Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Στο μικροσκόπιο του ΕΟΠΥΥ η ακίνητη περιουσία των φορέων του

Στο «μικροσκόπιο» του υπουργείου Υγείας μπαίνει η ακίνητη δημόσια περιουσία των φορέων του καθώς και των φορέων που υπάγονται στο υπουργείο Εργασίας. Ήδη συγκροτήθηκε Κοινή Ομάδα Εργασίας των υπουργείων Υγείας και Εργασίας για την αξιοποίηση της Δημόσιας Περιουσίας.
Health view.gr

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση που υπογράφει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας κ. Γ. Γιαννόπουλος,. Έργο της Ομάδας είναι η απογραφή της ακίνητης περιουσίας συνιδιοκτησίας των υπουργείων Υγείας και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των φορέων που υπάγονται στην εποπτεία τους. Παράλληλα η Ομάδα Εργασίας θα πρέπει να υποβάλει στην ηγεσία των δυο υπουργείων πρότασης αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας. 

Η θητεία της Επιτροπής λήγει με την ολοκλήρωση του έργου της και αποτελείται από τους: 
ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΥΠΕΚΑΑ), ως Πρόεδρο, με αναπληρώτρια την ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας του ΥΠΕΚΑΑ. 
ΛΕΚΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ, Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Στέγασης και Τεχνικών Υπηρεσιών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), με αναπληρωτή τον ΜΠΟΥΛΑΝΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟ, Αν. Προϊστάμενο του Τμήματος Μητρώου Προγραμματισμού και Διαγωνισμών Στέγασης της Δνσης Στέγασης και Τεχνικών Υπηρεσιών του ΕΦΚΑ.
ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΝΕΦΕΛΗ, Διευθύντρια του Γραφείου Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης του ΥΠΕΚΑΑ, με αναπληρώτρια την ΚΡΙΝΑ ΓΚΕΛΗ, Ειδική Σύμβουλο της Γενικής Γραμματέως Κοινωνικής Ασφάλισης, ομοίως.
ΜΟΥΖΑΛΑ ΜΑΡΙΟ, Ειδικό Σύμβουλο στο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα του ΥΠΕΚΑΑ, με αναπληρωτή τον ΑΝΤΩΝΑΚΟ ΠΕΤΡΟ, υπάλληλο του Τμήματος Εποπτείας και Ελέγχου Τεχνικών Έργων και Μελετών της Δ/νσης Προμηθειών Μέριμνας και Τεχνικών Έργων, ομοίως.
ΣΑΜΑΡΑ ΗΛΙΑ, Προϊστάμενο του Τμήματος Αξιοποίησης Περιουσίας Δημοσίου, Κτηματολογίου και Τοπογράφησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, με αναπληρώτρια την ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος.
ΔΗΜΑΓΓΕΛΟ ΚΥΡΙΑΚΟ, Συνεργάτη του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, με αναπληρωτή τον ΠΑΝΟΤΟΠΟΥΛΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ, Συνεργάτη ομοίως.
ΓΑΛΑΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, Συνεργάτη του Προέδρου του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), με αναπληρώτρια την ΣΑΜΙΟΥ ΜΑΡΙΑ,υπάλληλο του Τμήματος Σχεδιασμού και Παρακολούθησης Χορήγησης Φαρμάκων, της Διεύθυνσης Φαρμάκου του ΕΟΠΥΥ, που υπηρετεί με διάθεση στο Γρ. Προέδρου του ΕΟΠΥΥ.
ΠΕΤΑΛΩΤΗ ΞΑΝΘΗ, Προϊσταμένη του Τμήματος Διαχείρισης Κινητής και Ακίνητης Περιουσίας και Τεχνικής Υποστήριξης, της Διεύθυνσης Οικονομικών του ΕΟΠΥΥ, με αναπληρωτή τον ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΛΑΚΗ ΠΑΝΤΕΛΗ, υπάλληλο του ίδιου Τμήματος, ομοίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου