Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Δείτε ποιοι ορίστηκαν στο Εποπτικό Συμβούλιο της ΕΣΑΝ Α.Ε.

Από Νίνα Κομνηνού - YGEIA360.GR

Ορίστηκαν με υπουργική απόφαση του υπ. Υγείας Μάκη Βορίδη τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου της Εταιρείας Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων (Ε.Σ.Α.Ν. Α.Ε.).

Συγκεκριμένα, με την απόφαση διορίζονται μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου οι:
Α. Γούναρης Χρυσόστομος με αναπληρωματικό μέλος την Ζιώγου Αικατερίνη, στη θέση του Επιστήμονα Διοικητικής Επιστήμης, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Β. Κυριακίδης Δημήτριος με αναπληρωματικό μέλος τον Ψυχάλη Μάριο - Γεώργιο στη θέση του Επιστήμονα επί των Οικονομικών, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Γ. Χαλκιάς Κωνσταντίνος με αναπληρωματικό μέλος τον Χριστάκη Δημήτριο στη θέση του Ιατρού, με καθεστώς πλήρους απασχόλησης.
Δ. Κωτσιόπουλος Ιωάννης με αναπληρωματικό μέλος τον Σιδέρη Παναγιώτα στη θέση της Πληροφορικής, με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Ε. Μερόπη Αθανασά με αναπληρωματικό μέλος τον Χασιώτη Αλέξιο- Παντελεήμονα στη θέση του Νομικού Συμβούλου, με καθεστώς πλήρους
απασχόλησης.

Η θητεία του Εποπτικού Συμβουλίου ορίζεται στα 5 έτη και ανανεώνεται κατά τρόπο που να διασφαλίζεται η συνέχεια της λειτουργίας του.

Το Εποπτικό Συμβούλιο κατά την πρώτη διετία της σύστασης της εταιρείας και μέχρι την καθολική θέση σε εφαρμογή της λειτουργίας του Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων ασκεί επιπροσθέτως το σύνολο των αρμοδιοτήτων του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το Εποπτικό Συμβούλιο, αμέσως μετά το διορισμό των μελών του και με πρόσκληση του Υπουργού Υγείας, συνέρχεται και συγκροτείται σε
σώμα και εκλέγει τον Πρόεδρό του.

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υγείας καθορίζεται η αμοιβή των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου