Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Άδωνις και Πολάκης εμβολιάσθηκαν με το αντιγριπικό εμβόλιο στη Βουλή

Η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη στα πλαίσια της συμβολικής συμμετοχής της Βουλής στην καμπάνια για την ευαισθητοποίηση υπέρ του εμβολιασμού.

Health Report.gr

Μετά τον πρόσφατο επικό τους καυγά στη Βουλή, προσήλθαν από τους πρώτους για να πάρουν μέρος στην ενέργεια του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον αντιγριπικό εμβολιασμό!
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης εμβολιάστηκαν με το αντιγριπικό εμβόλιο στο πλαίσιο της επικοινωνιακή ενέργεια του ΚΕΕΛΠΝΟ για τον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Έτσι σήκωσαν τα μανίκια και εμβολιάστηκαν από τους γιατρούς του κέντρου, που βρίσκονται στο ελληνικό κοινοβούλιο προκειμένου να εμβολιάσουν τα μέλη του και να ενημερώσουν έτσι το κοινό για τον πόλεμο κατά της εποχικής γρίπης.

Ο κύριος Γεωργιάδης πάντως, που ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter τις σχετικές φωτογραφίες, δεν παρέλειψε να συνδέσει το περιστατικό με την κόντρα των δύο που βρίσκεται σε εξέλιξη: «Αφού κατέθεσα την μήνυση στον Πολάκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ στην Βουλή το ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε το εμβόλιο γρίπης. Είναι σημαντικό», έγραψε.


Η σχετική πρωτοβουλία ελήφθη στα πλαίσια της συμβολικής συμμετοχής της Βουλής στην καμπάνια για την ευαισθητοποίηση υπέρ του εμβολιασμού. Στην ανακοίνωση που εξεδώθει αναφέρονταν ότι: «Η Βουλή θα μετάσχει στην καμπάνια του ΚΕΕΛΠΝΟ για την ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τον εμβολιασμό κατά της εποχικής γρίπης. Οι βουλευτές και οι υπάλληλοι της Βουλής θα έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν προαιρετικά σε ειδικό συνεργείο που θα βρεθεί αύριο στο κτίριο του κοινοβουλίου.

Η Βουλή των Ελλήνων, ανταποκρινόμενη στην πρόταση του ΚΕΕΛΠΝΟ για συμμετοχή της στην εκστρατεία του Κέντρου για την ενίσχυση του αντιγριπικού εμβολιασμού, θα υποδεχθεί αύριο ειδικό συνεργείο το οποίο θα εμβολιάσει προαιρετικά μέλη του Κοινοβουλίου, πρώην Βουλευτές, Ευρωβουλευτές καθώς και υπάλληλοι της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου