Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Αρνούνται να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις οι φαρμακοποιοί

Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη - IATROPEDIA

Ομόφωνα αποφάσισαν χθες το βράδυ να μην αποδεχτούν τις προτεινόμενες από την διοίκηση του ΕΟΠΥΥ συμβάσεις οι φαρμακοποιοί…

Το Δ.Σ. του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως χθες και αποφάσισε να στηρίξει την αρχική θέση του προέδρου που αντέδρασε σε σημεία της προτεινόμενης από τον ΕΟΠΥΥ συλλογικής σύμβασης για τους φαρμακοποιούς της χώρας.

Το προεδρείο του ΠΦΣ μάλιστα θα έχει πολύ σύντομα νέα συνάντηση με τον πρόεδρο του Οργανισμού, Σωτήρη Μπερσίμη, για να καταθέσει τις δικές του προτάσεις όπως άλλωστε έχουν κάνει και άλλοι πάροχοι του Οργανισμού το τελευταίο διάστημα και όπως έχει λίγο ως πολύ ζητήσει ο κ. Μπερσίμης στο πλαίσιο της διαβούλευσης που πραγματοποιεί...

Από την νέα συνάντηση του προεδρείου του ΠΦΣ με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ πάντως θα κριθεί αν θα υπάρχει νέα σύμβαση της Πρωτοχρονιά ή όχι, γεγονός πολύ σοβαρό για όλους μας!

1 σχόλιο:

  1. Το ιδιο πρεπει να κανουν και προμηθευτες..και στην συνεχεια ολοι οι υπόλοιποι.Να δουμε που θα μοιραζει τα μπονους απ τα προστιμα μετα ο Σουλτανος Μπερσιμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή