Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

11ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (30 ΜΑΡΤΙΟΥ - 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012)



Αγαπητοί Συνάδελφοι


Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πυρηνικής Ιατρικής που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Apollon στο Καβούρι μεταξύ 30/03/12 και 01/04/12.
Το συνέδριο αυτό είναι ένας σημαντικός θεσμός, όπου δίνεται η δυνατότητα συνάντησης των πυρηνικών ιατρών και των συνεργαζομένων επιστημόνων για ανταλλαγή απόψεων πάνω σε επίκαιρα θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινή κλινική πράξη.
Η Πυρηνική Ιατρική εξελίσσεται με αλματώδεις ρυθμούς όπως και οι υπόλοιπες ειδικότητες της Ιατρικής Επιστήμης. Νέα φάρμακα, νέες τεχνικές, υβριδικά συστήματα δημιουργούν ένα σύγχρονο περιβάλλον γεμάτο προκλήσεις και διευρύνουν σημαντικά τις θεραπευτικές και διαγνωστικές δυνατότητες της Πυρηνικής Ιατρικής.
Το μοναδικό πλεονέκτημα της ειδικότητας μας, η δυνατότητα απεικόνισης σε μοριακό επίπεδο, συμβάλει σημαντικά και συνεισφέρει τόσο στην καθημερινή ιατρική πράξη όσο και στην συνεργασία με άλλες ειδικότητες προς όφελος του ασθενούς. Η δυνατότητα αυτή καθώς και πολλά άλλα επίκαιρα ερωτήματα θα διερευνηθούν στο συνέδριο με την συμμετοχή διακεκριμένων ξένων και ελλήνων ειδικών.
Φιλοδοξούμε να επιτύχει και αυτό, όπως και τα προηγούμενα συνέδρια, και ευελπιστούμε στη στήριξη και τη συμμετοχή σας.


Με συναδελφικούς θερμούς χαιρετισμούς


Κουτελού Μαρία, ΜD, MSc

Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ 


http://www.nmi.gr/nm2012/program_gr.html


ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ


http://www.nuclear-medicine.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου