Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018

Οι συνταξιούχοι της Εύβοιας καταγγέλλουν τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ


Εξέδωσε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου.


m.egnomi.gr



Ο Σύνδεσμος Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου μαζί με τις συνεργαζόμενες συνταξιουχικές οργανώσεις του Νομού Ευβοίας, ΙΚΑ και ΟΑΕΕ καταγγέλλει τις καινούργιες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύνδεσμος τονίζει ότι: « Οι νέες συμβάσεις επιβάλλουν νέους περιορισμούς στις ιατροφαρμακευτικές παροχές και φέρνουν νέα χαράτσια στους συνταξιούχους και τους ασφαλισμένους.»

7 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΗΚΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΧΟΡΕΨΕ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ ΛΥΓΙΣΕ ΤΗ ΜΕΣΗ ΣΟΥ.... ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΕΤΣΙ Σ ΑΓΑΠΩ Ω Ω Ω Ω Ω Ω ..ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι δημοκρατικες δυναμεις θα φερουν την πφυ που μας αξιζεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι τελευταιοι που θα πρεπει να ομιλουν ειναι οι συνταξιουχοι δημοσιου ,μια ζωη προνομιουχοι ενεντι αυτων του ιδιωτικου τομεα ,μια ζωη παροχες σε αφθονια.Να κοιταξουν να προσαρμοσθουν στο νεο συστημα που και αυτοι επελεξαν με την ψηφο τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λίγο επανάληψη κασέτας μου θυμίζει η καταγγελία. Προφανώς ο σύλλογος συνταξιούχων αγνοεί τι ακριβώς είναι αυτές οι συμβάσεις. Διαφορετικά θα ήξερε ότι αφορούν τις σχέσεις ΕΟΠΥΥ-γιατρών και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς έχουμε ένα ακόμη αναμάσημα πάγιων θέσεων. Γιατί διαφερετικά ο εν λόγω σύλλογος θα ήξερε ότι οι συμβάσεις αφορούν τις σχέσεις ΕΟΠΥΥ-παρόχων. Οι παροχές προς τους ασφαλισμένους ορίζονται από το ΕΚΠΥ. Μάλλον οι συγραφείς των ανακοινώσεων πρέπει να μελετούν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να μην προβληματιζονται καθολου, δεν το χρειαζονται το συστημα του οικογενειακου ιατρου, θα ερουν στα ιδιωτικα ιατρεια των παθολογων και θα πληρωσουν με λογικη τιμη την επισκεψη τους.Θα πρεπει να ξερουν οι συνταξιουχοι οτι οσοι γιατροι μπηκαν στο συστημα(1 στους 10) του οικογενειακου, ειναι τα ΑΘΛΙΑ καυκασια γεροντια, καποιοι μικρονοες νεοι που ξεφτυλιζουν τις σπουδες τους και τους κοπους τους και εν γενει το ιατρικο επαγγρλμα και οσοι λωποδυτες μπηκαν για να οικονομησουν. Γιατρος με 5-10 ετη λειτουργιας ιατρειου. με κοσμο, με γνωσεις, με εμφανιση, με συμπεριφορα,ειναι δυνατον να ταυτιστει με τα ΑΘΛΙΑ καυκασια γεροντια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:30 μ.μ. Γράψε μας και την λογική τιμή της επίσκεψης για να ξέρουμε ,ο γιατρός με έτη λειτουργίας ιατρείου,με κόσμο, γνώσεις ,εμφάνηση ,συμπεριφορά, πολυτελές ιατρείο, πόσο θα είναι για αυτόν ικανοποιητική η τιμή της επίσκεψης; Και ποιά η επαναληψιμότητα αυτής; Γιατί γνωρίζω κάποιους που τραβάνε τον ασθενή κάθε λίγο και λίγο πάλι στο ιατρείο. Ετσι θα υπολογίσουμε και την αξία στα καυκάσια γερόντια.
    Θα υπολογίσουμε επίσης και πόσοι ασθενείς θα δίνουν αυτή της επίσκεψη και για πόσες φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή