Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Πάτρα:Ανάσες ενίσχυσης για τη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου-Μόνιμοι ιατροί

Φαίνεται ότι φτάνει η ώρα της αναζωογόνησης της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΠ. Ηδη βρίσκεται σε εξέλιξη η πρόσληψη 4 μόνιμων γιατρών, ενώ παράλληλα έχει δημοσιευτεί στη διαύγεια ο διαγωνισμός προμήθειας του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, που θα δώσει τη δυνατότητα επέκτασης της Μονάδας.

ΜΑΡΙΝΑ ΡΙΖΟΓΙΑΝΝΗ - pelop.gr

Τα καλά νέα μάς τα έδωσε η διοικήτρια του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Παναγούλα Μαμμή, η οποία έχει βάλει στόχο ο Σεπτέμβριος να βρει τη ΜΕΘ σε φάση ανάπτυξης. «Τον Σεπτέμβριο θα αναλάβουν καθήκοντα οι δύο γιατροί που έχουν ήδη κριθεί και το επόμενο διάστημα δρομολογούμε τη διαδικασία της πρόσληψης άλλων δύο μόνιμων γιατρών. 

Από κει και πέρα ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός βρίσκεται στη φάση του διαγωνισμού και αυτό που απομένει είναι πλέον η στελέχωση της Μονάδας με εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό. Και για το τελευταίο, που αποτελεί πολύ σημαντικό κομμάτι, διότι χωρίς την εξασφάλιση του προσωπικού δεν θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε, καταβάλλουμε προσπάθεια, ώστε άμεσα να είμαστε σε θέση να λειτουργήσουμε τις επιπλέον κλίνες που έχουμε βάλει στόχο» μας είπε η Παναγούλα Μαμμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου