Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Η τελευταία εντολή Σαμαρά πριν τις εκλογές στα στελέχη της Υγείας! Τι ζήτησε

Γράφει:Έλενα Μπρέγιαννη

Άρον άρον κάλεσε στη Συγγρού ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πριν λίγα 24ωρα στη Λεωφόρο Συγγρού όλα τα στελέχη της ΝΔ μεταξύ αυτών και της Υγείας, για τις τελευταίες οδηγίες πριν τις εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Μη χαθεί ούτε ψήφος», ακούστηκε να λέει στα κομματικά στελέχη o Αντώνης Σαμαράς σε μια προσπάθεια να μειώσει η ΝΔ τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένου πως όλες οι δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφή διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων.

Ο Αντώνης Σαμαράς όπως λένε έγκυρες πληροφορίες του HealthReport.gr κάλεσε όλα τα στελέχη να …βγάλουν προς τα έξω το όποιο έργο έχουν κάνει το προηγούμενο διάστημα ώστε να αυξηθούν οι δεξαμενές των ψηφοφόρων και να δείξει η κυβερνώσα παράταξη ένα άλλο προφίλ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλα τα στελέχη της Υγείας επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες να προβάλουν τις αλλαγές που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα.

Αποκορύφωμα της προεκλογικής τακτικής αυτής είναι το γεγονός πως ακόμη και ο κακοπληρωτής ΕΟΠΥΥ δηλώνει πως θα πληρώσει έως το τέλος του μήνα όλα τα χρέη του ενώ έχει αρχίσει και μοιράζει …προεκλογικό χρήμα.

Βέβαια στον αγώνα αυτό με …εντολή Σαμαρά έχουν επιστρατευτεί και γαλάζιοι συνδικαλιστές οι οποίοι επιχειρούν να πείσουν τους συναδέλφους τους πως πρέπει να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στη ΝΔ.

Εξάλλου ο χώρος της υγείας έχει πληγεί ιδιαιτέρως από τα μέτρα των μνημονίων και πολλοί γαλάζιοι υγειονομικοί έχουν γυρίσει την πλάτη στο κόμμα.

Ειδικά μάλιστα μετά την υπόθεση της απομάκρυνσης των γιατρών του πρώην ΙΚΑ πολλοί έχουν δηλώσει πως δε θα ξαναψηφίσουν την παλιά τους παράταξη.

Στο πλαίσιο αυτό όπως αναφέρουν πηγές του HealthReport.gr ο Αντώνης Σαμαράς επιχειρεί να …σώσει τη βάση της ΝΔ και να φέρει και πάλι κοντά τους χαμένους ψηφοφόρους λίγα 24ωρα πριν τις κάλπες.

15 σχόλια:

  1. Τρια χρονια περιμενω ως νεος γιατρος να; κανω συμβαση με ΕΟΠΥΥ μηπως πατησει και κανενας στο ιατρειο. Και ακομα συνεχιζουν να καρπωνονται τα παντα οι "παλιοι". ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ - ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειχες μεσον,αλλοι μεσα σε τρεις μηνες και συμβαση ειχαν και κελαηδουνε για τα υψηλα πλαφον

      Διαγραφή
  2. Ο Σαμαράς απο τους Ιατρούς δεν πρέπει να πάρει ουτε μία ψήφο. Πιο κατάφωρη αμφισβήτηση κάθε δικαιώματος και της αξιοπρέπειας του Ιατρού δεν έχει ξανασυμβεί ποτε στη χώρα.Την ίδια ώρα που ζητά την ψήφο μας, απο πίσω ο Βορίδης χθες με υπουργική απόφαση έδωσε σε νοσηλευτές δικαίωμα συνταγογραφησης (!!!). Δεν πληρώνουν τα δεδουλευμένα στους ιδιώτες, καταράκωσε το ΕΣΥ, μας εξεφτιλίζει καθημερινά.... και ζητάει ψήφο....

    Με τις "υγείες" του λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA ZHTHSEI PSIFO APO TOYS NOSHLEYTES !!!!! ANTE GEIA !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχαχα!!απλά γελοίοι! Θα φάνε τέτοιο μαύρο, όχι οτι δεν το περιμένουν
    Καθήστε να βγουν και τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης του μπλογκ και θα πέσει πολύ γέλιο
    Εγώ σας ψήφισα , σας ξαναψήφισα, άντε γεια τώρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Kαλα θα φαει μια παπουτσα στις εκλογες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΚΩ ΑΦΓΚΑΝΟ ΓΚΙΑΤΡΟ, ΚΥΡΙΟ ΒΟΡΙΔΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΝΤΡΩΠΟ

    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΜΑΤΑΣ ΓΚΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαυρο για παντα στους ψευτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαμαράς και πάλι Σαμαράς.οι άλλοι θέλουν απλά τη ρεβάνς...μακρυά απο ΣΥΡΙΖΑ.Ολα τα λαμόγια στυλ Φωτοπουλου έχουν κρυφτεί πίσω απο τους απερίγραπτους του Τσίπρα.ουστ ουστ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΙ, ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καημενα γιατρουδακια!! Περιμενετε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ για να φατε με χρυσα κουτάλια? Αν ναι τοτε απορω πως καταφερατε να τελειωσετε ιατρικες σχολες με μυαλο μιας ακριδας!!! Εκτος και αν ειχατε βυσματα και στο πανεπιστημιο και καταφερατε να παρετε πτυχιο! Ποσο βαθια ειστε νυχτωμενοι!!! Παντως εγω θα ειμαι εδω και μετα απο 6 μηνες, 1 χρονο για να σας ρωτησω και να μου πειτε ποσο προς το καλυτερο θα αλλαξει η ζωη σας με τις επιτυχιες και τις υποσχεσεις ΣΥΡΙΖΑ. καλη σας νυχτα και οταν ξυπνησετε αναλογιστειτε ποσο κουτοχορτο φαγατε απο αυτα που σας πουλαει ο Τσιπρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκει που θα εχω αλωβητη την επιστημονικη και προσωπικη μου αξιοπρεπεια. Τελευταια ωρομισθια μουρουτοπαιδο, απο Δευτερα στην ανεργια και παλι αχρηστο κομματοσκυλο

      Διαγραφή
    2. Εσύ τρως με χρυσά κουτάλια τώρα με τη ΝΔ απ' ότι φαίνεται. Οκ κύριος; Το δικαίωμα να λες τους Ιιατρούς "γιατρουδάκια" στο έδωσε κανένας ΕΠΕΝίτης, αφού πρώτα τους εξαθλίωσε; Έχεις κάτσει απλήρωτος να μην έχει να φάει το παιδί σου; Όχι βέβαια. Ασε μας λοιπόν στην ησυχία μας και πιές καμιά σόδα για να χωνέψεις γιατί είσαι πολύ χορτάτος... Α! ρώτα και κανένα, που είναι η Ιατρική σχολή γιατί με αυτά που λες δεν είσαι άξιος να περάσεις ούτε απ'έξω από το πεζοδρόμιο βόδαρε!!!

      Διαγραφή
    3. Για να τα λες αυτά ή έχεις λιγότερο μυαλό από ακρίδα ή είσαι μεγάλο λαμόγιο και για τα καλά χωμένος στη βρωμιά του συστήματος, για να είσαι τόσο σίγουρος ότι θα παραμείνεις ανεπηρέαστος και θα παρακολουθείς την κατρακύλα μας.Πες μας τώρα πως περιμένουμε τον Τσίπρα για να ξεφτελιστούμε ως κλάδος.

      Διαγραφή