Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΕΦΚΑ: Στο efka.gov.gr τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές Απριλίου


Αναρτήθηκαν στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή από τους μη μισθωτούς των εισφορών του μηνός Απριλίου. 


ΕΦΚΑ: Στο efka.gov.gr τα ειδοποιητήρια για τις εισφορές ΑπριλίουΑγγελόπουλος Βασίλης

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η διοίκηση του ΕΦΚΑ, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.efka.gov.gr για να ενημερωθούν για την εισφορά τους. Επίσης μπορούν να αντλήσουν την ταυτότητα πληρωμής ή να εκτυπώσουν το ειδοποιητήριο πληρωμής δεδομένου ότι δεν θα πραγματοποιηθεί ταχυδρομική αποστολή. Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση του Φορέα ξεκαθαρίζει ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής είναι η Τετάρτη 31.5.2017. 

Την ίδια ημερομηνία θα πραγματοποιηθεί η καταβολή της εισφοράς μέσω άμεσης χρέωσης τραπεζικού λογαριασμού (πάγια εντολή). Αυτό σημαίνει ότι στις προθέσεις του ΕΦΚΑ είναι καταρχήν να μην δώσει παράταση καταβολής εισφορών. Βέβαια για τις εισφορές του πρώτου τριμήνου του τρέχοντος έτους δόθηκαν αλλεπάλληλες παρατάσεις. Στόχος είναι να σταματήσουν οι παρατάσεις έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η διαδικασία καταβολής εισφορών το ταχύτερο δυνατό.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΕΦΚΑ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΜΗΝΑΚΙΑ !!!!ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ !!ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΦΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 16 ;;;;;ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΛΥΓΟΥΡΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή