Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Παραίτηση με άγριες αιχμές για ΣΥΡΙΖΑ και συνδικαλιστές από τον Διοικητή του Νοσοκομείου του Ρίο!


Τρίτη 15 Μάιος 2018

Τι δηλώνει στο HealthReport.gr - Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Την παραίτησή του στην ηγεσία του υπουργείου Υγείας παρέδωσε ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίο στην Πάτρα μετά από έντονο παρασκήνιο πολλών μηνών. Τι δηλώνει αποκλειστικά στο HealthReport.gr

Με σκληρές αιχμές για κάποια υψηλά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εναντίον συνδικαλιστών, παραιτήθηκε ο Διοικητής του Νοσοκομείου του Ρίο στην Πάτρα Θεόδωρος Πισιμίσης.

Η φημολογία για τα περί παραίτησης του κ.Πισιμίση είχε ξεκινήσει εδώ και μέρες ενώ χθες απέστειλε τελικά την παραίτησή του στην οδό Αριστοτέλους.

Ο Θεόδωρος Πισιμίσης

Ο ίδιος μιλώντας στο HealthReport.gr κάνει λόγο για άγριο πόλεμο που δέχτηκε από μια μικρή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, η οποία ωστόσο όπως υπογραμμίζει είχε πρόσβαση στα υψηλά κλιμάκια του κόμματος.

«Πράγματι είμαι στεναχωρημένος για την εξέλιξη μετά από τον πόλεμο που μου έγινε από μια ομαδούλα του ΣΥΡΙΖΑ εδώ τοπικά. Εγώ φυσικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την πολιτική υγείας που ακολουθεί το υπουργείο και θα ήταν άδικο να καταγγείλω πράγματα με τα οποία συμφωνών.

Ωστόσο μια ομαδούλα γύρω στα 8 άτομα που έχουν όμως προσβάσεις στα υψηλότερα κλιμάκια που έκανε πόλεμο» αναφέρει αποκλειστικά στο HealthReport.gr.

Κόντρα με τους συνδικαλιστές

Πάντως εδώ και καιρό είχε ξεκινήσει μία άγρια κόντρα του τέως πλέον Διοικητή του Νοσοκομείου του Ρίο με τους συνδικαλιστές του Νοσοκομείου.

Όπως δηλώνει ο κ.Θεόδωρος Πισιμίσης στο HealthReport.gr: «Ήρθα σε μια κόντρα με τους συνδικαλιστές, τους οποίους έπιασα να κλέβουν λεφτά και τους έστειλα στον εισαγγελέα. Το θέμα των κλοπών δεν αφορά σε φάρμακα καθότι έχουμε ένα από τα καλύτερα φαρμακεία της χώρας με ετήσια εξοικονόμηση τουλάχιστον 1 εκατομ. ευρώ. Η κλοπή αφορούσε στο κυλικείο το οποίο κάνει 400.00 τζίρο το χρόνο και δεν έμενε τίποτε.

Όταν υγιείς συνδικαλιστές που κατήγγειλαν την κλοπή, τους έστειλα στον εισαγγελέα και έτσι ξεκίνησε ένα ανήθικος πόλεμος. Η ανηθικότητα των συνδικαλιστών αυτών βέβαια πρέπει να πω ότι ήταν …διαπαραταξιακή διότι υπάρχει και ομαδούλα της ΝΔ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου