Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Σε δίκη η προσφυγή των νοσοκομειακών γιατρών για τα άγρια κουρέματα στο μισθολόγιο τους!

Πέμπτη 1 Δεκέμβριος 2016
Health Report.gr 

Εκδικάζεται στο ΣτΕ η προσφυγή που είχαν κάνει οι νοσοκομειακοί γιατροί για τα άγρια κουρέματα στις αποδοχές τους.

Ειδικότερα πρόκειται για προσφυγή της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΟΕΝΓΕ) αλλά και 43 Ενώσεων Γιατρών για την αποκατάσταση του Ιατρικού Μισθολογίου.

Η προσφυγή των νοσοκομειακών γιατρών έχει και τη στήριξη του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Η προσφυγή στο ΣτΕ είχε γίνει πριν από δύο χρόνια, αλλά εξαιτίας των πολύμηνων απεργιών των δικηγόρων λόγω του ασφαλιστικού, η εκδίκαση αναβλήθηκε πολλές φορές.

Σύμφωνα με ενημέρωση του πρώην προέδρου της ΟΕΝΓΕ Δ.Βαρνάβα, η προσφυγή στρέφεται εναντίον των διατάξεων του Ν. 4093/2012 και των συναφών διατάξεων του Υπουργού Οικονομικών, οι οποίες οδήγησαν τις αποδοχές των Ιατρών του ΕΣΥ σε μειώσεις οι οποίες υπερβαίνουν το 40%. Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά «Ποιοι είναι οι μισθοί των γιατρών του ΕΣΥ με το ειδικό μισθολόγιο!»

Με βάση την ίδια ενημέρωση του κ.Βαρνάβα, ήδη υπάρχει θετική νομολογία της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας επί ανάλογων υποθέσεων που αφορούν σε περικοπές άλλων ειδικών μισθολογίων.

1 σχόλιο:

  1. ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΗ ΣΑΜΑΡΑ.....ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΜΕ 5000 ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕΡΟΔΕΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ ....ΟΤΙ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΗΣΕΙ ΤΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ.ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ....ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Η Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ...ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΠΟΤΕ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΗΔ....ΟΥΝ ΤΟ ΜΑΝΑΒΗ ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΟ 0% ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ .....ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ....ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΓΑΙΑ ΠΥΡΕΙ ΜΥΧΘΗΤΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή