Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Η ΗΔΙΚΑ δημιουργεί «Σελίδα του Πολίτη» για όλους τους ασφαλισμένους



Μία δική του σελίδα θα έχει στην διάθεσή του ο κάθε ασφαλισμένος από το ερχόμενο Φθινόπωρο, με πρόσβαση σε προσωπικά ιατρικά και φαρμακευτικά δεδομένα.

Onmed.gr

Πρόκειται για την «Σελίδα του Πολίτη», την οποία θα ενεργοποιήσει η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης.

Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ κ. Αναστάσιος Τάγαρης μιλώντας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής και ενημερώνοντας τα μέλη της Επιτροπής για τα πεπραγμένα της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης. Εκτός από την σελίδα του πολίτη, ο κ. Τάγαρης, αναφέρθηκε ακόμη, στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση και στα ηλεκτρονικά ραντεβού των ασφαλισμένων προς τις δομές υγείας.

Σε πρώτη φάση, η σελίδα θα λειτουργήσει πιλοτικά, ενώ σε πλήρη λειτουργία, αναμένεται να τεθεί στο τέλος του 2017, σύμφωνα με το σχεδιασμό της διοίκησης της ΗΔΙΚΑ.

2 σχόλια:

  1. Να φτιάξετε και "Σελίδα του Αλήτη". Όλο και κάποιος θα γράφει από αυτούς που σχεδιάζουν ΠΦΥ με ψίχουλα και σε βάρος ασθενών και γιατρών (ευτυχώς οι τελευταίοι φεύγουν τρέχοντας από αυτή τη χώρα με την άριστη ηλεκτρονική διακυβέρνηση!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεταφραση απο ΞανθοΜαδουρικη .....νεογλωσσα: Επειδη εχουμε εξαγγειλει......100 φορες τον ηλεκτρονικο φακελο ασθενους με.....χρονοδιαγραμμα και.....ξεφτιλιστικαμε αποφασισαμε τωρα να τον πουμε.....Σελιδα του ασφαλισμενου!!! Η φερεγγυοτητα της νεας μας εξαγγελιας στηριζεται στο.......παρελθον μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή