Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αθήνα, 19 Ιανουαρίου 2015

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Προέδρου του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου κ. Μ. Βλασταράκου με τον Πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, κ. Δ. Κοντό, ζητήθηκε η υλοποίηση της δέσμευσης του Πρωθυπουργού για άμεση πληρωμή για διαγνωστικές εξετάσεις, ενός επιπλέον μήνα για το 2014.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ. ότι θα υλοποιηθεί άμεσα η δέσμευση του Πρωθυπουργού και ότι θα εκδοθεί η σχετική ανακοίνωση.

Από το Γραφείο Τύπου του Π.Ι.Σ.

7 σχόλια:

  1. Και στους κλινικοεργαστηριακους που αναμενεται πληρωμη 9-10-11/2013 συν το 10% επισκεψεων συν το εταπμμε που κατατεθηκαν 1/2012 τι θα γινει? Και εταιρεια εβαλα και εφορια πληρωσα πληρωμη δεν βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ούτε πρόκειται να δούμε . Δεν πειράζει όμως αρκεί που συναντήθηκαν με τον κ. πρωθυπουργό οι αντιπρόσωποί μας και όλα βαίνουν καλώς !!! Δεν βλέπεις μόλις βγήκε από το γραφείο πήρε τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ αμέσως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πληρωμή το Φλεβάρη, με τη νέα κυβέρνηση! μας πληρώνουν εναν μήνα ακόμη! να μου κόβει ο Θεός χρόνια να τα δίνει ημέρες στον ηγέτη μας κο Σαμαρά και στον εκπρόσωπό του κο Βλασταράκο! Πρόεδρε αυτά ούτε ο Μαυρογιαλούρος! Πες λοιπόν στον αρχηγό σου ότι δεν τρώμε σανό! στις 25 οι εργαστηριακοί γιατροί θα δώσουν το μήνυμα ότι η ταπείνωση και ο εξευτελισμός μας , στα οποία συναίνεσες , έχουν ένα όριο ! ως εδώ άθλιοι πολιτηκάντηδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα μας σώσει η ριζοσπαστική αριστερά....ανάθεμα αν και οι ίδιοι γνωρίζουν τι τους γίνεται...κωλοτουμπα στη κωλοτουμπα.ολοι την εξουσία θέλουν και το χρήμα!!!απορω με την ανοησία των ανθρώπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ ο ταπεινός σας ευχαριστώ και σας φιλώ γονυπετής που μας δίνεται τα λεφτά που μας χρωστάτε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Συλλογος για το συμφερον του Ικατζη?, η ο συλλογος για το συμφερον του διορισμενου την 20ετια Πασοκονουδου, που τωρα μας ειναι και ολοι με βαθμο διευθυντη?
    Παντως συλλογος των νεων ιατρων, των ιδιωτων, δεν αποδεικνυει με εμφατικο τροπο οτι ειναι.
    Αντι να κουνατε το μαντηλι στους νεους συναδελφους μας που μεταναστευουν, και να πνιγετε τους εναπομειναντες με τη ληστρικη εισφορα στο τσαυ σας, καθε μηνα/εξαμηνο, αποδειξτε οτι δεν ειστε σε εντεταλμενη υπηρεσια να τροφοδοτειτε τους πλουσιους βορειους, με τα καλυτερα ελληνικα ιατρικα μυαλα.
    Το ΕΣΥ του Γεννηματα το διαφθειρατε, το κανατε τροπο ζωης σας, τα κεντρα υγειας σφηγκοφωλιες απομαχων του ΕΣΥ, τα ΙΚΑ προνομιακες γιαφκες οσων δε μπορουσατε να δωσετε πανεπιστημιακη καρριερα για τα παρασημα που κερδισαν για τα κομμουνιστοκομματα σας (ΠΑΣΟΚ+ΝΔ).
    Το οξυμωρο της Ελληνικης πολιτικης ζωης, ειναι οτι θα ερθουν οι αριστεροι να απελευθερωσουν την Ελλαδα απο τον κομμουνισμο που τοσο πονηρα εφαρμοσαν οι "δημοκρατες" κανοντας μια χωρα να πιστευει επι χρονια οτι ζουσε ως δυτικη δημοκρατια.
    Οργανισμοι, δουλειες, μεσα ΜΜΕ, επιχειρησεις, επιχειρηματιες του γλυκου νερου, ΟΛΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ...
    Τωρα πεφτει το "τειχος" στην Ελλαδα, καλλιο αργα παρα ποτε, ακομα και η Κουβα αλλαξε, η πασοκονεοδημοκρατοποταμοανελκκεσυριζοχρυσαυγη κλπ δημοκρατικα τοξα σφεντονες και λοιπες μπουρδονομενκλατουρα οσες προβιες και να αλλαξει και ο πιο αδαης Ελληνας και Ελληνιδα ξυπνησε απο το ληθαργο, αν αφησουν να βγει απο τη καλπη αυτο που ψηφισε φυσικα.
    Γιατι δεν ειναι τυχαιο οτι καθε κομμα που δεν υπακουει στη νομενκλατουρα, χανεται απο τον πολιτικο χαρτη...και κατα συνεπεια, καθε φωνη απεξαρτησης απο τα κομματικα ιατρικα ιερατεια, πνιγεται, και δεν ανελισσεται αν δεν φορεσει τη καπα του ενος η του αλλου κομματος.
    Περα απο το κομματισμο, εχουμε και τις φατριες μας τις ιατρικες, Ικατζηδες, Εοπυτζηδες, Εσυ, Ιδιωτες, πανεπιστημιακοι, golden medical boys and girls, που κοπτονται στα λογια, αλλα στα εργα μηδεν, γιατι ζητανε συνδρομες, και εισφορες αλλα δε βοηθουν να γινουν βιωσιμα τα ιατρεια μας.
    Που ειναι το ΕΣΠΑ?
    Που ειναι η προστασια του Ελληνα Ιατρου απο το καθε λογης μπαγλαμα που θελει να γινει επιχειρηματιας υγειας, υποδουλωνοντας ελευθερους ιατρους σαν σκλαβους χωρις φωνη και χωρις μελλον?
    Γιατι τολμουν ακομα και συναδελφοι να αμφισβητουν την υπογραφη του Ελληνα Ιατρου?
    Γιατι αφησατε χωρις πολεμο τη δραστικη ουσια?
    Γιατι δε συντονισατε το ιατρικο σωμα, να στειλει για ενα μηνα ΟΛΕΣ τις συνταγες ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΜΜΙΑ, για να καταλαβουν ΟΛΟΙ το ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπραττεται με την σιωπηρη συναινεση ολων μας?
    Γιατι πολεματε τις Ελληνικες Εταιριες εις οφελος ολων των αλλων?
    Γιατι εχουμε "πολλους ιατρους", αλλα στα νοσοκομεια, τα ιατρεια, τα νησια, χωρια, περιφερεια, και στις πολεις, χωρις το ελαχιστο ιατρικο και νοσηλευτικο προσωπικο?
    Σε ποιον ραγια, νομαδα, η ηλιθιο μιλατε για ιατρικο τουρισμο, οταν για να εξυπηρετηθει ακομα και ενας Ελληνας της διασπορας στην Ελλαδα η ενας ξενος υπηκοος, του ζητατε 300 χαρτια και τον αντιμετωπιζετε σαν απατεωνα?
    Εσεις οι τιμια προσληφθεντες του ΕΣΥ ΙΚΑ κλπ βολεμενοι, τι θα κανετε οταν θα ερθει το ΣΔΟΕ του αυριο να ελεγξει το Ποθεν και το Εσχες, των τελευταιων 30 ετων σας "τιμιας εργασιας" σας στο κομματικο ελληνικο κρατος? Θα ειστε λαλιστατοι περι "δημοκρατιας" μπρος στον εισαγγελεα της εδρας και τοτε? Να μαθει ολη η Ελλαδα, απο που τα μασαγατε, κρατικοδιαιτοι δημοκρατογιατραρες μας! Κρατικοι Ιατροι, με τσεπη Ιδιωτη!!!!!!!!!!! Φτανει Πια!
    Μια λεξη λοιπον, ΣΕΙΣΑΧΘΙΑ και στην Ιατρικη, απελευθερωση των Ελληνων Ιατρων απο την εκμεταλλευση των κρατικοδιατων, βολεμενων και προσκυνημενων στο Μαμμωνα, συναδελφων τους, που μονο θεο εχουν το χρημα, και τη φιγουρα του Ιπποκρατη μονο για μοστρα.
    Ακομα περιμενουμε να δουμε εναν, ΕΝΑΝ (Γ)ιατρο, να μπει μεσα στη βουλη, στα ΜΜΕ, στα κομματικα γραφεια ολων και να τα χωσει εξω απο τα δοντια σε ολους, για ολα οσα εχουν τσακισει την αξιοπρεπεια και τη φωνη και τη τιμη του Ελληνα Ιατρου.
    Ο Ιατρος για Ολους, για τον Γιατρο μας ομως, ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομίζω να περιμένει κάποιος το σωτήρα... Το μόνο που ζητάμε είναι δικαιοσύνη!!! Όχι οι μισοί έτσι και οι άλλοι μισοί γιουβέτσι συνάδελφε! ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ επιτέλους, δεν έχει δημοσιονομικό κόστος νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή