Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Άδωνις και Μανωλίδου κατέθεσαν μήνυση κατά του Πολάκη για τα «σημειώματα» του ΚΕΕΛΠΝΟ



Σε μήνυση κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη προχώρησαν τελικά ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου, μετά το λεκτικό επεισόδιο με βαρύτατους χαρακτηρισμούς μεταξύ των δύο ανδρών, την περασμένη εβδομάδα στην Βουλή.

Να θυμίσουμε, ότι ο κ. Πολάκης είχε δηλώσει πως επί υπουργίας του Άδωνι Γεωργιάδη, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, «έδιναν σημειώματα» προκειμένου να διορίσουν δικούς τους ανθρώπους στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Onmed.gr

Το γεγονός αυτό, είχε εξοργίσει τον κ. Γεωργιάδη, που ζήτησε από τον υπουργό να παραθέσει άμεσα τις αποδείξεις των λεγόμενών του στη Βουλή. Σε διαφορετική περίπτωση –είχε προειδοποιήσει- πως θα κατέφευγε στα δικαστήρια, όπως τελικά και το έπραξε.

Ο κ. Γεωργιάδης, κατέθεσε χθες την μήνυση προς τον κ. Πολάκη, ενημερώνοντας μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως μαζί με την σύζυγό του κατέθεσαν την μήνυση και μάλιστα διερωτάται αν τώρα ο κ. Πολάκης θα ζητήσει να αρθεί η ασυλία του ώστε να προχωρήσει η δίκη.

1 σχόλιο:

  1. ΧΑ...ΧΑ....ΧΑΑΑΑΑΑ......ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ....ΝΑ.ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙ...Η ΣΟΟΥ.....ΜΠΙΖ...Η ΑΚΟΜΑ .....ΤΖΙΙΙΙΙΙΖ......Η ΔΗΜΣΙΕΥΣΗ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ....ΧΑ..ΧΑ....ΧΑΑΑΑΑΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή