 και ο 3.34! Αρπα τωρα 72 σεντσια απο την Κουμουνδουρου για τον κοπο σου!

      Διαγραφή
  11. Εγώ είμαι οικογενειακός ιατρός του ΕΟΠΥΥ, δεν έχω παραλάβει υπογεγραμμένη σύμβαση ούτε μπορώ να κάνω αποδοχή των ασθενών. Κρατώ στάση αναμονής και πληρώνομαι ιδιωτικά. Δεδομένης της παλιάς εμπειρίας όπου ποτέ δε λάβαμε υπογεγραμμένη σύμβαση, δεν θα εξυπηρετήσω κανέναν εάν δε γίνει η διαδικασία σωστά. Γνωρίζω πολλούς συναδέλφους που κάνουν το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εάν δε μου επιστρέψουν υπογεγραμμένη σύμβαση από τον ΕΟΠΥΥ, σιγά μην χαλαστώ να ανοίγω φακέλους ασθενών καλοκαιριάτικα. Ένας γενικός ιατρός με πικρή εμπειρία από την προηγούμενη σύμβαση. Κόβω τους προλαλήσαντρσ για αθεράπεθτα καλοπροαίρετους και αδιόρθωτα συμβιβαστικούς με το μίζερο πακετάκι του ΕΟΠΥΥ. Και για να μην παρεξηγηθώ εγώ μπήκα για τη δωρεάν διαφήμιση. Τα θελήματα και οι εξυπηρετήσεις πληρώνονται τοις μετρητοίς και μαύρα. Και εάν τους αρέσει. Τα «καλά» του κλειστού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οικογενειακός παιδίατρος από Αθήνα - ιδιωτικά μέχρι νεωτέρας. Καμία οδηγία - μπάχαλο ! Πολλά τηλέφωνα, ραντεβού και βαβούρα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ένα δίμηνο δοκιμής θέλω αλλά δεν με βλέπω να το αντέχω για πολύ, ειδικά το φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΜΕ 50ΡΙΚΑ!

      Διαγραφή
    2. 50ΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ(ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ)ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ .......

      Διαγραφή
    3. Αφου καψατε την ΠΦΥ συριζοεμεσμα 10.59 ολοι θα βγαζουν! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΥΡΙΖΑ!

      Διαγραφή
  14. Οι υπηρεσίες συμβάσεων του ΕΟΠΥΥ απαντούν . Πάντα. Για κάθε απορία σας, συνάδελφοι οικογενειακοί. Τηλεφωνήστε 2108110605-8.Καλέστε αν είσαστε οικογενειακοί, εκτός αν κατάλαβα λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα τα μεσανυχτα η πριν συριζοχαφφιε 9.31?

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστουμε Τακη .

      Διαγραφή
    3. ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΠΥΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΤΣΑΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ VOUCHER ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ 9.31 !

      Διαγραφή
    4. Ολα πανε τελεια! Οπως στο Ματι! Θριαμβος!
      ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Αχρηστοι κηφηνες του χρΕΟΠΥΥ

      Διαγραφή
  15. Τα τζαμπατζιλικια της..... .κακης Δεξιας τελειωσαν! Απο εδω και περα στον γιατρο με 50€ ! Αλλιως ουρα στις γυφΤΟΜΥ συριζοκαθυστερημενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι γιατρος του 50ρικου ΕΟΠΥΤΖΗ? 10ΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Τοτε γιατι δεν συμβαλλομαι αναλφαβητη ζαια καθαριστρια? Κοιτα να κανεις οικονομια κανα ......τριμηνο γιατι τερμα τα ιατρεια αλλιως!

      Διαγραφή
  16. Η ΕΚ ΘΕΜΕΛΙΩΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΦΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ! ΚΑΚΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΟΓΩ ΧΑΜΗΛΟΥ IQ! ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΕΡΧΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΞΑΝΘΟΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ: ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΓΥΦΤΟΜΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΔΕΙΤΕ ΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΣ ΜΛΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ ΣΕ ΚΥ ΒΡΕΘΗΚΑ......ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΠΟΙΟΣ? ΕΓΩ!! ΑΡΑ. .....ΟΛΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι απλό. Μερικοί έξυπνοι ΟΙ εισπράττουν 10ρικα προφασιζόμενοι ότι το σύστημα δεν έχει ενεργοποιηθεί. Ο κόσμος τα δίνει από άγνοια ή φόβο ότι δε θα ανήκει στους εκλεκτούς και ότι σε 2ο χρόνο δε θα μπορεί να παίρνει πλοηγόχαρτο ή άδεια ή οτιδήποτε νομίζει ότι είναι προνόμιο αποκλειστικά των ΟΙ. Μου αρέσει ότι όλα θα λειτουργούσαν τέλεια με ηθικοποίηση του συστήματος! Μεγαλύτερη μπαρούφα δεν υπάρχει. Η Πρώτη φορά αριστερά ενισχύει τον ιδιωτικό τομέα. Εύγε !! Οι συνδικαλιστές ας μην κάνουν τίποτα για τις παλιές συμβάσεις. Έχουμε δει το χρώμα του χρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν έχω υπογεγραμμένη σύμβαση Ο.Ι. ΕΟΠΥΥ παρόλο που έχω υπογράψει εδώ και ένα μήνα. Λειτουργώ ως πιστοποιημένος και δε με πολυνοιάζει εάν ξεχαστεί από το μουρλοκομείο. Ο κόσμος πληρώνει. Παθολόγος / Δυτική Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σιγουρα θα......το θυμηθει στις εκλογες!

      Διαγραφή
    2. Η Ελπιδα.... ..Ερχεται συναδελφοι! Και φερνει 50ρικα!

      Διαγραφή
  20. Ακομα και ενας γιατρος χωρις μοιρα στον ηλιο,απο επαρχια, που μενει Αθηνα στο νοικι με 150 ευρω,αν ειναι ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ νοημων, θα εκχωρουσε το(επισης νοικιασμενο)ιατρειο του στον θεσμο του οικογενειακου ιατρου με αμοιβη 1 ευρω μεικτα ανα ασθενη???? Χιλιες φορες δεν παει να δουλεψει γκαρσονι ενα τριμηνο στα νησια να οικονομησει κατιτις και μετα να γυρισει και να κανει το γιατρο σε καποιο γηροκομειο..μεχρι ν'αλλαξουν(αν αλλαξουν) καπωσ τα πραγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα χρυσοστομε! Απο εκει να καταλαβεις το σαβουρα μαζεψαν

      Διαγραφή
  21. Ξανθοαργοσχολος: το 0 ειναι ο αριθμος που ......μας εκφραζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοι συναδελφοι ΚΑΚΩΣ κατηγορειτε τον ΣΥΡΙΖΑ που αποτελειωσε το συστημα Αδωνι με τα κ@λοχαρτα! Μολις μας ανοιξε μια πελωρια αγορα εκατονταδων εκατομμυριων! Θα μου πειτε μας μισουν και το εκαναν κακοπροαιρετα! Εχει σημασια? Ειναι τοσο ανικανοι που ουτε τις συνεπειες αυτων που κανουν αντιλαμβανονται! Μακαρι ολοι να μας .....μισουν αν ειναι να μας κανουν τετοια δωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΥΠΥΓ: ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΜΑΣ.....ΠΡΟΛΑΒΕ Η ΦΩΤΙΑ ! ΣΤΗΝ ΠΦΥ ΤΗΝ......ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΕΜΕΙΣ! ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προβλεπω πως μετα το κακο κλιμα με το Ματι θα ακολουθησει λαικη κατακραυγη με την ΠΦΥ οταν επιστρεψει ο κοσμακης απο τις διακοπες του και ψαχνει τους ανυπαρκτους γιατρους στις εικονικες γυφΤΟΜΥ! Ολα συνωμοτουν για να κανουν τον ανοητο Κουλη πρωθυπουργο!Νομιζω οτι το βασικο προβλημα του Τσιπρα ειναι οτι εχει στελεχη ανικανα, ιδεοληπτικα τυπου Ξανθοανοητου, Βαρδαυποδικου , σταλινοαπολιθωματα τυοου Τακη κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ! Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟΝΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΑΥΛΑΡΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΤΟΙΒΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΚΑΣΙΟΥΣ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ! ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΞΑΝΘΟΒΑΡΔΑΡΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Μετα τη λασπη που εριξαν οι φιλελεδες γιατροι και σε πεισμα τους ,το συστημα λειτουργει κανονικα και ο κοσμακης εξυπηρετειται κανονικοτατα.Καποιοι δεν καταλαβαινουν οτι αυτο το συστημα ειναι μονοδρομος .Αμα δεν τους αρεσει ας πανε στα ΗΑΕ και στο κουβειτ να τα κονομησουν .Στην Ελλαδα αυτο το συστημα ισχυει απο δω και περα ,παρτε το χαμπαρι γιατραρες μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολυ κανναβη σε βαρεσε στι κεφαλι συριζοχαφιε 5.28 Πραγματι τον 15 αυγουστο δεν.....φωναζει κανεις! Για αυτο αλλωστε ξεκινησατε τωρα! Τον Σεπτεμβρη ομως ουτε στα ΗΑΕ θα σωζεστε!

      Διαγραφή
    2. Οι γιατροι ευγνωμονουμε τα καθυστερημενα του ΣΥΡΙΖΑ που μας απαλλαξαν απο τα κ@λοχαρτα του Αδωνι! Επιτελους και ενα κομμα που.....δουλευει για τον ιδωτη!

      Διαγραφή
    3. Ναι γιατραρα μου,5.28, ο κοσμος εξυπυρετειται σιγουρα......με 195 παθολογους και γενικους γιατρους ιδιωτες για 4,5 εκατομυρια κοσμο στην Αθηνα και 300 αντιστοιχους πανελλαδικα για 10 εκατομμυρια κοσμο... Δεν ξερω αν εμαθες οτι ο Αθλητισμου Βασιλειαδης χαρισε 25 εκατομ. ευρω ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, σε 7 ανωνυμες ΠΑΕ....Μετα απο αυτο, θα πρεπει να ντρεπεσαι να ξαναγραψεις στο MEDISPIN,το λιγοτερο να ντρεπεσαι...
      Συνεπως, ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ, και γω να ζητησω 10000 το μηνα για να δεχθω ασθενεις στο παλατι μου...

      Διαγραφή
    4. Και στα νοσοκομεία ισχύει το ίδιο σύστημα; Ή μήπως εκεί τους ασφαλισμένους τους ξεπατώνουν οι χειρουργοί με τα φακελλάκια;
      Γιατί αν γλιτώσουν 5 ευρώ λόγω του οικογενειακού γιατρού δεν είναι μεγάλο όφελος. Πριν το χειρουργείο όμως οι ασφαλισμένοι κάθονται στα τέσσερα και τους αρέσει. Αυτό είναι το κύριο πρόβλημα κι όχι αν θα πλήρωναν 5 ευρώ για συνταγογράφηση.

      Διαγραφή